Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Gidas: Sveikatos pažymėjimas


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Liveta.

Liveta.

    visų draugė

  • Forumo dalyvis
  • 1.915 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda, Šakiai
  • Darbas:sk
  • VIP:t
  • XP:160.000

Sveikatos pažymėjimas:
Tai tam tikras išrašos lapelis, kurio jums prireiks norint eiti dirbti į kai kuriuos darbus. Medikai privalo prieš įteikiant sveikatos pažymėjimą patikrinti jūsų kraujo švarumą kitaip vadinamą narktest'ą, tuo pačiu ir savo įdomumo dėlei galite pažiūrėti savo kraujo švarumą. Jei medikas prieš išrašydamas jums sveikatos pažymėjimą nepatikrina jūsų kraujo turite pilnavertę teisę jį skųsti forume, nes tai yra dažna ir kone pati didžiausia klaida medikų darbuotojų. Kai būna kraujas patikrintas tada jums turi būti įteiktas sveikatos pažymėjimas. Sveikatos pažymėjimas galioja 7 dienas, t.y. savaitę. Jei jums bus sveikatos pažymėjimas įteiktas du kartus iš eilės arba praėjus kelioms dienoms po praėjusio įteikimo sveikatos pažymėjimas vis tiek galios 7 dienas.

Kainos:

  • Kraujo patikrinimo (narktest) kaina naujokams kainuoja 100, o žaidėjui, kuris turi daugiau negu 3.500xp kainuoja 400.
  • Papildoma pinigų suma jei radote Narkotikų pas žaidėja prieš įteikiant Spaz (paprastomis dienomis) kainuoja 300€, (atrankų dienomis) kainuoja 600€.
  • Sveikatos pažymėjimo kaina paprastomis dienomis (nuo sekmadienio iki antradienio, nuo ketvirtadienio iki penktadienio) naujokams siekia 1.100 (su narktest), o žaidėjui, kuris turi daugiau negu 3.500xp kaina siekia 1.900 (su narktest);
  • Sveikatos pažymėjimo kaina atrankų dienomis (trečiadienį ir šeštadienį) naujokams siekia 1.100 (su narktest), o žaidėjui, kuris turi daugiau negu 3.500xp kaina siekia 2.400 (su narktest).

 

Darbai, kuriems reikalingas sveikatos pažymėjimas norint į juos įsidarbint:

Darbai be direktoriaus pakvietimo:

 

Pakrantes Apsauga - šis darbas reikalauja 1.400xp. Pasitaiko, kad žmones serga jūrlige, kurie negali keliauti jūroje, o šiame darbe tai yra privalu tai, kad sužinotų ar jie neserga šia liga jiems būtina įsigyti sveikatos pažymėjimą įrodantį, kad jis yra visiškai sveikas ir yra
pasiruošęs dirbti jūroje/ant jūros krantų.

Kriminalistas - šis darbas reikalauja 2.200xp. Jį dirbant reikia stiprios valios. Silpnų nervų žmonėms šį darbą bus sunku dirbti, o ypač bijantiems kraujo bei tiems, kurių širdis silpna. Tad jums reikės sveikatos pažymėjimo, kuris įrodytų ar esate tinkamas šiam darbui.

Pasienietis - šis darbas reikalauja 2.600xp. Pasienietis turi dirbti kone visą parą praleidinėjant į užsienį vykstančius žmones, o tam reikia didelės ištvermės bei geros sveikatos, kad gebėtumėte prisitaikyti prie įvairių oro sąlygų. Dirbant šį darbą taip pat jums reikės sveikatos pažymėjimo.

Darbai su direktoriaus pakvietimu:

 

VST/policininkas/kobra/aras/kareivis - šie darbai reikalauja 6.000/10.000/12.000/14.000/16.000xp. Tai atsakingas darbas, kuris reikalauja daug ištvermės, jėgos bei atsakingumo, kad visam tam būtume pasiruošę ir sveikata parodytų, kad jūs esate fiziškai stiprus visą tai įveikti, nekiltų bėdų sunkiose situacijose jums prireiks sveikatos pažymėjimo.

Mechanikai - šis darbas reikalauja 6.500xp. Tai nešvarus darbas montuojant įvairius prietaisus, variklius ir visą kitą. Dirbant šį darbą sveikata gali kaip reikiant pablogėti dėl mašinų išmetamų dujų juos montuojant. Tai, kad būtumėt užtikrintas, kad galit su visu tuo susidoroti saugiai jums taip pat prireiks sveikatos pažymėjimo.

Nekilnojamas turto agentas - šis darbas reikalauja 20.000xp. Tai daug streso sulaukiantis darbas, kuriems reikia susidurti su klientų nepasitenkinimais dėl būsto pardavimo/pirkimo ir etc. Tad, kad nebūtų kokių nors problemų jiems būtinas sveikatos pažymėjimas.

 

Inkasatoriai - Daug fizinės jėgos ir ištvermės reikalaujantis darbas. Dažnai tenka susidurti su išpuoliais, susišaudymais, jūsų sveikata, budrus protas ir ištvermė nešioti sunkią neperšaunamą liemenę yra būtini. Jums prireiks sveikatos patikrinimo ir jei būsite sveikas, gausite sveikatos pažymėjimą ir kibsite į darbus!
 


Šį pranešimą redagavo ™Rokas G™(Zygis): 26 rugsėjo 2020 - 10:21
Atnaujinta.

  • 1




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)