Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Straipsnis] Lankomiausios vietos Las Venture


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
𝐡𝐚𝐦𝐢.𝐝𝐢𝐚𝐥𝐥𝐨

𝐡𝐚𝐦𝐢.𝐝𝐢𝐚𝐥𝐥𝐨

    Veteranas

  • Garbės moderatorius
  • 1.687 Pranešimai

*
Populiarus

Vasara... Žmonės nori atostogauti... Nori atitrūkti nuo rūpesčių... Kur renkiasi atostogauti smalsiuoliai? Kokias vietas jie renkasi pamatyti Las Venture?
 
 
"Didysis Las Venturo sfinksas ir faraonų muziejus"
 
Piramide.png
 
Didysis Las Venturo sfinksas - gulinčio liūto su žmogaus galva skulptūra. Tai didžiausia monolitinė skulptūra pasaulyje. 
Stiklinė piramidė didžiausias statinys Las Venture. Joje yra įsteiktas faraonų muziejus.
 
 
Las Venturo meras Don_Versus pasisakė:
 
Didysis Las Venturo sfinkas ir faraonų muziejus suliaukia daugiausiai lankytojų iš kitų miestų. Sulaukiame labai daug atvykėlių, mokslininkų,istorikų, žmonių kurie nori pamatyti sfinksą ir faraonų kapus ir apie juos sužinoti daugiau. Esu labai laimingas, kad būtent šiame mieste turime tokią monolitinę skulptūrą ir tokį muziejų.
 
Muziejaus direktorius Larry_Preston sako:
 
Smalsuolių iš Los Santos sulaukiame labai daug, o ypač vasaros laikotarpiu. Vieni žmonės atvyksta čia pamatyti sfinkso ir faraonų su tikslu praplėsti savo istorines žinias. Kiti tiesiog atvyksta čia nusifotografuoti su tikslu pasipuikuoti prieš draugus. Smalsuolių kurie nori pamatyti sfinksą ir faraonus arba nustebinti draugus kiekvienais metais atsiranda vis daugiau.
 
Muziejaus prižiurėtojas Pauliux_Ghost prasitarė:
 
Naktį muziejuje dedasi keisti dalykai. Faraonai atgyja. Pradeda vaikščioti ir kalbėti. Taip kiekvieną parą. 23:00 jie atgyja, o 6:00 jie vėl grįžta į kapus. Ir taip bus tol kol nesustos šviesti totemas. Dieną galite būti ramūs -  jie neatgys. Galėsite jeis grožėtis saugiai ir ramiai. Laukisme jūsų atvykstant.
 
"Piratų laivas"
 
Laivas.png
 
Las Venturo meras Don_Versus sako:
 
Šitą laivą prieš keletą metų mūsų miesto archeologų komandą vadovaujama James_Mclaren rado Las Venturo šiaurėje Spinybed rajone. Mūsų miesto verslininkas Andrius_Petrauskas skyrė pinigų laivo restauracijai, laivo perkėlimui į miesto centrą. Skyrė lėšų muziejaus atidarymui. Miestas yra dėkingas Andriui ir James'o archeologų komandai. Jų dėka mūsų miestą aplanko vis daugiau turistų iš Los Santos. Šis laivas yra viena iš lankomiausių vietų Las Venture.
 
 
Muziejaus direktorius, verslininkas Andrius_Petrauskas prasitarė: 
 
Pats labai domiuosi piratais ir jų istorija, kai buvo atrastas laivas, nepagailėjau pinigų ir skyriau piratų laivo restauracijai, muziejaus atidarimui. Dabar džiaugiuosi turistais, atvykėliais kurie aplanko šitą laivą-muziejų. Smagu matyti kitus žmonęs kuriems taip pat įdomūs piratai ir jų istorija. Kviečiu ir jus atvykti čia ir pamatyti šį laivą gyvai.
 
Muziejaus prižiurėtojas Leo_King pasisakė:
 
Daugiausiai smalsuolių atvykstą iš Los Santos miesto. Šią vasarą muziejų užplūdo milžiniški skaičiai lankytojų. Manau, kad ši vasarą bus įpatinga mūsų muziejui. Tokio turistų skaičiaus nesitikėjo, nei vienas muziejaus darbuotojas ir net pats direktorius Andrius_Petrauskas. Labai smagu matyti tiek daug atvykėlių kurie čia užsuka. Tikėkimės, kad jie plūsti nenustos ir jų čia atvyks vis daugiau.
 
 
"Garsioji Las Venturo uola"
 
Uola.png
 
Las Venturo meras Don_Versus pasisakė: 
 
Skulptoriaus Alfredo_Santiago įspudingai iškalta žmogaus kaukolės formos uola atneša turistų iš kitų miestų kurie nori nusifotografuoti prie šios skulptūros, smalsuolių kurie nori pamatyti šitą skulpūrą iš arčiau, pamatyti ją gyvai. Čia taip pat atvykstą skulptorių iš kitų miestų kurie nori pamatyti miesto simboliu tapusios uolos.
 
Skulptorius Alfredo_Santiago prasitarė:
 
Norėjau sukurti kažką neįtikėtino, norėjau sukurti architektūrinį paminklą, kuris atspindėtų mano ir miesto garbę. Dabar ši skulptūra pritraukia labai daug lankytojų. Skulptūra tapo miesto simboliu ir man belieka džiaugtis savo darbu.
 
"Įspudingieji Las Venturo kriokliai"
 
Kriokliai.png
 
Las Venturo meras Don_Versus sako:
 
Šitie kriokliai gražiausias objektas mieste. Įspudingo grožio kriokliai pritraukia žmonių kurie mėgsta keliones. Čia kriokliais pasigrožėti sustoja daug turistų. Nepaslaptis, kad kriokliais pasigrožėti sustoja ir autoklubo darbuotojai.
 
Autoklubo direktorius George_Ezra prasitarė:
 
Bevažiuojant keliones pamatome daug objektų, bet šis objektas mane ir mano darbuotojus stebina labiausiai. Prie šitų krioklių mes sustojame pasiilsėti ir pasigriožėti jeis. Jie mums suteikia jėgų važiuoti ilgiausias keliones.
 
Straipsnį rašė: Hamidou_Diallo

Fotografavo: Hamidou_Diallo


Šį pranešimą redagavo #6Diallo: 15 liepos 2019 - 17:47

  • 15

#2
Mr. Alfredo

Mr. Alfredo

    Jörmungandr

  • Garbės moderatorius
  • 2.414 Pranešimai
  • Gyv. vietaPas Paulo
  • ADMIN:Taip
  • 2021 Metų Direktorius:Transporto
  • 2021 Metų moderatorius:Žaidimo pagalba & Gidai bei Glob. Moderatorius
  • 2020 Metų direktorius:NTA !
  • 2020 Metų moderatorius:Žaidimo pagalba & Gidai
super straipsnis, taip ir toliau, +rep :D
  • 1

Transporto direktorius 2021.02.21 - 2021.05.08

w/ Jim_Kobra, Gabe_Itches

:heart:

rf0eIDh.png


#3
*L.Preston*

*L.Preston*

    Sporto generolas

  • Veteranas
  • 2.871 Pranešimai

Keep it going, nesustok, labai gražus darbas!


  • 1

Nuveiktų darbų rinkinys:

Spoiler




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)