Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Straipsnis] Kalba serverį palikę žaidėjai.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
9 atsakymai į šią temą

#1
Jessica.

Jessica.

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 908 Pranešimai

*
Populiarus

gN1cuoU.jpg

 

Kaip ir daugelis žino - neseniai mūsų serverį paliko gerai žinomi žmonės, keletas iš jų  buvo apklausti.

 

 

 

Gary_Paulsen(Pika_Chu)

 

Kaip ir visi žino - palikote serverį su savo draugais dėl netinkamo aukščiausios valdžios darbo, taip? O gal dėl kitų priežasčių?

 

Šia tema galima kalbėti labai ilgai, o straipsnis būtų labai ilgas. Serverį mes palikom ne dėl prasto aukščiausios valdžios darbo, o dėl visiško jo nebuvimo. Forumo daugiau nei pusė skilčių išmirusios, žmonės kenčia dėl kreditų pirkimų bugų, kurių metu yra prarandami pinigai, bet žaidimo valiutos negaunama, tada dar yra žaidimo bugai dėl kurių žmonės praranda savo žaidimo turtą, bet jo gražinti niekas nesiruošia. Kas liečia jų blogą darbą - po mano skandalingų blog'ų, kuriuose pareiškiau, kad serveryje nėra tvarkos, niekas netvarkoma – mano žaidimo paskyra buvo konfiskuota ir dar forume uždėjo perma baną. Tokiems dalykams laiko turi, bet kad sutvarkyt bugus, dėl kurių kyla tokie žmonių nepasitenkinimai nesiruošiama. Kas liečia serverio administracija, tai visi iki vieno, ypač kelios personos, kurių vardų neminėsiu veržiasi į žaidėjų žaidimą juos „pzuindami“ nuolatos taip ieškodami prie ko prikibti, o tokiam dalykui draudžia AK (Administratorių Kodeksas). Tai būtų kaip ir pirma, gana išplėsta priežastis mūsų „leavo“, bet yra ir begalės smulkesnių: Nėra siūloma naujos rutinos, nereikšmingi atnaujinimai, visiškas apsileidimas, tvarkos trūkumas.

 

O kaip manai, kada buvo tie gerieji laikai, kai aukščiausia valdžia atliko savo darbą puikiai, nebuvo jokių nusiskundimų? Ar norėtum, kad tie žmonės grįžtų(jei yra palikę serverį)?

 

Nėra tokio dalyko, kaip „nebuvo nusiskundimų“ nes, jų buvo ir bus visada, bet šiuo metu jų gerokai per daug, kad būtų galima juos pakęsti ir žaisti. Mano nuomone griežta administratorių kolektyvo tvarka buvo prie Karinos kaip viceprezidentės, nes 2016 Metų frazė Samp'e – Žodinis įspėjimas, tai parodo, kad administratorius vidutiniškai gali bent 2-3 kartus nusižengti AK, o tik po to gauna 1 įspėjimą. Nebuvo iki šiol ne vieno viceprezidento, kuris taip nuolaidžiautų administracijos kolektyvui. Ar norėčiau, kad jie grįžtų? Ne, nes pats neketinu grįžti, kadangi dėl leavinimo temos buvo konfiskuotas ir forumas ir žaidimo paskyra.

 

Ar norėtum ką nors palinkėti, pasakyti LSG serverio žaidėjams ar net tai pačiai valdžiai? 

Žaidėjams, kurie yra žaidę prie kelių viceprezidentų LSG siūlau suprasti, kad šie laikai šiam serveriui yra kaip žmogui košmaras, nieko naujo nevykdoma, pastangų irgi 0. Šio dalyko nesupras visi naujokai pradėję žaisti prie Antoneso, nes tokia tvarka jiems atrodo normali, valdžiai siūlau išmokti rašyti lietuviškai, ir nesugriauti šio serverio bent šiais metais dar.

 

 

 

Daimyo_Vega:

 

Kaip ir visi žino - palikot serverį su savo draugais dėl netinkamo aukščiausios valdžios darbo, taip? O gal dėl kitų priežasčių?

 

Ir dėl valdžios netinkamo darbo, ir dėl Beno nusispjovimo ant serverio. Benas nesistengia tvarkyt bugu, kurie tik gadina žaidimą. Žmonės kurie negauna kreditų irgi laukia daug laiko.

Serveryje nėra daug veiklos išskyrus sandėlius ir pasišaudymus. Serveryje buvo įdomu žaist, kol buvo „šaika“ normali, o tikslas žaist vienam su negyvėliais, kurie tik ožint ir moka + įdomumo ir tikslo nėra.

Ne tiek viceprezidento darbo(Antoneso), o neprotingų adminu. Jie man tegul paaiškina, kodėl jie balsuoja už kandidatus i admin, kurie buvo prisišikę? Pvz: Carlo_Gambino, David_Toretto, Saimonas_Cezaris ir pnš. Arba kurie nieko su tuo admin neveikia.

Aš suprantu, kad manęs ten keli nenori, nes bijo likt be žaidimo pareigų ar, kad aš jiems nenardau, kaip jie pripratę, kad būtų ir, kad su savo pareigom nieko neveikia, o tiesiog sėdi kaip negyvėliai prie PC ir kažką vaizduoja.

 

 

O kaip manai, kada buvo tie gerieji laikai, kai aukščiausia valdžia atliko savo darbą puikiai, nebuvo jokių nusiskundimų? Ar norėtum, kad tie žmonės grįžtų(jei yra palikę serverį)?

 

Pagal mane viskas buvo gerai iki Antones, šiaip nėra tikslo jo daug kaltint, kadangi administracijoje pilna tokių, kurie nieko nežino ir jiems administratoriaus pareigos, kad tik butu administratoriumi, o ne kažką veiktų.

Seni žaidėjai nebegrįš, bet jei grįžtų, tai ilgai neužsibūtų, nes vis tiek po savaitės ar dvejų visas smagumas pradingtų.

 

 

 

Ar norėtum ką nors palinkėti, pasakyti LSG serverio žaidėjams ar net tai pačiai valdžiai?

 

Antonesui norėčiau palinkėt, mažiau klausyt negyvėlių prieš kažką imant į administratorių kolektyvą. Kai kuriems administratoriams, o tiksliau adminem išreikšt neigiamą nuomonę anketoj, ar kur nors, kur aš(arba kitas pretendentas matytų), o ne Antonesui į pm.

Benui linkiu, kad susimokėtų barake už elektrą ir internetą ir kad galėtų normaliai daryt atnaujinimus ir tvarkyt bugus, o ne prie žvakių šviesos skaityt katekizmą.(Šiaip gerą serverį padarė, bet apleido jį).

 

 

 

Edvinas Gudas

 

Kaip ir visi žino - palikot serverį su savo draugais dėl netinkamo aukščiausios valdžios darbo, taip? O gal dėl kitų priežasčių?

 

Asmeniškai aš serverį palikau del nekokybiško administracijos darbo, kuris sugadino mano reputacija ir ateities planus serveryje, tai viena pagrindine priežasčių. Tačiau ne visi administratoriai buvo blogi ar neišmaneliai, vienetai jų tikrai stengiesi ir gerbiu juos už jų atliktus darbus. Taip pat leavinti paskatino Beno visiškas nusispjovimas ant serverio.

 

O kaip manai, kada buvo tie gerieji laikai, kai aukščiausia valdžia atliko savo darbą puikiai, nebuvo jokių nusiskundimų? Ar norėtum, kad tie žmonės grįžtų(jei yra palikę serverį)?

 

Gerieji laikai buvo tada, kai serverio merai buvo Karina_Peewee ir Rokas_Italas (Nors ir Antones darbuojas neblogai, gerbiu už tai). Jie sugebėjo visuomet pagelbėti net ir baisiausioje bėdoje, nė vienas nelikdavo ignoruotas (Gal tada ir Benui dar serveris kažkiek rupėjo), administratorių kolektyvas tuomet taippat buvo žymiai geresnis nei šiais laikais.

 

Ar norėtum ką nors palinkėti, pasakyti LSG serverio žaidėjams ar net tai pačiai valdžiai?

 

Linkiu žaidėjams serveryje paprasčiausiai niekuom nepasitikėt. Gl

 

 

 

Germa

Labas,

 Pagrindinė priežastis dėl ko aš palikau serverį - veiklos ,kuri mane sudomintų trūkumas. Per tuos kelis metus žaidimo, nuveikiau pagrindinius dalykus, kuriuos galėjo padaryti žaidėjas su tokia praeitimi, kaip mano: buvau direktorius, buvau moderatorius, buvau cheatų komisijos narys t.t. Atėjo žadėti "kas mėnesiniai" atnaujinimai ir nieko, net nepajaučiau kažkokio hypo. Žaidėjų skaičius nepakilo, nieko naujo kas domintų -  neatsirado ir jau pradėjo nusibosti direktoriavimas. Planus apie leavinimą jau turėjau senokai, bet vis neatsirasdavo progos. Valdžia niekada nebus gera, nėra nei vieno žmogaus, kuris sugebėtų visiem įtikti. Kiek žaidžiau pastebėdavau, kad serverio administratoriai skiria daugiau dėmesio serverio gerovei, nei viceprezidentas. Visi kas leavine yra šaunuoliai, linkiu visiem sėkmės.

 

 

Gordanas

 

Realiai, serverį palikau jau senai kaip prieš metus jeigu neilgiau, tiesiog grįžau vasarą praleist šiek tiek laiko su senais pažįstamais. Aišku, valdžia, dar labiau nuvylė, negu buvusi ankščiau, dabar visi viską padaro dėl pareigų, ankščiau dar kaip tik vienas kitam bandė padėt, ir panašiai, o dabar puse administratorių yra batonai, t,y. beveik visi kadangi normalūs leavino, vienas kitą pasiruošę "paskųst", kad tik užsitarnaut ta vietą tarp "geriausių" Antoneso atžvilgiu. Jeigu tiesiai šviesiai, tobulos valdžios čia nebuvo, visad turėjo neigiamų pusių, bet jau dabar vis visko. Ankščiau nors ir buvo ar korumpuota ar šiaip sau "varkes" sukdavo valdžia, jie bent stengdavosi kažką įdėt ir naujo, ir gero bei buvo tvarką didesnė negu dabar. Paėmus pavyzdį, "Vaičius", prie jo gauti naujokui/nepatyrusiam pareigas buvo tas pats kas nusipirkti kreditus už 1k. Ankščiau galėdavo būt 2/3 ir daugiau kartų legalaus darbo direktoriumi, bet nieko nenuveikdamas tu negausi teisėsaugos, o dabar? Ateina batonai pvz. Aidas_Winston, žinau buvo ir daugiau, tiesiog nežaidžiu dažnai, neturi nei patirties nei ko, ir gauna teisėsaugos direktorių. Nors kažką darė savo naudai, bet jam ir rūpėjo bent kažkiek serveris. Dar prie Italo buvo normaliai, giliai nesidomėjau dėl kokios priežasties jis pasitraukė/pašalino jį, žinau tik kodėl, žinau tik kas kaltas yra. Nors ir korumpuotas buvo, ar šiaip ten kažką darė, vis tiek jam rūpėjo serveris, jam rūpėjo naujokai, forumas, žaidimas, veikla ir pnš. O ką dar mūsų dabartinis? Jauč ieško lietuvių kalbos vadovėlio, vietoj to kad domėtųsi serveriu. Tegul negrįžta, tegul labiau žlunga serveris, tuo geriau bus, gal daugiau susiprotės :D. Realiai norėčiau palinkėt žaidėjams, jeigu žaidžiat, kad tiesiog prastumt kelias valandas į savaite tai tiem nieko sakyt nenoriu, o tie kurie pasiruošę vergaut Antonesui/Benui tai sėkmės jums, o valdžiai ką ten toliau būkit kokie esat, kokie tapot serveryje, tokie ir tapot realybei, tai tik galiu palinkėt sėkmės gyvenime, su tokiu žvilgsniu.. O realiai siūlau susimąstyt ar verta čia žaist, net pats Benas, grįžęs po leav'o pažaidęs kelias dienas, pamatė kas čia per šūdas ir vėl leavino :D.

 

 

Kaikurie žodžiai pakeisti į sinonimus ar panašios reikšmės žodžius.

 

P.S. Šiuo straipsniu niekuo nenorime įžeisti ir t.t.


Šį pranešimą redagavo Jessica.: 07 rugsėjo 2016 - 22:24

  • 8

#2
hwrd

hwrd

    Rimtas patarėjas

  • Senbuvis
  • 986 Pranešimai

sveiki o bus straipsniu kaip nepilnameciu prievartavima ar kazkas panasaus man labai sios temos aktualios nes turiu 15 metu dukra


  • 2

ZNRY.gif


#3
ГΣЯMΛ🧿

ГΣЯMΛ🧿

    akvilė natūralus mineralinis vanduo

  • Kinematografas
  • 2.709 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius, Lietuva
  • Darbas:taip
  • VIP:taip
  • ADMIN:taip
  • XP:taip
  • 2021 Metų moderatorius:Apie viską
  • Geriausias 2021 metų:Forumo skilties moderatorius
  • Geriausias 2018 metų:Metu Moderatorius
  • Geriausias 2016 metų:kelionių kūrėjas!

sveiki o bus straipsniu kaip nepilnameciu prievartavima ar kazkas panasaus man labai sios temos aktualios nes turiu 15 metu dukra

Is visu tavo komentaru ir nusisnekejimu
SITAS niekada nesikeikiu GERIAUSIAS niekada nesikeikiu KAI niekada nesikeikiu PER VISA HATA DUSTI PRADEJAU :DDDDDDDDDDDD tvaju mat

+rep


  • 0

#4
Pedro.

Pedro.

    Baltas Bebras

  • K.T. direktorius
  • 2.047 Pranešimai
  • Gyv. vietaKlaipėda
  • Darbas:motoloveris
  • VIP:Yra
  • XP:189k
  • Don_Pedro
  • Rekordų savininkas:Minutės
Nice straipsnis, viska sužinojau, bei malonu buvo skaityti!
  • 0

Samdomųjų žudikų vadas nuo 2016.03.09 iki 2016.06.01!

Autoklubo direktorius nuo 2016.03.14 iki 2016.05.18!

Nekilnojamo Turto Agentų direktorius nuo 2016.08.10 iki 2016.08.31!

Krovinių Transporto direktorius nuo 2016.10.02 iki 2016.11.10!

JapCarCrew klubo vadas nuo 2016.12.24 iki 2017.04.09!

Paveiksliukas


#5
Natas

Natas

    Legenda

  • Veteranas
  • 1.850 Pranešimai
  • Gyv. vietaSummoner's Rift
  • Darbas:Lolas
  • VIP:Duokit RP
  • Geriausias 2018 metų:Geriausias 2016m. Moderatorius
  • Geriausias 2016 metų:League of Legends žaidėjas

Liūdna, bet įdomu. Keep up the good work


  • 1

98a5c5729b77e92e0a4db8e794a96dc28bf9b92e


#6
Deagle🦜 Johnny🦜 Deagle🦜

Deagle🦜 Johnny🦜 Deagle🦜

    Auksarankis

  • Forumo moderatorius
  • 3.599 Pranešimai
  • Deagle#8859
  • VIP:Taip
  • XP:260,000
  • 2022 Metų moderatorius:Žaidimo pagalba & Gidai

Aš nesuprantu, kaip tu tiek netyngi rašyt? :D


  • 0


#7
Jessica.

Jessica.

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 908 Pranešimai

Aš nesuprantu, kaip tu tiek netyngi rašyt? :D

Didžiąją dalį ne aš parašiau :D 


  • 0

#8
Hailexas

Hailexas

    -

  • Forumo dalyvis
  • 3.440 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t
Buvo įdomu paskaityti nuomones,kadangi jos yra teisingos,tačiau kurie sakot kad prie Italo buvo geriau,tai nežinau.. Daug per jį nukentėjau nors buvau nekaltas,tad negaliu pasakyt,kad prie jo viskas buvo gerai.Man įdomiaysia buvo žaisti kai buvau dar naujokas,siekiau pirmas pareigas ir panašiai,tuomet dar nesigilinau į serverio konfliktus,veiklą nes visada jos rasdavau ar atnaujinimus,nes ir be jų buvo gerai.Tačiau laikas bėga ir požiūris į serverį tolsta,tuomet ir bandai ieškoti tiesos,kažką įrodyti ir pnš.
  • 0

#9
Jessica.

Jessica.

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 908 Pranešimai

Buvo įdomu paskaityti nuomones,kadangi jos yra teisingos,tačiau kurie sakot kad prie Italo buvo geriau,tai nežinau.. Daug per jį nukentėjau nors buvau nekaltas,tad negaliu pasakyt,kad prie jo viskas buvo gerai.Man įdomiaysia buvo žaisti kai buvau dar naujokas,siekiau pirmas pareigas ir panašiai,tuomet dar nesigilinau į serverio konfliktus,veiklą nes visada jos rasdavau ar atnaujinimus,nes ir be jų buvo gerai.Tačiau laikas bėga ir požiūris į serverį tolsta,tuomet ir bandai ieškoti tiesos,kažką įrodyti ir pnš.

Na, kiekvienam viskas savaip ir kiekvieno nuomonė skirtinga :) 


  • 0

#10
Lauris 😊

Lauris 😊

    Rimtas patarėjas

  • Forumo dalyvis
  • 693 Pranešimai
  • Gyv. vietaPANAMA CITY

sveiki o bus straipsniu kaip nepilnameciu prievartavima ar kazkas panasaus man labai sios temos aktualios nes turiu 15 metu dukra

 

tau ir tavo dukrai tiek pat metu, geras


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)