Pashol niekada nesikeikiu My style is my style so get over it BITCHAs tai nepagaunu kam tokiu dalbajobu apsimeti :? Normalus gi gali but, elgtis moki irgi normaliai, puikiausiai atsimenu.
Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Kas as toks ?
Autorius
Playeris
, Geg 28 2011 18:37
Parašė 31 rugpjūčio 2012 - 14:30
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD pūsk niekada nesikeikiu niekada nesikeikiu iš čia duok adresą ar skype pašnekėsim jai nori atspardyt.Benui_Bybetei kol jaunas esi ciulpk kuo daugiau nes kai uzaugsi nebeduos teveliai ;D
O JUS LSG SUDAI TOLIAU NO lifinkit kai busit bomziukai gerai atspardysiu:
Parašė 31 rugpjūčio 2012 - 14:31
Uzuojauta kad gimdamas su plyta per galva gavai, as tave sutaisyt galiu jei nori tik kastuva atsivesk i vezaiciusNe vienas. Jis normaliai elges anksciau bet dabar tai cj kaskas is plytos per galva sudave. Del sventos ramybes reiketu perma-mute det jam
P.S. Ka tu isvis ismanai apie sventa ramybe ? sventasis mat atsirado
Parašė 31 rugpjūčio 2012 - 15:26
Krc tas minedas per daug ahujielina jei visiem bus ramiau tai jis is mano kaimo ir jei pagausiu ji butinai palauzysiu biski ^^ maciau viena karta lauke, bet lai dziaugias kad su pana ejau o taip tai jau butu cia neberases nesamoniu
P.S islysk i lauka nolaiferi tu niekada nesikeikiu
Parašė 01 rugsėjo 2012 - 16:03
pasiimk mane varysim kartu!!Krc tas minedas per daug ahujielina jei visiem bus ramiau tai jis is mano kaimo ir jei pagausiu ji butinai palauzysiu biski ^^ maciau viena karta lauke, bet lai dziaugias kad su pana ejau o taip tai jau butu cia neberases nesamoniu
P.S islysk i lauka nolaiferi tu niekada nesikeikiu
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta
Į viršų