Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Ieškau daug filmų. Padėjusiam daug rep!


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Ben'Ocetter

Ben'Ocetter

    Mapping

  • Veteranas
  • 831 Pranešimai
  • XP:windows

1. Prieš kiek maždaug laiko matėte šį filmą: Senai

2. Kiek galite daugiau nupasakokite apie ką filmas: Apačioje

3. Kokie buvo šio filmo kurio ieškote veikėjai: Žmonės

4. Jūsų papildomas komentaras apie filmą. (Privaloma!): Apačioje


Žodžiu, ieškau kelių filmų, aprašysiu kiekvieną apačioje

1. Filmas vienas iš senesnių, esu žiūrėjęs kažkada vaikystėje, bet neatsimenu, kad būčiau matęs visą. Filmas yra kažkas panašaus į siaubo. Vyksta kažkoks virusas, žmonės užsikalė savo namuose, kad tuom neužsikrėstų, atsimenu tik tiek, kad mažas berniukas, gal 5-10 metų bėga ieškoti pagalbos, nes neva jo šeima užsikretė ir jis pabėgo, jis pribėga kažkokį namą kuriame yra gal koks 10+ žmonių, jie užsikalę duris žiūri kas vyksta, jis pribėga, tie žmonės bijo, kad jis bus užsikrėtęs, bet jis paaiškina ir jie jį įleidžia, kitą kadrą kokį prisimenu, kažkur vidurį filmo jis stovi tarp labai labai daug žmonių kažkokioj salėj, kaip stoty ar oro uoste, man atrodo, kad ten daug žmonių užsikrėtę ir prakaituoja jie ir pnš. Realiai daugiau nieko neatsimenu.

2. Šis filmas irgi senas, iš vaikystės, tai buvo labai baisus filmas, atsimenu tik tiek, kad 2 vyrai atvažiuoja į kažkokį kaimą, visame pasaulyje vyksta kažkoks maras ar kažkas tokio, jie įeina į kaimo kažkokį centrą ar kiemą, ten mama su vaiku stovi, kažkas įvyksta tokio, kad ta mama pavirsta į zombį ar kažkas tokio, o tas vaikas stovi man atrodo be reakcijos. Iš šito filmo realiai išvis nieko neatsimenu, nes tada jis buvo labai baisus :D

3. Senai buvau matęs tik puse filmo kažkur, atsimenu, kad pavadinimas buvo kažkas panašaus į Gyvatės ar kažkas tokio, filmas irgi yra Siaubo. Grupelė jaunuoliu važiuoja kažkur, man atrodo tolai paplinta kažkoks maras ir jie kažko turi nedaryti, kad juo neužsikrėstų, bet keli iš jų užsikrėčia ir jie tampa priešais ir gali vienas kitą nužudyt, veiksmas vyksta lyg ir dykumose, man atrodo, kad atsimenu, kad jie buvo apsistoję kažkokiame prabangiame name.

4. Esu matęs šį filmą visą, jis irgi siaubo. Filmas apie tai, kaip moteris pagimdo sūnų, jį augina, pasamdo auklę, kuri yra iš tikrųjų ragana, ji pakiša po to vaiko lovele kažkokį daiktą, nuo to daikto mama pradeda išprotėti, ji pradeda sapnuoti košmarus, pradeda savo vaiką maišyti su žaisline lėlia, neiškentus to užkasa tą lėlę, nors pasirodo, kad tai buvo jos sūnus.

5. Šitą labai gerai atsimenu, irgi siaubo, esu matęs visą. Grupelė jaunuolių važiuoja per kukurūzų laukus, kol jiems į mašiną atsitrenkia varna, mašina nebegali važiuoti, todėl jiems reikia eiti ieškoti pagalbos, išeina vienas žmogus, atranda namą, jame jį nužudo ir jis atgyja kaip į zombį, nueina į antrą aukštą, užsisiūna galvą maišu, užsikala pirštus vinimis ir eina į kukurūzų laukus būti kaliause ir taip iš eilės miršta keli iš jų, kiti supratę bando pabėgti ir pnš.

Padėjusiam bent su 3 filmais 10 +rep.


  • 0

Mano mapp darbų galeriją gali pamatyti paspaudęs ant nuotraukos!
OD49kLR.png

Teikiu mappinimo paslaugas - spausk ant nuotraukos dėl tolimesnės informacijos!


#2
Praga

Praga

    We all work for someone!

  • Senbuvis
  • 968 Pranešimai
5. Kruvinas derlius

Šį pranešimą redagavo Deividas_praga: 22 vasario 2018 - 03:20

  • 0

Paveiksliukas


#3
R.Washington

R.Washington

    Dievas

  • Veteranas
  • 2.655 Pranešimai

Na kaip matau tema neaktyvi,o jei nori gaut toliau pagalbos,kurk atskirai temas. Rakinu.


Šį pranešimą redagavo Victor Henriksen: 23 vasario 2018 - 21:35

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)