Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Filmas - Kelnėse dar ne senelis

Komedija nebuvo antradieni ?

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Artee_Solid

Artee_Solid

    Veteranas

  • Klaidos/Bugai
  • 1.676 Pranešimai

Filmas -Kelnėse dar ne senelis.

 

010.jpg

 

 

Aprašymas šio filmo ( rašiau ne aš )

 

Džeisonas Kelis (kurį vaidina Zac‘as Efron‘as) visą gyvenimą viską darė taip, kaip reikėjo: puikiai mokėsi, nesivalkiojo su įtartinais draugais, po mokyklos įstojo į universitetą, o baigęs mokslus įsidarbino teisės firmoje. Netrukus susikukavo su boso dukra Meredit, o būsimasis uošvis pažadėjo, kad po vedybų Džeisonas taps ne tik jo žentu, bet ir partneriu įmonėje.

Likus savaitei iki vestuvių, miršta Džeisono močiutė. Vos pasibaigus laidotuvėms, senelis Dikas (kurį vaidina Robert‘as de Niro) paprašo anūko nuvežti jį į Floridą, kur šiuo metų laiku jie visuomet važiuodavo su močiute. Nors ir ne itin degdamas noru, Džeisonas, kaip geras anūkas, sutinka. Tačiau vaikinas net neįtaria, kad velnių prišveitęs jo senelis šios kelionės metu planuoja pasiausti taip, kaip niekad gyvenime. Džeisonas iš pradžių su siaubu akyse stebi, kaip buvęs armijos generolas Dikas kabina pakeliui sutiktas merginas, nusitempia jį į studentų brolijos pasilinksminimą, įsivelia į baro muštynes, iš širdies dainuoja karaokė vakarėlyje ir kitaip griauna suplanuotą savo anūko gyvenimą. Tačiau pamažu Dikas sugeba pralaužti savo anūko susikaustymą, o šis pagaliau paragauja tikrojo gyvenimo. Ėmęs atvirai kalbėti su seneliu ir paklausęs jo samprotavimų, vaikinas susimąsto, ar Meredit išties yra toji mergina, su kuria jis nori tuoktis ir apskritai – ką jis gyvenime nori veikti. Į kelionę išvažiavę beveik svetimi, jos pabaigoje senelis ir anūkas tampa tikrais draugais ir abu atranda kitokio gyvenimo skonį.

 

Filmo režisierius

Dan Mazer

 

Filmo trukmė ir žanras

Filmo trukme 102 min ir šio filmo žanras yra komedija.

 

Aktoriai

Robert DeNiro

 Zac Efron

 Julianne Hough

 Aubrey Plaza

 

Atsiliepimai

Rašo , kad yra juokingų komedijų ir vienas duoda 100 balų . valiooo

Filmo treileris


Šį pranešimą redagavo D'Curry: 29 kovo 2018 - 16:24

  • 0




1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)