Jump to content

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Photo

Tea_Tucka į naujokų verbuotojus


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

Poll: Tea_Tucka į naujokų verbuotojus (7 member(s) have cast votes)

Arbatą į verbuotojus

  1. Imam! (4 votes [57.14%])

    Percentage of vote: 57.14%

  2. Nereikia.. Argumentuosiu kodėl. (3 votes [42.86%])

    Percentage of vote: 42.86%

Vote

#1
Tucka

Tucka

    Nutrenktas Hunterio

  • Veteranas
  • 990 posts

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime, jūsų turime patirtis (XP) mūsų projekte?

~52k

 

2. Kiek laiko jau žaidžiate šiame projekte? Kiek laiko vidutiniškai praleidžiate serveryje? 

Tiksliai nežinau, bet kokie 5-4 metai turėtu būt. Neesu visiškas noliferis, bet stengiuosi prisijungti kiekviena diena bent truputi pažaist.

 

3. Kodėl pretenduojate būtent į šias pareigas?

Noriu labiau prisidėti prie serverio bendruomenės, sukurti bent kažkokį ryšį su kitais žaidėjais. Kadangi patirties svarbiose pareigose neturiu, tai norėčiau bent nuo kažkur pradėt jos įgaut, o naujokų verbuotojai manyčiau visai tai pateisintu.

 

4. Turėtos/turimos pareigos? (Gaujos vadas / pavaduotojas - nesiskaito):

Ne per seniausiai tik pradėjau aktyviau žaist, kažko siekt. Dabar grįžęs po samp atostogų pasiekiau teisėsaugos garbės darbuotoją, o tai aukščiausias pasiekimas šiame serveryje :D

 

5. Ar seniau buvote naujokų verbuotoju? Kiek laiko? Kaip sekėsi darbas? Kodėl pasitraukėte?

Niekada nebuvau.

 

6. Programos "Skype" Kontaktai. ( Būtini jei anketa bus patvirtinama kad su jumis, būtų galimybė susisiekti.). Neparašius kontaktų anketoje anketa iškarto bus atmesta taip yra todėl kad moderatoriams būtų lengviau su jumis susisiekti ir nereikėtų atskirai rašyti ir laukti kol bus arba nebus perskaityta žinutė.

tuckamoras

 

7. Kuo tu išsiskiri iš kitų ir moderatoriai turėtų butent tave pasirinkti ?

Nevardinsiu, kad esu ten draugiškas ar padedantis ir t.t. Jeigu toks nebūčiau tai net nesistengčiau pildyt šios anketos. O išsiskiriu tuo, kad aš nemegėjas laužyti serverio taisyklių, dm'imti, ar dar kaip nors sukelti žalos tiek serveriui, tiek kitiems žaidėjams. Esu ramus žmogus, žaidžiantis sampą laiko prastumimui.

 

8. Kokią pagalbą žadi suteikti naujokams ?

Aš prisimenu savo pirmas dienas šiame serveryje, kaip man buvo sunku jame priprast ir t.t. Tai tiesiog stengčiausi naujokam pateikti visą serverio informacija kuo patogiau ir paprasčiau, lyg aš pats būčiau tas naujokas kai pradėjau žaist šiame serveryje. Taip pat stengčiausi jam padėt įvykdyt kuo daugiau misijų, kad jis galėtu greičiau pasikelti xp ir nešvaistyt laiko su nuobodžiais darbais. Suteikčiau šioke tokią finansinę paramą. Taipogi aš naujokam serverį stengčiausi parodyt iš teisėsaugos pusės, kad reikia laikytis taisyklių, bet tikrai neatimsiu iš jo pasirinkimo laisvės nueit gaujų keliais - jos taip pat bus įtrauktos į mano gido naujokui sarašą.


Edited by Tucka, 05 January 2019 - 14:43.

  • 0

#2
Cesar Cielo

Cesar Cielo

    GNF

  • Veteranas
  • 2,379 posts
viena ryskiausiu personu siuo metu teisesaugos darbe, patinka koks darbstus esi, patinka, kad sugebi normaliai bendraut, nesi vaikisko mastymo, nes esi subrendes, nematau tavyje minusu, o jei kazkas ir pastebi tai tik del to, kad dirbi policijos departamente, manau greit kazko pasieksi siam serve. Sekmes.
  • 1

rpSPkaH.png

pPCBeB9.png


#3
Andrius Petrauskas

Andrius Petrauskas

    Asas

  • Užblokuotas
  • 4,329 posts

Patvirtinta.


  • 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users