Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Filmas "Parasite" | 2019


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Bireliukas Bira

Bireliukas Bira

    iTrade.gg

  • Veteranas
  • 2.503 Pranešimai
  • Laimėjo konkursą:2x2

*
Populiarus

09454a632b58062e9845d1eac2894c28301.jpg

Traileris


Filmo aprašymas

Kim Gi Woo is a young man who lives with his unemployed, poor family of four in a semi-basement. One day, his friend Min Hyuk tells him that he is leaving to study abroad and that he should replace him as tutor for a female student from a rich family. Ki Taek then meets the Parks, a rich family of four who are the owners of a global IT firm. Yun Gyo, the lady of the Park's house, accepts Gi Woo as a tutor for her daughter, and he uses her naiveness as a chance to "employ" his other family members.

 

Pabandysiu išversti:
Kim gi Woo yra jaunas vaikinas kuris gyvena su savo nedarbinga, neturtinga šeima keturiese pusrūsyje. Vieną dieną jo draugas Min Huyk praneša jam kad išvyksta studijuoti užsienyje ir kad jis galetu ji pakeisti mokindamas merginą studentę iš turtingos šeimos. Ki Taek susitinka su Parks'ais, turtinga keturių žmonių šeima kurie yra savininkai globalios IT firmos. Yun Gyo, žmona Parks'u namų, priima Gi Woo kaip mokytoją savo dukteriai ir Gi Woo pasinaudoja jos naivumu kaip šansa įdarbinti savo kitus šeimos narius...

Delfi straipsnis apie šį filmą


 Link'as pro kur galima žiūrėti filmą


-Lengvai galima rasti pagooglinus "Parasite online with subtitles"
-Jei neklystu taipat yra ir Neflixe

-As ziurejau per https://kissasian.sh/Drama/Parasite (Negalimas Adblocker, ir kinda strange ads :D)


 Jūsų pačių nuomonę apie filmą, kodėl jis jus pritraukė

Šį filmą sumaniau peržiūrėti po daugelio pasiulymų iš draugų ir netiketo jos išpopulerėjimo. Šios dvi valandos buvo pilnos nuotykių, netiketumų kurie paliko sukėlė daug klausimų po filmo. Filmas prasidėjo lengva ir linksma nuotaika, tačiau žengiant į filmo antrają pusę viskas apsivertė aukštyn kojom. Filmo siužete tikrai netrūko baisių, dramatišku momentu. Visi aktoriai puikiai atliko savo darbą pagal jiems duotus siužetus. Taipat negalima pamiršti filmo "Soundtrack'o" kuris davė filmui dar daugiau spalvų.


 Filmo trukmė

2 val. 12 min.


 Pagrindiniai aktoriai
 

Directed by Bong Joon-ho
Story by Bong Joon-ho
 
Aktoriai:
Lee Jung-eun

"
The tonight show"



Oscar Awards

Šį pranešimą redagavo Kenny Kuchiukas: 10 vasario 2020 - 23:23

  • 7

#2
Guest_ᴀntones_*

Guest_ᴀntones_*
  • Svečias
Puikus aprašymas, sudomino reikės pažiūrėt.
  • 1




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)