Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[PD PIKN] Mito_Akatsuki


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Jettas :)

Jettas :)

    Pažengęs

  • Senbuvis
  • 122 Pranešimai
  • Gyv. vietapgr. hotel šiukšledežė
  • Darbas:kas cia per item?
  • VIP:neiperku
  • XP:21.000

1. Jūsų Vardas_Pavardė.

Michael_Jett


2. Data.

2021/01/03  laikas foto

 

3. Kokią serverio taisyklę pažeidė? (Citata iš taisyklių)

Policijos privilegiju piknaudziavimas = BAN


4. Foto / video įrodymas.

Cia kaip jis pazeidineja pd taisykles:

11. Negalima naudoti teisėsaugos komandų / įtarti už savo darbo srities įtarimus vairuojant ne darbinį automobilį arba išlipus iš jo. (1/1) 
Išimtis:
11.1. Dirbate su savo darbo srities kolega ir jo darbiniu transportu (dirbti su kitoje darbo srityje dirbančiu kolega ir įtarti už savo darbo srities įtarimus - draudžiama, tačiau įtarti už bendrus įtarimus - galima).
11.2. Atsirišote / buvote atrištas ir surakinote baikerį išlipęs iš jo nuosavo/darbinio transporto - būsite baudžiamas pagal 45. taisyklę.
11.3. Patruliuojate pėstute, kuomet darbinė mašina stovi netoliese: patruliuoti su nuosavu automobiliu – draudžiama (privalomi įrodymai, kad įjungėte patruliavimą netoli darbinio automobilio).

Trumpai tariant, nuo šiol draudžiama dirbti vienoje transporto priemonėje su kitoje darbo srityje dirbančiu kolega ir įtarinėti už savo darbo srities pažeidimus (pvz. policininkas, sedėdamas kareivio automobilyje, nebegali įtarti už KET-N) ir uždrausta patruliuoti su nuosava transporto priemone/stovint šalia jos. 

https://streamable.com/89qcni

 

6. Rakint baikerį kuris yra surišęs žmogų arba stengiasi išlaisvint nusikaltėlį iš antrankių - ( baikerių būdelė ), nebent: (1/1)

6.1. Baikeris yra be darbinio transporto;

6.2. Baikeris yra gaudomas (turi star).

https://streamable.com/oryfyk

Cia itarimas:

 

https://imgur.com/a/BJiF6iI

 

5. Įvykio aprašymas - komentaras ( nebūtina ) : Ok pradekim nuo to kad Gerb. Mito pazeidzia nemazai pd taisykliu kad pagautu mane ir dar uzdejo star uz nieka. Manau tokia nepykanta man vien del to kad ismetem is gaujos kadangi vadas galvojo kad mito "ozins" mumis ir ji mes nusovem (dziaukis kad uz tai neturiu irod kai eini i gauja budamas pd).

Manau uz tokias nesamones reiketu ne vien ismetimo is darbo. Jei mito manai, kad esi nekaltas prasyciau pateikti irodimus. Gero zaidimo.

 

P.S del star dejimo. Ok del saudymo sutinku, bet nematau ket n ir nepagarbos ir dar atemei mano teises nors jokio ketn nebuvo. Mano manymu specialiai sudejai kad ilgiau sedeciau kalejime, nes jau tau yra skundas uz kuri tu jau busi ismestas.


Šį pranešimą redagavo Gintaz_Stankis: 03 sausio 2021 - 15:02

  • 0

sv

 


#2
Renzo!

Renzo!

    Dievas

  • Veteranas
  • 2.774 Pranešimai

Patvirtinta.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)