Čia aš vienas laimingas, kad algų ir atrankų nereiks daryt ?
Matosi koks tu direktorius
Čia aš vienas laimingas, kad algų ir atrankų nereiks daryt ?
Matosi koks tu direktorius
Gaila :/ Reiks skambinti į kosmosą kad sutvarkytu viska ir vėl būtų servas.
Edited by Beibiz_Driver, 10 March 2021 - 14:08.
Kvepia mass rr :/
O ne tik ne tai
kilpa paskolinsit?
Sveiki,
LSG serveris buvo paveiktas gaisro mūsų serverinėje. Tvarkymo darbai jau vyksta, tačiau jie gali užtrukti net ir kelias dienas ir pasekmės šiuo metu dar neaiškios.
logiskai pamascius, kad ir siandien atsigaus. manau direkrtoriai netures teises ismest zmoniu uz tai kad nepradirbo? nes vis del to visa diena neveikia. del idomumo. pildyt ar ne

POPULAR

Kodel po Beno pranesimu nera surasyti psichologines pagalbos kontaktiniai tel numeriai?
Gaila :/ Reiks skambinti į kosmosą kad sutvarkytu viska ir vėl būtų servas.
Kosmosą
Nupušę tie lsg žaidėjai per tą sampą ir nuotolinį.
Labai gaila dėl duomenų bazės jei jai yra pakenkta, tikiuosi viskas bus tvarkoje! Lauksim žinių.
wilderiam tragedija, gaus kontaktuot su isoriniu pasauliu, o ne sedet sampe ir discorde ir simpint 2 mergom

Gaisrininkai nu /imti, ar ispejimus det reiks
"When a man has nothing left to lose, he discovers a freedom that fear can no longer touch."
Va tokį... jau išsivaizduoju kaip prapala mano kreditai.
|---------------------------------------------------------------------------------|
WITH MONEY, YOU CAN BUY A CLOCK, BUT NOT TIME
|---------------------------------------------------------------------------------|
Pasiekimai
Naujokų Verbuotojas | 2021/03/07 - 2021/04/09 | 1x
RageOut narys | 2021/04/13 - 2021/05/24 | 1x
Gali būtipažiūrėjau per langa pilna vaikų, čia visi iš sampo ?
/me N̵̜̬͔͉̉̌͠ͅé̴̲̣̠̪̏̈́́͘ǧ̸̢̛̻̟͖̪̹̗̐̔́̉̄̚͠͝a̵̧͍̖̤̠͈̱̻͒́̄͑͆̈́͑͆͑͗ļ̷̛̰̒̅̽͋͜ͅǐ̷̘̺̤̝̖̈́̋̀̄̂ ̷͕̼̔̔̾͠i̶̢̛̻͓͙̰̩͇̠̾̉͗̒͘š̶̝̪̮̅͝t̷̞̰̞̮̝̄̏ͅv̶̙͚̻̹̲̪̦͙̝̫͌̀̈͝è̵̟̺͉͚̼̐̅̈́̇̚͘͜ř̵́̌̇̊́̚͝ͅẗ̷̢̰̫̞͍̪̹͍́̊̏ï̶̻͜,̸͉̮̳̂̋̋̃̂͛̐̈͒̚͜ ̸̨̡̧̛̙̜̺̘̱̄́̈́́͊̀̎̀k̴̡̡̜̘̰̬̖̲̣͔͐̄̾͑̉̆̀̊a̶̢̪͔̠̺̘̥͕̲̓͘͜i̶̘̗̊͛̉̉̃̿p̷͕̰̞̂̽̈́́̅̚̚ ̵̧̘̉̀̾͊̂̐̑ļ̵͕̩̭͚̆̍ạ̷̟̀̾̊̌͂̆u̴̧̫̺͉̥̼͈̩͑̇͂͜ž̸̧̰̻͈̻̟̟̺̤̐̓͗͌͗̈́́̈́̕͘ö̴̫̣̫͇̙̰́̎̐̐̉ ̵̘̫̻͗̈́͆́͆͂̓͒ͅḱ̴̯̆̄̌̈́̚̚͝a̷͕͊͑́u̸͙͎͚̥̳̗̦̒̾̇̂̚l̴̨̥͎̮̞̦͍̭̲̀͌̾͝u̴͙̤̤͈̦̪̩͗s̷̝͙̖͎̯̥͒͆͂̓͑̀
0 members, 1 guests, 0 anonymous users