Nesu nei vienu is ju fanas, bet ir man pagailo zaideju kurie ilgiau stengesi ir lauke mech drk, ypac malios ![]()

Populiarus
Dėja, neatspėjai.. iš 126 sukimo pgl išsukom ką norėjom..
Ką tu sukai kloune tu, vien dėl tavo verkimu ta Malia ir negauna to direktoriaus, nes turi kažkokiu baimių savyje ar velniai žino kas ten tavo galvoj sukasi. Kaip būdavo kalbos apie Malia rinkimus piestai prieš stodavai su vienintelė fraze, kad Kipras turės įtakos Mechaniku firmos darbui.
Gėda išvis, kad dėl vieno žmogaus valdžioje, kandidatas ilga laika negauna progos pasireikšti... ![]()
pirma karta protingai kazka pasakei, net asara nuriedejo, respectas tauKą tu sukai kloune tu, vien dėl tavo verkimu ta Malia ir negauna to direktoriaus, nes turi kažkokiu baimių savyje ar velniai žino kas ten tavo galvoj sukasi. Kaip būdavo kalbos apie Malia rinkimus piestai prieš stodavai su vienintelė fraze, kad Kipras turės įtakos Mechaniku firmos darbui.
Gėda išvis, kad dėl vieno žmogaus valdžioje, kandidatas ilga laika negauna progos pasireikšti...
715 TEAM

Populiarus
Ką tu sukai kloune tu, vien dėl tavo verkimu ta Malia ir negauna to direktoriaus, nes turi kažkokiu baimių savyje ar velniai žino kas ten tavo galvoj sukasi. Kaip būdavo kalbos apie Malia rinkimus piestai prieš stodavai su vienintelė fraze, kad Kipras turės įtakos Mechaniku firmos darbui.
Gėda išvis, kad dėl vieno žmogaus valdžioje, kandidatas ilga laika negauna progos pasireikšti...
plz grįžk į merus , bent naudingas buvai. ![]()

Nuo 1 iki 10 koks girtumas kai rašei šį postą?
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
Pajuokaut negalima matai
Ne kartą esi apsimelavęs prieš visą serverį su savo leavinimais ir viskuo kitu
Tik čia nereikia lele, vieną kart paprieštaravau prie tavęs ir viskas. Galiu tik pasikartoti direktorių valdžioje yra išviso 3 žmonės ir direktoriai renkami dažniausiai 3 žmonių balsais ir eilinį kartą bandai mane čia apipilti tuo ko nereikia.
Prašau turėkis, kaip aš visur piestu stodavaus tikrai ir kaip pats sutikęs už kitus direktorius esi ir svarbiausias argumentas jog moteris:

P.S. Malia gražiai paklausė dėl savo kandidatūros ir tuoj jai viską paaiškinsiu.

Populiarus
Pajuokaut negalima matai
Tik čia nereikia lele, vieną kart paprieštaravau prie tavęs ir viskas. Galiu tik pasikartoti direktorių valdžioje yra išviso 3 žmonės ir direktoriai renkami dažniausiai 3 žmonių balsais ir eilinį kartą bandai mane čia apipilti tuo ko nereikia.
Prašau turėkis, kaip aš visur piestu stodavaus tikrai ir kaip pats sutikęs už kitus direktorius esi ir svarbiausias argumentas jog moteris:
P.S. Malia gražiai paklausė dėl savo kandidatūros ir tuoj jai viską paaiškinsiu.
Iš tavęs toks juokautojas, kad dar tokiu paieškoti reikia. Ir su savo tais discord valdžios pokalbiu paviešinimais nieko čia neįrodei, apkarpei viska ir sukėlei sau parankias nuotraukas ir nelabai suprantu ką čia su tomis nuotraukomis įrodyti norėjai dabar man ar kitiems kurie mato šia tema...
P.s sakai 3 žmonės valdžioje renka direktorius dažniausiai mhm pritariu, bet kažkaip kaip paskutini kartą buvo kalbama apie Malios kandidatūra tiek aš tiek Ezra pritarėm, o tavo nuomonė ten jau aiški buvo, bet kažkaip nusileidom tau ir neskyrėm Malios į direktorius, nes apsiverkei tai ką čia dar kalbėt su tavimi apie tos 3 žmonių balsus
Būtum protingas tai būtum apėjęs mano postą, o dabar man tenka su tokiu klounu į diskusijas vėl lysti, o noro tikrai neturiu.
Pajuokaut negalima matai
vienu zodziu nera zodziu CRINGE!!
715 TEAM

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)