Sveiki visi tik primenu, kad visi kurie nori gauti pareigas turi nebendrauti tu Vitalka Zudikas. Baigiau.
Tai va kodel Serifo posto negavau.. ![]()
Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
Norėjau pasisakyti keliais apsektais:
Neslėpsiu, Babenai, tikrai cringe. Labiau cringe, jog žmogus 25 metų šneka apie protingimus, pats "lyvinęs" serverį, bet forume vienas iš pirmųjų atėjęs ir išliejęs savo pyktį. Jeigu dar čia tau Klimai atsakant, pats elgiesi vaikiškai ir klouniškai, kai atėjai į sampą man parašinėt ir išliekti savo pyktį.

Ir apskritai, man keista, kai tu kalbi apie nuisleidima, nes tu nusileidai man dėl Malios, kažkaip greit pamiršai, jog aš tau nusileidau dėl Gordano (https://www.lsgyveni...an-hague/page-3) kuris, per 3 dienas gavo pd direktorių ir irgi buvo daug nuomonių, kaip čia taip, nors 2 kadencijas feilimo, trečią greit gavo. Tai, manau normalu, jog jei du žmonės nesutaria tai vieną kart nusileidžia vienas, kitą kitas
Tas, pats kaip aš gyniau tave šitame skunde (https://www.lsgyvenimas.lt/forum/index.php/topic/177706-daumantas-klimas-meras/) ir kaip tu man dėkojai nes mano komentaru atmetė tai.
Ir man nesvarbu, tegul būna "chat viešinimas" bet, neleisiu jog nusišnekėtum, koks blogas aš buvau, koks tavo sprendimas blogas buvo mane pasiimt į kolegas.

Ne esmė, kad tau buvo ir sakyta ir šnekėta su tavimi gražiai ir tu galėjai išeit, kaip normalus žmogus su garbės adminu ir ramiai sau gyvent, bet kaip vienas žmogus yra sakęs, tau gi svarbu "Garbė", "garbė" antrą kart būt metu meru ir t.t. Jei klounas ir kas yra tai tik tu, su savo juokingais principais ir neužmirštamais pykčiais, kaip aš radijoj sakiau pasakysiu ir čia, merą nuėmiau ne aš, jeigu jau aš ten tokių "pievų" prisvaigau, tai nieko ir nebūtų nutikę.
Išvis "kietas" esi, kai esi išėjęs ir čia gali varyt, prisvaigt kas ką sakė, kas ko nesakė, o kai įkeli chat, jog apginčiau savo nuomonę "Viešini chat" juokini, tiesiog + kaip ir minėjau, daug gero padaręs ir aš tau buvau ir nusileidęs ir t.t. bet kažkaip ponas to nepameni
vien tik blogumu reikia apipiltį tą Bugatį, nors kažkada dėkojai už tai ką padariau ir sakei gerai, bet vis nuoskaudos palikusios ![]()
Čia, dėl tų replikų apie Trįkojį, o tai jūs nesuprantat, kad mes įmdami kiekvieną kandidatą realiai priimam riziką, su vienais daugiau kitais mažiau, man tik keista, kad jūs čia tą trikojį taip ir prikišat, asmeniškai buvau už jį, bet kad jis pasirode durnai tai čia net kalbų nėra ir asmeniškai dar jį ir nušalint norėjau, bet suskubo išeit, nes žinojo, kad jau nieko gero nebus. Tai ir sakau ties juo buvo klaida, buvo "laikinas" pasirinkimas, bet kodėl jūs čia jį kaišiojat visur tai nesuprantu. Merai juk irgi žmonės ir galime suklysti ties vienu ar kitu pasirinkimu.
net ir visus metus išbuvęs meru negaus to titulo, suprantat apie ką kalbu
Nes metų meras ne mano charektareriui ir ne to siekiu. Norint tokius titulus gaut tai galėčiau apsimesti labai draugišku su visais, nueit į gaują (jog būtinai gaujiškiai mane palaikytų) ir sedėt adminuos kaip koks Deivas, su visa pagarba jam, bet tik ateit susirinkt minimumą minučių, suspaudyt tas 50 N ir tiek, daugiau nei kickų/banų, nu dar karts nuo karto į budėjimą nueit - to reikia metų titulams tiek direktorių/adminų/merų, kadangi aš netoks tai ir nepretenduoju į tai ![]()
Kas liečia Malia, asmeniškai jai paaiškinau viską su konkrečiom situacijom yra buvę ir su tuo acc įtartinų dalykų ir pan. Čia nerašysiu tų dalykų, jei norės galės pati jum pasakyti. Tik dažnu atveju paprasti žaidėjai t.y. jūs nieko nežinot, taip, kaip ir metatot mero darbo su direktoriais, bendravimo jų ir t.t. O tik direktorių rinkimus matot ir pagal juos iškart merus kalti prie kryžiaus manau neteisinga.
Taip, pat kas liečia tuos rinkimus, jūs ne taip suprantat, man tai neskauda, kad ten kas ką pasakė. Taigi tas, pats Janulis, kai nušalinau Paulo, daug rašinėjo forume ir ant manęs ir kritikavo mane, bet šiandien jis medikų direktorius, tai kodėl mat, aš vienas Maliai sugebu "pakenkt" ir neduot drk, o vat jau Januliui nesugebėjau ? Kada jūs suprasit, kad čia ne tame esmė, taip, kaip ir buvo tas pats Janulis mechanikuos, James_Dallas autoklube, esmė, tame, kad tokiem kandidatam duodamas laikas pasikeist ir padaryti išvadas. Dėl to pačio Janulio buvo daug aistrų, kai negavo, sulaukė savo laiko ir gavo. Noriu jog jūs suprastumėt, ne verkimais forume ar skundais reikia siekti direktoriaus, o darbais. Kaip ir Maliai rašiau, jei jos šansai būtų nuliniai gaut tą drk, paimtumėm ir atmestumėm anketą, tiesiog reikia sulaukti savo šanso ir viskas, mechanikai šiais laikais yra svarbus darbas ir jo vaidmuo pasikeitęs.
Tiesiog jog visada prieš kritikuodami pagalvotumėt plačiau ir nepasiduotumėt kažkieno nepagrįstiem žodžiams ir kitų nuomonės primetinėjimui.
@Daumantas gali grįžt į merus? MALDAUJU!!! Jokubas tai laisvas

Tau Marichai, va tokį tiesiog pateiksiu.

Populiarus
Kad jau šia tema visi pamiršo ką vėl prikelt nori?
@ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ
Keli visokias čia nuotraukas dar neatsibodo tau jų kelt?
jau juokinga darosi, kaip bandai kažką čia įrodyti, kad esi čia skriaudžiamas visu. Jeigu būtum normali asmenybe tai ir žmonės tave mėgtu, o kadangi esi klounas tai tavęs niekas nemėgsta ir kuria temas su nepasitenkinimu, o ką daugiau žmonėms daryti forume. O kadangi kalba apie Malia yra ir ne karta apie ja buvo kalbėta tai atėjau ir pasakiau žmonėms, kaip iš tiesu yra ir kodėl ji netampa direktorė ilga laiką, o tu čia bandai kažkokias pasakas kurti be jokio konkretumo tai čia nežinau ką su tavim dar kalbėt.
Pabaigai pasakysiu tik tiek esi absoliutus klounas ir toks būsi šiame projekte, nes tau tik cirke dirbti, o ne direktoriams vadovaut su savo tokia asmenybe.

Populiarus
kadangi laisva tema,norėčiau pakalbėt ir aš šia tema atvirai. Kad jau Klimas išėjo iš merų,buvo žingsnis,kad kažkas nėra gerai,išėjus Klimui niekas nesikeičia,tos pačios bėdos,naujus direktorius renka,prieš kuriuos nieko neturi. Geras pavyzdys yra Malia,tema į direktorius parašyta su visais tikslais,aiškiai parašyta,ilgai laukia šio posto,o kas svarbiausia,kad pati ilgą laika dirba mechanikuose ir daro kažka dėl tos firmos. Galėčiau numesti ne viena nuotrauką,kiek esu įamžinęs jos darbų,bet manau tiesiog dabar užteks tai pasakyti,
Ka galiu pasakyti,kad vienas bent jau iš dabartinių merų,ne padeda kitiems likti šiame projekte ir kažka nuveikti,bet tiesiog stumia lauk iš šio projekto. Nenoriu čia labai kažka stumti ar rašyti blogo,kadangi esu pareigose ir turiu išlikti adekvatus,bet norėčiau palinkėti ir jiems išlikti tokiems,biškuti atsižvelgti į viską žmogiskai,o ne tai kad bausti už lengvas klaidas.
Žmogus kelia privačius chat ir galvoja,kad kažką įrodys. Ne velnio! Mano nuomonę,esant mero pareigose turi visada išlikti adekvatus ir spręsti logiškai situacijas,tame tarpe ir direktorių rinkime,o šiai dienai aš tikrai nematau,kad merai atliktu labai gerai savo darbą ir atvirai mero patarėjas(patarėja) naudingesnį žymiai darbą atlieka. Manau viens kitiem nebandysim kažkaip pakenkt. Beto,šneki apie žmogų,kuris šnekėjo,kad leavins,o pats šiuo metu pats visiem šnekėjai,kad išeisi praeito mėnėsio gale,tu vis dar čia. Nežinau kiek čia dar būsi,bet aš kaip garbės,metų direktorius nenorėčiau daugiau bendradarbiauti su taip mastančiu meru. Srr. čia tik mano nuomonė. Smagaus visiems laiko

Dabartines pareigos - Administratorius | Golivefm Dj | Rageout narys.
Žvejys

kadangi laisva tema,norėčiau pakalbėt ir aš šia tema atvirai. Kad jau Klimas išėjo iš merų,buvo žingsnis,kad kažkas nėra gerai,išėjus Klimui niekas nesikeičia,tos pačios bėdos,naujus direktorius renka,prieš kuriuos nieko neturi. Geras pavyzdys yra Malia,tema į direktorius parašyta su visais tikslais,aiškiai parašyta,ilgai laukia šio posto,o kas svarbiausia,kad pati ilgą laika dirba mechanikuose ir daro kažka dėl tos firmos. Galėčiau numesti ne viena nuotrauką,kiek esu įamžinęs jos darbų,bet manau tiesiog dabar užteks tai pasakyti,
Ka galiu pasakyti,kad vienas bent jau iš dabartinių merų,ne padeda kitiems likti šiame projekte ir kažka nuveikti,bet tiesiog stumia lauk iš šio projekto. Nenoriu čia labai kažka stumti ar rašyti blogo,kadangi esu pareigose ir turiu išlikti adekvatus,bet norėčiau palinkėti ir jiems išlikti tokiems,biškuti atsižvelgti į viską žmogiskai,o ne tai kad bausti už lengvas klaidas.
Žmogus kelia privačius chat ir galvoja,kad kažką įrodys. Ne velnio! Mano nuomonę,esant mero pareigose turi visada išlikti adekvatus ir spręsti logiškai situacijas,tame tarpe ir direktorių rinkime,o šiai dienai aš tikrai nematau,kad merai atliktu labai gerai savo darbą ir atvirai mero patarėjas(patarėja) naudingesnį žymiai darbą atlieka. Manau viens kitiem nebandysim kažkaip pakenkt. Beto,šneki apie žmogų,kuris šnekėjo,kad leavins,o pats šiuo metu pats visiem šnekėjai,kad išeisi praeito mėnėsio gale,tu vis dar čia. Nežinau kiek čia dar būsi,bet aš kaip garbės,metų direktorius nenorėčiau daugiau bendradarbiauti su taip mastančiu meru. Srr. čia tik mano nuomonė. Smagaus visiems laiko
Mažai žinau apie šią istorija, bet kartais Klimas nebuvo išmestas už korupcinga veiklą(ar ką ten jis darė), o tas "išėjimas savo noru" kad mažiau dramų būtų?
Iš vienos pusės, per daug žmonių nemėgsta Jokūbo, vietoj jo užleisčiau vieta kitam ir pats nervu pataupys ir gaus kiti ką nori. Klimas irgi ramiai galės sau gerti ir laukti pencijos. Bet tai kas pakeis jį? Gretta puikiai dirba tos smulkius darbus ir pnš. Bet nemanau kad dar susitvarkytu su mero pareigomis, ypač su Ezra vieni. Vieninteli Vega kuris gerai pakeistų Jokūba tematau, jeigu anas nenori manau būtų tik blogiau.
Šį pranešimą redagavo Bird: 11 liepos 2021 - 21:11
Mažai žinau apie šią istorija, bet kartais Klimas nebuvo išmestas už korupcinga veiklą(ar ką ten jis darė), o tas "išėjimas savo noru" kad mažiau dramų būtų
puikiaIš vienos pusės, per daug žmonių nemėgsta Jokūbo, vietoj jo užleisčiau vieta kitam ir pats nervu pataupys ir gaus kiti ką nori. Klimas irgi ramiai galės sau gerti ir laukti pencijos. Bet tai kas pakeis jį? Gretta puikiai dirba tos smulkius darbus ir pnš. Bet nemanau kad dar susitvarkytu su mero pareigomis, ypač su Ezra vieni. Vieninteli Vega kuris gerai pakeistų Jokūba tematau, jeigu anas nenori manau būtų tik blogiau.
Labai protingai mastai,bet neatskirčiau kažkokių kitų administratorių ,kurie galėtų susitvarkyti su mero pareigomis. Tapati Greta manau neturėtų didelių problemų susitvarkyti su pareigomis,čia nereikia seno žmogaus serve,reikia tokio kuris rodytu savo darba realiais faktais. Padėtu,bendrautu ir suteiktu viską ko reikia tiem žaidėjams už kuriuos yra atsakingi. O dėl korupcingos veiklos,tai manau daugelis žaidėjų yra nudegę kažkur,bet kaip matai,kad žmogus jau kadencijas turėjes, kelias kadencijas meru,tai galima suprasti,kad žaidėjas kažką gero darė,kad vėl jas gaudavo.

Dabartines pareigos - Administratorius | Golivefm Dj | Rageout narys.
Žvejys

realiai facts, klimas buvo, buvo tvarkinga normalūs direktoriai ir t.t, jei jokūbas nuspręstu atsistatydint, aš jo poste matau Jared'ą (no h8 to Gretta ir kitiems) mano manymų jis kaip visadą išliktų aktyvus, ir šauniai atliktų mero pareigas.
1. Meras Vega.
2. Meras Jared.
Sekretorė - Gretta.
dream team.
Tik aš nesuprantu pvz dėl Trikojo, visi vieningai balsavo už jį. Kodėl Ezra ir Gretta negauna kritikos dėl jo?
Šį pranešimą redagavo Bird: 11 liepos 2021 - 22:12
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)