Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Atsakau į jūsų užduotus klausimus #1


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Versus

Versus

    🎨🖌️

  • Elitas
  • 3.620 Pranešimai
  • Geriausias 2020 metų:Kūrybingiausias žaidėjas
  • Geriausias 2019 metų:Kūrybingiausias žaidėjas
  • Geriausias 2018 metų:Kūrybingiausias žaidėjas
  • Geriausias 2017 Metų:Kūrybingiausias žaidėjas
  • Laimėjo konkursą:Triatlono nugalėtojas 2019

*
Populiarus

 

 

Sveiki, šioje temoje atsakysiu į jūsų užduotus klausimus. Klausimai liečia asmenines temas, mero pareigas, direktorių sistemą ir t.t.

 

 

 

Labai keista buvo sulaukti asmeninių klausimų, kas yra natūralu, kadangi nesu linkęs dalintis asmenine informacija tokiuose internetiniuose projektuose, kuriuose nežinia kokiu būdu informacija bus panaudota. Tačiau galiu atsakyti į kelis klausimus, kurie mano manymu yra abstraktesni, tačiau leis mane labiau pažinti.

 

 

 

1. Kokius egzaminus laikei? Kaip sekėsi?

Ką veiki gyvenime be samp?

Ką planuoji daryti ateityje?

Ar dar vis užsiimi menais?

 

 

 

Visų pirma tai neapsikroviau egzaminų pasirinkimais ir pasirinkau tas, kas man yra aktualu ir svarbu. Visus egzaminus išlaikiau bei jų įvertinimais esu patenkintas. Ne paslaptis, kad stiprioji pusė yra – Menai (dailė), todėl mokyklinį dailės brandos egzaminą išlaikiau aukščiausiu įvertinimu. 

 

Turėjau visus vienerius metus laiko be samp. Manau, kad tai buvo geriausias sprendimas, kurį buvau priėmęs, kalbant apie laisvalaikio prioritetus. Tuo labiau, kad tai buvo paskutinieji mano mokslo metai, todėl turėjau skirti laiką, kurį praleisdavau samp‘e, skirti mokslams. Būtent per šiuos metus patobulėjau ne tik mokslo srityje, bet ir menuose. Didelį laiko skyriau savo kūrybinių darbų aplankui kurti.

 

Ateitis.. ateitis.. nežinau ką aš veiksiu ateityje. Šiuo metu bandau suvirškinti mintis, kad būsiu pirmakursis, būtent ten, kur ir svajojau būti + naujas miestas, nauji žmonės, visa tai sukelia įvairias mintis, abejones, bet negaliu meluoti, kad netrykštu noru visa tai patirti. Esu labai patenkintas savo stojimo rezultatais, nes pavyko įstoti į vf (valstybės finansuojamas) studijas. Privalau pasigirti savo konkursiniu balu, kuris buvo aukščiausias 10.00 

 

0Yrkn31.png

 

Keista matyti daug klausimų apie piešimą, menus tokioje erdvėje, kuri beveik nesusijusi su menais :D tad baigiant temą apie menus – taip, piešiu, kuriu, tapau, fotografuoju – galiu laikyti save profesionaliu, nes pavyksta iš to užsidirbti.

 

 

 

2. Į kokius punktus yra atsisžvelgiama renkant direktorių (aktyvumą praeitį ir tt.) Kokie punktai yra svarbiausi.

 

 

 

Na, visų pirma, tai punktai, į kuriuos yra atsižvelgiama renkant direktorių yra surašyti forume. Ne paslaptis, kad direktorių rinkimuose būna ir tokių žmonių, kuriuos šiek tiek pažįsti būtent kaip direktoriu t.y žinai kaip jis atlieka šias pareigas ir turi jau suformuotą nuomonę apie jį. Tad yra dviejų tipų kandidatai – Žinomi kandidatai (yra žinoma, kaip jie atlieka pareigas) ir yra naujokai, kuriuos nepažįsti ir tenka nuomonę suformuoti iš anketos. Ne paslaptis, kad pažįstamų žmonių anketas net ne visuomet perskaitai, nes dažniausiai nelabai yra prasmės, nes nuomonę apie žmogų jau turi bei esi įvertinęs jo šansus patekti į direktoriaus postą. Viską apibendrinus, pagrindinis aspektas renkant direktorių yra jo praeitis bei patirtis. Tačiau yra išimčių, kuomet kandidatų tarpe yra naujokų. Dažniausiai stengdavausi naujokus priimti tuomet, kada firmoje yra sekantis direktorius su patirtimi, kuris galėtų paruošti naujoką.

 

 

 

3. Kaip yra nusprendžiama jog direktorius gaus garbės direktorių. Kas tai sprendžia

 

 

 

Garbės direktorių gauti prie mano kadencijos buvo tikrai ne lengva. Man labiausiai įsimintinas garbės direktorius, kurį suteikiau tai buvo Karinutte_Purnell (Autoklubo direktorė). Visų pirma, tai jos pilnavertiškas atsidavimas šioms pareigoms papirko mūsų žavesį, būtent kaip profesionalia direktore. (aišku buvo įvairių dalykų), bet apart to jos dosnumas firmai bei jos darbuotojams, kada prieš algas duodavo 1.000.000 pinigų, kad įdėti į firmos pelną. Aišku apart finansinių dalykų – malonus bendravimas, laiku atliekamos pareigos, aktyvios kelionės ir t.t ir t.t. Būtent tokie direktoriai labai išsiskiria iš bendros visumos direktorių. Gretta_Wilder – Puiki medikų direktorė. Net yra įkelta jos bandomojo ataskaita į „bendra informacija“ direktorių skiltyje, kaip vienas iš pavyzdžių, kaip praeiti bandomąjį laikotarpį. Visuomet būdavo užtikrinta tvarka racijoje, firmoje. Profesionalus komunikavimas su merais, niekuomet nekildavo kažkokių tai dvejonių dėl jos pasitikėjimo.

 

 

 

4. Ar dažnai nesutikdavai su kito mero pasirinkimu renkant direktorių?

 

 

 

Tikrai yra buvę atvejų, kada yra nesutinkama su mero (kolegos) nuomone. Dažniausiai ieškodavome priežasčių, kodėl vienas kandidatas yra geresnis už kitą. Tokiu būdu bandydavome rasti kompromisą ir išsirinkti tą vienintelį direktorių. Aišku viskas vykdavo draugiškai bei profesionaliai. Nagrinėdavome nuosekliai anketas, lygindavome, žiūrėdavome forumo prasižengimus, serveryje, jo kuriamas temas forume t.y bandome išsiaiškinti tų žmonių žaidimo istoriją bei tokiu būdu priimdavome galutinį sprendimą.

 

 

 

5. Ką manai apie dabartinius merus? Ar reikalingas toks jų kišimasis/ direktorių suvaržymai?

 

 

 

Abu direktorius tikrai labai gerai pažįstu (projekto atžvilgiu). Ezros nelabai žinau būtent kaip Mero, bet tikrai esu teigiamos nuomonės jei žiūrint į tai, koks jis buvo prieš Merą? Ne paslaptis, kad pareigos pakeičia žmones viena ar kita prasme šiame projekte. Tai yra natūralu. Jokūbą tikrai labai gerai pažįstu, nes teko su juo bendradarbiauti mero pareigose. Taip pat esu teigiamos nuomonės apie Jokūbą. Manau, kad mums neblogai sekėsi dirbti komandoje. Nesuprantu ką turi omenyje merų įsikišimą. Manau, kad yra normalu, kad meras stebi, tikrina bei prižiūri tvarką direktoriuose bei jų firmose. Direktorių suvaržymai – nelabai seku tokių dalykų, geriau mane apšviestumėte šia tema.

 

 

 

5. Esu klausęs ir dabartinių meru, bet vis negaudavau normalaus atsakymo. Tai žodžiu gal jus sugebėsite atsakyti. Klausimas: Kodėl reikia kiekvieną kartą prasinešti merams, kad darysi akcija? Ar čia merai taip nori įrodyti savo galia, kad ir jie turi žodį? Ar čia kažkur platesnė reikšmė yra? Būsiu dėkingas jeigu sugebėsite atsakyti iš savo perspektyvos kodėl buvo tai svarbu, kad praneštu. Ačiū, pagarbiai Jonas_Rainas


 

 

Merai tikrai nesiekia kažkokio tai pasitenkinimo, kuomet yra leidžiama vykdyti akciją. Mano kadencijos metu tai vykdavo dėl formalumo. Be abejo tai viena iš galimybių pasirodyti merui, kad stengiesi dėl firmos ir organizuoji akcijas. Buvo ir tokių atveju, kada yra nelogiška daryti akciją pvz. Prisijungusių darbuotojų yra 2.. Buvo ir tokių situacijų, kada direktorius akcijai skirtus pinigus pasisavina. Taip pat viena žmonių grupuotė bugino firmos pelną, už kurį buvo nubausti perma banais.

 

u6LnIUv.png

 

 

Tai žodžiu, prasinešti merams, kad rengi akciją mano atžvilgiu yra rekomenduojama, nes nematau jokių minusų iš to.

 

 

 

Kadangi klausimų yra nemažai, o į viską atsakyti trumpai ir aiškiai nemoku, todėl, kad neperpildyti vienos temos, sukursiu antrą dalį. Neįsivaizduoju, galit klausimus uždavinėti ir toliau gal pasirodys, kuris įdomus ir pridėsiu prie antros dalies. Parašykit prieš klausimą „2 dalis“ ar kažką panašaus, kad būtų paprasčiau išskirti naujus klausimus nuo senų.


Klausimus galite uždavinėti šioje svetainėje. Primenu, kad klausimai yra užduodami anonimiškai. (spausti ant "nuoroda")

 

"Nuoroda"

 

 

 

Išlikit kūrybingi - Don Versus


  • 30

 

Z-LOTO Moderatorius nuo 2016-09-10 iki 2016-11-10.

Naujokų verbuotojas 2x.

Mechanikų direktorius nuo 2016-12-18 iki 2017-03-11

Medikų direktorius nuo 2017-05-13 iki 2017-08-03

Korespondentas nuo 2017-06-13 iki

Fotografas nuo 2017-07-31 iki 2018.01.31

Nuotraukų Moderatorius nuo 2017-08-21 2018.01.31

Transporto direktorius nuo 2017-08-24 iki 2017.10.25

Lsg Redakcijos Administratorius nuo 2017-09-06 iki 2018.11.14

Serverio Administratorius nuo 2017.10.12 iki 2018.01.31

Pasiūlymų skiltis nuo 2017.10.30 iki 2018.01.31

Glob. Moderatorius nuo 2018.04.25 iki 2019.07.24 (garbės moderatorius)

LSG laikraščio administratorius nuo 2018.11.14 iki

Serverio Administratorius nuo 2019.07.03 iki 2020.09.07

Kassavaitinių darbų eventai nuo 2019.07.21 iki 2019.07.24

Meras nuo 2019.07.24 iki 2020.09.07

 

 

 


#2
Deividas_Ruzas

Deividas_Ruzas

    *Serverio Kritikas*

  • Forumo moderatorius
  • 2.346 Pranešimai

Labai džiugu, kad tokie žmonės kaip tu, jau tiek laiko redakcijoje. Puiki asmenybė esi, tvirtai tikiu, kad naujas kelias gyvenime bus vis įdomesnis ;) Ačiū už atsakymus, lauksiu dar. 


  • 4

pMPq359.png

O0AkBeT.jpg

8yy2CsB.jpeg





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)