Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

VAGOSU SEIMYNELE

- - - - -

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
𝓓.𝓜𝓨𝓚𝓞𝓛𝓐𝓢 BARONKE

𝓓.𝓜𝓨𝓚𝓞𝓛𝓐𝓢 BARONKE

    Baronas

  • Senbuvis
  • 518 Pranešimai

*
Populiarus

JtBXlTR.jpg

 

 

 

9Y1si6X.jpg

 

Rytis_Silent:  Verchatura prarado dantis per kova NANG VS VAGOS LSD SANDELI, puikiai moka saudyt deagle bet tiktais kai buna su savo saika, megtsa vygdyti nurodymus.

 

 

 

 

GQVCmS4.jpg

 

Mindaugas_Antones: Isivaizduoja kad yra zveris nes visada buna padaugines amfetamino. Per sandelius visada valgo pyraga kad praeita stresas nes amfetaminas nebepadeda, megtsa nurodyneti gaujos nariams ka daryti, tarkim nuvalyti batus.

 

 

 

d7PFbgr.jpg

 

Glen_Verchas: Puikiai vygdo Mindago isakymus tarkim paserti komanda, isdalinti sugedusius ginklus, arba padirbtus narkotikus. Mafijozai pamate Glen Vercha pabega is sandelio nes yra per ziaurus Vagosas.

 

 

 

SAlozBU.jpg

 

Viktor Stauffacher: Ivaikintas is vaiku namu, Vagosai nusprendi ji paversti tikru gangsteriu bei pardavineti narkotikus gatvese. Zinomas Viktoriukas puikiai moka apsimesti suaugusiu bet taip nera.


  • 24

Paveiksliukas

The Nang Boyz gaujos ikurejas.





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)