Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Medikų paramos fondas " Gyvybė"


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
CrazY*

CrazY*

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 360 Pranešimai

*
Populiarus

2GLx40b.png
 
Bendras medikų fondas yra skirtas: akcijoms, firmų event'ams, bei kitai medikų firmos veiklai. Į jį paaukoti gali bet kuris Los Santos asmuo. Paaukoję žmonės ( minimali įrašymo sumą 50,000 )   bus įrašyti į ,, rėmėjų'' sąrašą.
 
Medikų firma kartas nuo karto skelbia daranti akcijas. Tai akcijos, kuriomis gali naudotis visi serverio žaidėjai. Akcijos paskelbtu laikotarpiu yra dalinami sveikatos pažymėjimai bei pagydimas nemokamai. Medikų akcijos dažniausiai vyksta nuo 16:00 iki 17:00 valandos algų dienomis. Akcijų skaičius priklauso nuo to, kiek serverio žaidėjai paaukoja pinigų, bet viena akcija per algą yra garantuota, apie akcijas viešai paskelbia firmos direktorius.
 
Medikų firmos darbuotojai, kurie pareikštų norą dalyvauti direktoriaus skelbiamoje akcijoje, gautų reikiamą sumą pinigų. Medikai budėtų pagrindinės ligoninės aikštelėje ar kitose serveryje svarbiose vietose, dalintų nemokamus sveikatos pažymėjimus bei gydymą. Jei neturite galimybės atvykti prie ligoninės ar kitų serveryje svarbių vietovių, visada galite kviesti medikų tarnybą ir gauti jums reikiama paslaugą.
 
Už dažną "aukojimą" medikų firmos akcijų fondui, bus atsižvelgta, ir darbuotojui bus žymiai paprasčiau gauti garbės darbuotojo statusą sąraše. Norintiems paremti akcijos fondą, prašome kreiptis į firmos direktorius.
 
"Gyvybės fondo likutis"
75,000
 
Vardas Pavarde "Gyvybės" fondo aukojimo sumą.
Spoiler

Šį pranešimą redagavo (Marich): 25 gruodžio 2023 - 20:42
pakeistą sumą pridėtas asmuo.

  • 5




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)