Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

BARONO KNYGA (NANGISTAI 2023) Welcome To Nangistai!


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
𝓓.𝓜𝓨𝓚𝓞𝓛𝓐𝓢 BARONKE

𝓓.𝓜𝓨𝓚𝓞𝓛𝓐𝓢 BARONKE

    Baronas

  • Senbuvis
  • 518 Pranešimai

*
Populiarus

h173mqU.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9ii4EEC.png

    Prieš daug labai daug metu Nanigstai nebuvo žinomi, einant laikui atsirado toks žmogus vardu Dovydaitis_Mykolas. Mykolas gyveno kriminalini gyvenima labai ilga laika, sugalvojo ikurti gauja kuri, valdytu visa Los Santos miesta ir kad visi bijotu gaujos. Mykolas galvojo kaip pavadint gauja, einant laikui jis susitiktu su labai žinomu mafijozu Edga_Taishu, Edga dave Mykolui 150 Milijonu pradėti ikurti gauja ir supirkti ginklus bei narkotines medžiagas, Mykolas sako " Edga labai ačiū už didele pagalba, aš tau leidžiu išringti pavadinima gaujai" Edga atsakė " Aš turėjau toki drauga kuris numirė prieš 4 metus jo vardas Buvo Nanogstas, tad pavadinsiu tavo gauja NANG (NANGISTAI)".  Einant laikui gauja tapo labai stipri sugebėjom visus sandelius imti be jokiu problemu bei sukti savo verslus i geraja puse, dabar esam žiauriausia gauja LOS SANTOS MIESTE!.

 

 

 

 

 

 

Bt4hVfI.png

Ttu0c26.png

Kazanova, tai yra žvėris kuris padėjo gaujai pasiekti daug, jis yra turtingas žmogus ir su pinigais puikiai žino ka daryti. Policija ieško Kazanovos vien del to nes yra nužudes daug VLA nariu bei kitu gauju nariu, Sklinda kalbos kad jis pasėmes GRANATA imetė VLA pavaduotojui i burna ir sprogo. Policija ieško kazanovos jau 15 metu ir niekaip negali rasti..... Kalbos eina kad jis jau mires bet dauguma žmoniu ji mate Los Santos mieste.

 

 

 

 

 

d0GNCMY.png

Jokic, žinomas kaip dėdė Nikola, puikiai moka elgtis su ginklais, yra sukurias atomine bomba kuri gali būt paleista labai greitai, dėl to visi bijo Jokic, labai ilgai gaujoj bei žinomas veidas, Policija net nedrysta ieškoti šito žmogaus vien dėl to nes visu policininku šeimos yra pagrobtos, Sklinda kalbos kad Jokic yra pagrobes Carloss policijos Direktoriaus šeima, ir prašo už ja 45milijonu grynais.

 

 

 

 

 

ZA47Xwc.png

Žygis, visi galvojom kad jis yra mires, bet laikui einant mes ji radom jis buvo laikomas Las Venturas kalėme, visi NANGISTAI suplanavo kaip Zygi išgelbėti kad jis būtū laisvėj. Žygiui išėjusiam i laisve atsidarė visos durys, Zygis kyla laiptais link Mero pareigū ir daugiau, puikiai žinomas kaip Barono geras draugas.

 

 

 

eeCuPao.png

Kipras, tai žmogus kuris turi visa pinigu, ginklu, narkotiniu medžiagu. Leisdami laika jis parupina prostitutes ir viska ko gaujai reikia. Sklinda kalbos kad jis nužudė savo sūnū.

 

 

 

kwV9Dup.png

Hailey Wong, labai graži moteris, visi gaujos nariai nori šios moters, bet nevisi gali tai sau leist, visada apsirengus gražiai ir saugoma NANGISTU GAUJOS, turinti daug patirties su narkotiku gaminimu. Sklinda kalbos kad jinai turi pasislepsu 890 milijonu Sanfierro mieste.

 

 

9Soo2XJ.png

Baronas, taip baronas yra ELTINIS ar kaip sakant viskas viename, jis turi daug kontaktu su kitomis gaujos nariais bei su visais, jis puikiai žinomas savo komandišku darbu bei gaujos išlaikymu. Kalbos sklinda kad baronas Turi pasislepes 230 milijonu nes laimėjo biure.

 

 

 

QPT9fgI.png

Matteo, tai žmogus kuris mūsū gaujoje jau ilga laiko nuo pirmos dienos, visi gerbia šita žmogu ir jis puikiai padeda kovoti prieš kitas gaujas. Sklinda gandai kad jis papirkes merus.

 

 

lMslTg5.png

Zenius, nu Zeniau kur dinges buvai? Zenius labai mėgsta keliauti aplink pasauly pliusai yra tame kad jis suranda nauju nariu kurie prisijungia prie mūsū gaujos. Sklinda kalbos kad keliaujant jis nukerta net 15 žmonėm galva ir laiko savo kuprinėj.

 

 

 

jrmHzr0.png

Noxde Heizas, puikiai žinomas kiap šaudymo meistras gali iš bile kokio tolio nušauti taikini, jis mum reikalingas kaip samdomas žudikas, daug yra padėjas gaujai. Sklinda kalbos kad jis pasėmes peili, perpjovė policijos darbuotojui gerkle ir i kišo peili i aki, vien del to nes pasakė MĖSA.

 

 

w0z0hB7.png

Petras_Dovydaitis, žinomas kaip baubas Los Santos mieste, jeigu jam kasnors pasako bloga žodi jis pasigaus tavo šeima ir privers pati tave klupėti ant keliū ir atsiprašinėt, daug yra padėjas NANGISTAMS ir puikiai nusipelnes būt ELITINIU. Sklinda kalbos kad jis turi kontaktu su gauja kuri gamina atomines bombas SANFFIEROMIESTE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JmcCLof.png

 

Pjq417z.pngRPG, tai ginklas su kuriuo mes sprogdinam pastatus mašinas ir viska kita, nesenei mes iš RPG šovėm i galva policijos direktoriui, vis rodo per Los Santos žines.

 

 

rdBAdBH.pngAK-47, tai ginklas su kuriuo mes keliaujam žudyti kitas gaujas kaip VLA,GSF,MAFUS,BALLAS. Ir darom užgrobimus.

 

X8omIyO.pngC4, tai ginklas su kuriuo mes darom terroristes misijas, paskutini karta mes susprogdinom policijos darbaviete.


  • 15

Paveiksliukas

The Nang Boyz gaujos ikurejas.





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)