Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

PUZZLE Kelionė


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Louis Walter

Louis Walter

    Dažnas dalyvis

  • Senbuvis
  • 92 Pranešimai

Kas yra "PUZZLE TRIP" kelionė?

 

 

"PUZZLE TRIP [PART 1-4]" kelionės yra 4 atskiros, visos turinčios po 10CP sudėtos į vieną kelionę(40CP iš viso), ji neišsiskiria nuo kitų, tiesiog kiekvienos kelionės pabaigoje būna įjungta sekanti ir prasideda šalia praeitos kelionės paskutinio CP. Šioje kelionėje apvažinėsite visus didžiuosius miestus, degalines bei fix'us. "PUZZLE TRIP" yra atkurta jau antrą kartą, o jos pradininkas - Jezus_Kristus.

 

 

Kam skirta ši kelionė?

 

 

Ši kelionė yra skirta tam, jog nebūtų išmestas autoklubo koeficientas į balą, kai tenka palikti kelionę jai esant netoli pabaigos (crash'ai, sušaudymai, nespėjimas į CP t.t.), nes koeficientas kyla kas kiekvieną 10CP. Tuo pačiu, jei ir bus problemų, jog žmonės sprogs/mirs/paliks kelionę, galės atvažiuoti i sekančios kelionės pradžia per tą laiką, kol kiti dalyviai baigs praeitą.


Kada galima prisijungti į "PUZZLE TRIP"?

 

Į "PUZZLE TRIP" galima prisijungti pirmos kelionės dalyje, (t.y. PART 1), arba į sekančios kelionės pradinį CP, jei dalyvavote praeitoje kelionėje. Jei prisijungsite į "PART 2-4" keliones nesant šalia, Autoklubo direktoriai gali paprašyti jūsų palikti kelionę bei darbuotojai turi teisę jūsų nelaukti ir važiuoti į pirmą, kitos dalies CP.


Šį pranešimą redagavo Louis Walter: 10 gruodžio 2023 - 21:43

  • 3




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)