- 2 stiklinės makaronų
- 150 g vištienos krūtinėlės
- 200 ml grietinėlės
- 1 svogūnas
- 1 sauja šviežių bazilikų
- 200 g parmezano arba tsg fermentinio iš maximos pirkto sūrio
- vištienos prieskoniai arba jeigu be vištienos norite, galite panaudoti maggi (vištienos sultinį, bet tik tada, kai jau būsite beveik baigę išmaišyti makaronus su sūriu)
- druska (2 žibsnelius max)
Paruošimas:
Makaronus dėti pradėjus virti pasūdytame vandenyje.
Keptuvėje pakepti vištiena su prieskoniais apibarstyta ir svogūnus.
Grietinėlę supilti ir įdėti bazilikų, suberti sūrį (tarkuota aišku) ir išmaiše čiut čiut pakepti.
Išvirtus makaronus nusenkate ir sudėję į didelį indą sumaišote su pasiruoštu padažu.
Kitas padažas jeigu norite:
Pieno 150 ml.
fermentinis sūris 200g.
malta raudonoji paprika (zjbs)
druskos šiek tiek, bei juodųjų pipirų.
Skanaus
Šį pranešimą redagavo Daivaras ᛋᛋ: 27 sausio 2024 - 01:30