Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Doni_Land


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Guest_Lev_*

Guest_Lev_*
  • Svečias
1. Lev_Landau
 
2. Apgailestauju dėl epilepsijos priepuolio tam, kas žiūrės filmuką. Senai filmavau, kitą kartą geriau nufilmuosiu, o dabar tokį reiks žiūrėti. Esmė tokia, kad gerbiamas serverio cheateris Doni_Land moka užlipti ant užrakinto dviračio ir jį susprogdinti. Beje, Doni_Land vadinu gerbiamu cheateriu todėl, nes kvailos forumo taisyklės reikalauja į jį kreiptis su pagarba ir draudžia jį vadinti išgama šūdo gabalu. Tai todėl jo NEVADINU išsigimėliu, kuri turi uždusti, o jį vadinu gerbiamu cheateriu.
 
Štai kas nutiko ir į ką reikia atkreipti dėmesį žiūrint filmuką: (1) nulipu nuo dviračio ir piešiu tagą (2) atvaro Doni_Land, kuris užšoka ant mano dviračio ir nuvažiuoja (3) iškart įjungiu lentelę ir parodau vaizdą, kad dviratis buvo UŽRAKINTAS. Beje, filmuoju sąmoningai, o ne atsitiktinai, nes gerbiamas cheateris Doni_Land anksčiau du kartus sugebėjo užšokti ant mano užrakinto dviračio ir to jau tikėjausi (4) tas labai gerbiamas cheateris Doni_Land (kurį labai gerbiu) mane nušauna ir atsiduriu ligoninėj (5) išeinu iš ligoninės ir atrakinu dviratį (apačioj rašo, kad atrakinau), tada užrakinu dviratį iš naujo (apačios rašo, kad užrakinau) (5) toliau nuolat rašau /mismesti ir /kurmasina, stebiu kaip keičiasi dviračio lokacija (atkreipkit dėmesį į raudoną žymeklį žemėlapyje ir kaip jis juda). Suprantu, kad gerbiamas cheateris (be abejo tas pats Doni_Land, kurį reikia gerbti) galbūt mėgins jį susprogdinti, taigi galėjau tiesiog atsijungti. Tačiau to nepadarau, nes noriu pažiūrėti, kas bus tolau (6) gerbiamas cheateris Doni_Land (kuriam rodau pagarbą) daug kartų numetamas nuo užrakinto dviračio ir sugeba vis iš naujo užlipti ant užrakinto dviračio ir juda toliau (7) dviratis susprogdintas.
 
P.S. vietomis filmuką pagreitinau, nes kai kurie įvykiai nesvarbūs ir į juos nuobodu ilgai žiūrėti.
 
3. 2024 vasario 02; 01:50
 

  • 0

#2
Nelsoniukas

Nelsoniukas

    Michael Jacksonas

  • Senbuvis
  • 1.584 Pranešimai

Atmesta. Dviračio užrakinimas dažnai pasibugina ir leidžia užlipti ant užrakinto dviračio.


  • 0

Noriu tapti Skelbėju atstovu. Nori free rep? Spausk ir išreišk savo nuomonę ČIA

Pildau į Serverio Administracija, Nori gauti free rep? Spausk ČIA





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)