Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

tankas komandoras t pem keturi i mastancius

1 reply to this topic

Apklausa: tankas komandoras t pem keturi i mastancius (15 nariai(-ių) jau prabalsavo)

ar vertas mactanciu pareigu??

1. jo (15 balsai(-ų) [100.00%] - rodyti)

Balso procentinis santykis: 100.00%

2. ne (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Valiuks

Valiuks

0x7061736F6C206E780D0A

• Veteranas
  • 4.532 Pranešimai
  • Gyv. vietauk
  • Valiuks#6596
  • Tankas_Komandoras
  • 2023 Metų moderatorius:Gaujų kovos/statistika
  • 2017 Metų Direktorius:Mechanikų
  • Geriausias 2017 Metų:Šaulys, Gaujos Vadas, Tankistas
  • Geriausias 2016 metų:Šaulys

gerbiama "Mastanciuju" bendruomene :DDDDDDDDDDDD

Su dideliu susimastimu ir dar didesniu noru mastyt dar daugiau teikiu savo kandidatura i jusu garbingas "mastanciuju" pareigas

Manau kad esu butent tas zmogus kuris gali ne tik mastyt bet ir permastyt pergalvot bei esant reikalui visiskai ismastyt viska is naujo

Atejes i sias pareigas pazadu skirti daug laiko mastymui nes juk tik ilgai galvojant galima pasiekt tikra gerove arba bent jau padaryt kad taip atrodytu

Esu pasiruoses valandu valandas galvot kalbet ir kurt planus kurie skambes taip gerai kad ju darymas taps nelabai svarbus

Taip pat noriu pabrezt kad dabartiniai "mastantys" forume kartais atrodo kad nelabai masto Nenoriu nieko izeist bet kartais atrodo kad minciu ten ne per daug gal net maziau nei turetu but Toddel jauciu pareiga sita lygi pakelt bent kazkiek kad mintys turetu pradzia viduri ir kazkokia pabaiga

Turiu patirties mastant apie dalykus kuriuos butu galima padaryt greit bet man atrodo geriau dar pagalvot ir ne viena karta Taip pat galiu sugalvot ideju kurios is pradziu atrodo geros o paskui pagalvojus dar geresnes

Esu tikras kad mano mastymas pades komandai pakilt i kita lygi Kartu galesim ne tik mastyt apie gerove bet ir galvot kaip dar geriau apie ja galvot

Tikiuosi mano kandidatura privers jus bent kazkiek susimastyt

pagarbiai tonk okomndor

• 0
Paveiksliukas

♛𝕬𝖗𝖔𝖓𝖈𝖊 𝕵𝖚𝖘𝖙𝖙♛

♛𝕬𝖗𝖔𝖓𝖈𝖊 𝕵𝖚𝖘𝖙𝖙♛

Rimtas patarėjas

• Pažengęs
  • 691 Pranešimai

Už, draugiškas, aktyvus, mąstantis, sekmės!

• 0

Atsakyti

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)