gerbiama "Mastanciuju" bendruomene :DDDDDDDDDDDD
Su dideliu susimastimu ir dar didesniu noru mastyt dar daugiau teikiu savo kandidatura i jusu garbingas "mastanciuju" pareigas
Manau kad esu butent tas zmogus kuris gali ne tik mastyt bet ir permastyt pergalvot bei esant reikalui visiskai ismastyt viska is naujo
Atejes i sias pareigas pazadu skirti daug laiko mastymui nes juk tik ilgai galvojant galima pasiekt tikra gerove arba bent jau padaryt kad taip atrodytu
Esu pasiruoses valandu valandas galvot kalbet ir kurt planus kurie skambes taip gerai kad ju darymas taps nelabai svarbus
Taip pat noriu pabrezt kad dabartiniai "mastantys" forume kartais atrodo kad nelabai masto Nenoriu nieko izeist bet kartais atrodo kad minciu ten ne per daug gal net maziau nei turetu but Toddel jauciu pareiga sita lygi pakelt bent kazkiek kad mintys turetu pradzia viduri ir kazkokia pabaiga
Turiu patirties mastant apie dalykus kuriuos butu galima padaryt greit bet man atrodo geriau dar pagalvot ir ne viena karta Taip pat galiu sugalvot ideju kurios is pradziu atrodo geros o paskui pagalvojus dar geresnes
Esu tikras kad mano mastymas pades komandai pakilt i kita lygi Kartu galesim ne tik mastyt apie gerove bet ir galvot kaip dar geriau apie ja galvot
Tikiuosi mano kandidatura privers jus bent kazkiek susimastyt
pagarbiai tonk okomndor

Sign In
Create Account

Back to top
MultiQuote