Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

FIFA MANAGER 13


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
smokingBunny

smokingBunny

    Naujokas

  • Forumo dalyvis
  • 12 Pranešimai

Tai va, gal kas žaidžiat šį žaidimą, jei žaidžiat tai ką esat pasiekę geriausio?

Na o aš tai:

Neseniai pradėjau žaisti trenerį sukūriau ispaną Ignacio Martinez[tokia lygtais pavardė, neatsimenu] ;DDD Treniruoju Real Madrid FC. Antras sezonas, pirmajame sezone buvo mažas valdžios pasitikėjimas, kadangi kamavo didelės nesekmės, gana daug pralaimėjimų, nieko gero nelaimėjom, UEFA Čempionų lyga baigėsi ketvirtfinalyje, Ispanijos taurė - taipogi taip pat kaip ir UEFA Čempionų lygoje, La Liga užėmėme antrąją vietą, Madrid Real'ą La Ligoje parklubdė tik jų didieji priešai - FC Barcelona, juos aplenkdama 7 taškais.
Antrajame sezone komandą papildė net 4 nauji komandos nariai, netgi trys žaidėjai atkeliavo iš Rusijos lygos vienos stipriausios komandos FC Zenit Saint Petersburg - Hulk, Bruno Alxes, Nicolas Lombaerts, o kitas į Real Madrid FC atkeliavęs žaidėjas, tai vienas žinomiausių Anglijos futbolininkų - Manchester United puolėjas Wayne Rooney. Tačiau komandą paliko vienas agresyviausių žaidėjas, gynėjas kartu su Cristiano Ronaldo žaidžiantis ne tik Real Madrid komandoje, bet ir nacionalinėje Portugalijos futbolo rinktinėje - Pepe.
Taipogi dar vienas portugalas yra įtrauktas į parduodamų žaidėjų sąrašą, tai vienas geriausių futbolininkų pasaulyje - Cristiano Ronaldo.

Rašiau, taip lyg, ,,vesčiau istorija 22.lt tinklapyje''


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)