Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Taxi, Dominykas_Salota [Patvirtinta]


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Aferistas;)

Aferistas;)

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 254 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevėžys

1. Rolandas_Rain
2. cia idesiu bent 3 video nes pas mane fraps is oro sustoja kai filmuoju.                     
3.Tagi buvau prie pagr hp ir pamaciau taxi, tada jo paprasiau jog jis mane pavesu iki autoklubo. Jis mane nuveze viskas buwo ok tada is oro isdygo kareivelis ygoris_yegoras  ir surakino mane, tada as kazka rasydamas netycia paspaudziau g raide ir isedau pas salota jis pradejo begti, na cia kaip ir wiskas ok, bet poto jis kiek toliau pavazeves man sake ispilti as taip ir padariau, ir sako wel g. na ka nenorejau kad policininkas pagautu taigi pagalvojau kad geriau pabegti. Taigi jis pradejo skaiciuoti pinigus uz taxi paslaugas. Kai atsikrateme policininko prasiau, kad salota sustotu bet jis nestojo ir ivairiais zodziais mane izeidinejo taigi as jos vis prasiau kad jis sustotu ten kur kontrabandininkai pasiima krovinius [dgl] nes mes buwome visai salia tos vietos, kadangi as pats islipti negalejau nes buwau suristas salota piktybiskai mane laike masinoje ir norejo, kad jis uzdirbtu kuo daugiau pinigu. Tada pasikvieciau drauga Aruna_Kesti, jis man padejo, apsaude salota, bet tada ivyko keisciausiais dalykas salota is oro susitaise masina nors ji jau ruko juodais dumais ir bevaziavo vos ant 70km/h (viskas matosi video) taigi as manau kad tokio taxisto tikrai nereikia ir man tegu kompensuoja moraline ir materealine zala=10k LT. kodel tiek? ogi todel kad daug prisinervavau as su juo ir dar mane izidinejo jis, taigi kompensacijos paprasiau dar net gal ir per mazos.!! BEJE, JEI PONAS SALOTA NENORI MOKETI PINIGU TAI TADA SIULYCIAU PONUI MATS_GANGSTA ISMEST JI IR IS SALOTOS ALGOS MAN KOMPENSUOTI 10K. ir jei ka ten man virs 400 lt susikaupe moket toliau nebekeliau kaip ten wiskas toliau wyko nes mentas isodino ir kol jis veze litai kaupes.


  • 0

#2
Guest_Mats Gangsta_*

Guest_Mats Gangsta_*
  • Svečias

Darbuotojas tikrai riebiai nusižengė. Įžeidinėjo tave, neklausė tavo kaip kliento nurodymų bei svarbiausia - vežiojo aplinkui ir be jokios priežasties "kaulino" litus. Darbuotoją išmetu. Dėl čytų įrodymus siūlyčiau kelti į čyteriu temą forume. 10k kompensacijos tikrai nesuteiksiu, čia ne koks "relogas surakintam". Susisiek su manim žaidime. Atgausi apytikslę pinigų sumą kurią jis iš tavęs paėmė. (1K LT).


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)