Siūlau keisti 8. taisyklę iš:
8. Draudžiama leisti kitiems asmenims užsiimti nusikalstama veikla. (1/2)
Į:
8. Draudžiama leisti kitiems asmenims užsiimti nusikalstama veikla, kuri pakenktų kitų žaidėjų sveikatai/gerovei. (šaudymas į civilius, mušimasis ir t.t) (1/2)
Būna visiems mums pasitaiko tokie atvėjai kai nespėjame visko sužiūrėti ir nepastebime pvz: padangų svilinimo arba raudono šviesaforo apribojimų nepaisymo arba, galų gale, tiesiog nenorime gadinti nuotaikos kitiems žaidėjams, su šiais, dažnai tikrai per daug suvaržančiais įtarimais. Šie nusižengimai (minėti ankščiau) tikrai abejoju ar pakenkia kitiems, bet jų ištrinimas nėra išeitis, manau šiek tiek pakoreguojant būtent šitą taisyklę, išspręsime šią problemą. Aišku pareigūnai vis dar galės be problemų įtarinėti už ket-n, tačiau to nepadarius, darbuotojas nebūtų baudžiamas. Visgi čia tik žaidimas ir įtarinėti žaidėjus įtarimais, apie kuriuos jie galbūt net nežinojo tikrai yra beprasmiška.
Dar norėjau paminėti, jog dabar matant, kaip greit iškrenta teisėsaugos direktoriai dėl būtent tokių taisyklių, geriausia išeitis, mano manymu yra koreguoti šias taisykles, kad jos nebūtų tokios griežtos. Kaip ir minėjau ankščiau, niekas realiai nepasikeis, bet atsitikus tokiam atvėjui kai PVZ:. nėįtariate žaidėjo už ket-n kai jam akivaizdžiai lagino ir turbūt net negalėjo normaliai valdyti mašinos, nebūsite baudžiami. Galbūt nenorėsite keisti taisyklės būtent taip, kaip parašiau aš, bet gal bent suprasite mano įdėją ir apmastysite šias spragas.
Edited by jetBlue, 18 January 2020 - 22:35.