Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Informacija


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Benny

Benny

    Leavinęs?

  • Forumo dalyvis
  • 1.515 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Laimėjo konkursą:Įsivaikink naujoką!

                                                        Skelbiame naujo konkurso-turnyro pradžią.
   Turnyro esmė: kovos lauke susitikę varžovai reikš savo sugebėjimus rankose laikydami Desert Deagle. Konkurse galėsite kovoti tiek patys už save, tiek Jūsų pačių sudarytos komandos.

   Registracijos simbolinis mokestis vienam asmeniui 5'000 vnt serverio valiutos t.y jei dalyvausit patys už save registruojantis turėsit įteikt 5'000 už konkursą atsakingam žaidėjui, jei komanda ( sudarys 2 asmenys ) - 10'000. Dalyviai bus suskirstyti į kategorijas, o jos į grupes ( grupėje esančių dalyvių skaičius priklausys nuo užsiergistravusių dalyvių skaičiaus ).

   Toje pačioje grupėje esantys dalyviai turės po vieną kartą susikauti vieni su kitais. Už kiekvieną kovą bus skiriamas tam tikras balų skaičius, kuriuos susumavus paaiškės kito etapo dalyviai. Mažiausiai balų surinkę asmenys po tam tikro etapo iškris ir taip viskas vyks kol geriausi iš geriausių pasieks pačią pabaigą - finalą.

Registruotis galit pas Benny_Anthony bei Renzo_Akanashi įteikdami simbolinį dalyvio mokestį.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)