Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Informacija.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Kipras_Easy_*

Guest_Kipras_Easy_*
  • Svečias
Kas tas Pokerio turnyras 2014?
 
Tai - serverio konkursas, kuriame žaidėjai, konkurso dalyviai aiškinsis, kas geriausiai žaidžia pokerį, kovos ne tik dėl pripažinimo geriausiu serverio pokeristu, bet ir dėl stambių piniginių prizų. Kai konkurso registracijos pradžia bus paskelbta, į konkursą galės registruotis visi norintys dalyviai. Dalyvio mokestis - 10000 litų. Žaidėjai bus suskirstyti į grupes po 6 žmones, kurie žais tarpusavyje. Žaidimas vyks prie antro stalo pokeryje (100/200 blind'ai), visiem žaidėjams bus duota po 10000 litų buy-in'ui (prisėst prie stalo). Bus žaidžiama tol, kol visus pinigus laimės vienas žaidėjų (kol pas kitus visai nebeliks pinigų). Į antrą etapą išeis vienas, laimėjęs visus pinigus žmogus, ir du paskutiniai prie stalo likę žaidėjai. Į trečiąjį - finalinį - etapą iš antro etapo išeis po du geriausiai kiekvienoje grupėje pasirodžiusius žaidėjus. Kitam etape bus žaidžiama tokiu pačiu principu, kol liks vienas - finalinis - šešių žaidėjų stalas. Bus paskelbta, kurie žmonės kurioje grupėje, ir kokią dieną, kelintą valandą kuri grupė žais, tuo metu privalės būti prisijungę visi grupės nariai , kitaip bus diskvalifikuoti iš konkurso. Žaidimo metu į pokerį pašaliniai NEGALĖS įeiti, prižiūrės administratoriai, trukdant ar kitaip kenkiant, einant ar bandant įeiti į vidų būsit šiurkščiai baudžiami. Konkurso prizinį fondą sudarys tikrai labai didelė suma pinigų - konkurso dalyvių mokesčiai bei pinigai iš administracijos fondo. Prizą dalinsis finalinio stalo žaidėjai, prizo dydis priklausys nuo to, kelintas iškrito iš žaidimo. Trumpiau tariant, prizus gaus 6 geriausi pokerio žaidėjai. Konkurso laimėtojas bus pripažintas geriausiu serverio pokeristu, pasipuoš forume tokiu užrašu, gaus didžiausią prizą, o gal dar ir sugalvosim kokį "suvenyrą" laimėtojui.
 
Šiek tiek apie patį žaidimą, jo taisyklės:
1. Užsiregistravus, bus paskelbta kurioje grupėje esat, ir kada jūsų grupė žaidžia. Nurodyta valandą privalote būti prisijungę žaidime, būsite atkeltas į žaidimo vietą. Neprisijungus - diskvalifikacija iš konkurso. Esant labai nepatogiam jums laikui, galite rašyti atsakingiem administratoriams, ir GALBŪT jūs būsite perkeltas į kitą grupę, ar bus pakooreguotas žaidimo laikas.
2. Prieš savo grupės žaidimą, privalote susitvarkyti žaidimo, interneto bei kompiuterio ir kitas technines problemas, kad negautumėt crash'ų, nedingtų internetas, neišsijungtų kompas, nedingtų elektra ir panašiai, ir netrukdytumėt kitiem žaidėjams. Atsijungus (nesvarbu ar tai crash ar dar kas) prarasite vietą prie stalo, bei būsite diskvalifikuotas iš konkurso. Tas pats gresia nulipus nuo stalo, taip, kad būkite atidūs.
3. Stalo laimėtojas (laimėjęs visus pinigus), privalės visus pinigus atiduoti atsakingam administratoriui, nulipęs nuo stalo ar atsijungęs nuo žaidimo, taip pat turės grąžinti sumą, kurią turėjo prie stalo. Už šios taisyklės nesilaikymą gresia labai griežtos nuobaudos.
4. Registruotis gali bet kuris serverio žaidėjas, surinkęs 100 XP, dalyvių skaičius - 36.
5. Prieš savo grupės žaidimą patartina būti pavalgius, kad nemirtumėt iš bado. (healą prieš žaidimą galėsime duoti)
6. Užsiregistravus registracija nebeatšaukiama ir dalyvio mokestis negrąžinamas.
Taisyklės gali būti keičiamos ar papildomos, apie pakeitimus bus pranešta žaidime.


 
Už konkursą atsakingi asmenys -  Kipras_Easy  ir Mantas_Verchas. 

Šį pranešimą redagavo Kipras_Easy: 22 rugpjūčio 2014 - 21:20

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)