Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Jokubas_Shadow ir jo istorija.


  • Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
2 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Jokubas_Shadow_*

Guest_Jokubas_Shadow_*
  • Svečias
1.Jokubas_Shadow
2.Gyvenimo istorija
3.
      Taigi viskas prasidėjo mažame kaimelyje netoli slaptos kareiviu bazes kitaip vadinamos Area 51. Ten aš gyvenau ir dirbau šerifu. Miestelis buvo gan ramūs, paaugliai mėgdavo iškrėsti šiokiu tokiu pokštu. Kartais buvo ir vagysčių, kurias aš sėkmingai ištirdavau. Tėvu ne turėjau , mama paliko mane su tėvu , o tėvas mirę gindamas mūsų šalį. Su laiku dariausi vienas iš geriausiu Las Venturas rajono šerifu ir viena nuostabia saulėta dieną gavau laišką nuo Los Santos Policijos Departamento direktoriaus , kad jam praverstu toks žmogus kaip aš. Turėjau čia kaimelyje gera pavaduotoją ir žinojau kad galiu jam palikt mūsų kaimelio likimą, todėl atsisveikinus su visai sėdau į traukinį vykstanti į Los Santos miestą.
      Čia atvykęs pamačiau užpaišytas gatves gaujų tagais ir Kelių Eismo Taisyklių nesilaikančiu piliečiu. Išsinuomjau motorolerį ir nuvažiavau į viešbutį kuriame man buvo užsakytas kambarys. Kita diena nuėjau į Policijos Departamentą susitikti su direktoriumi. Pagal ji kaip visi turėjau laikytis taisyklių todėl jis mane apklause, patikrino mano šaudymo bei vairavimo sugebėjimus ir paskire mane į Viešojo Saugumo Tarnybą. Nesulaukes net pirmos algos buvau paaukštintas į Policininku būrį. Pradirbęs čia viena algą buvau rezultatyviausias, bet direktorius manęs nenorėjo paaukštint į aukštesnias pareigas, todėl buvau nusivyles ir patruliuojant miestą sutikau sena draugą Ada_Miller , Los Santos mieste žinoma kaip Adomas_Adamkus. Jis priklausę Grove Street Families gaujai kurios vadu tada buvo Simas_Hatinis. Jis man papasakojo kad vadas mane priims be pro***mų, kad gerai yra kariauti prieš kitas gaujas bei turėti narkotikų sandėlius. Aš supykęs ant Direktoriaus palikau darbą ir susisiekiau su Simu_Hatiniu jis man pasakė susitikimo vietą ir laiką. Atvykau ten kur buvo nustatyta, jis patikrino mano šaudymo sugebėjimus ir pakvietė į gaują. Tada ir prasidėjo mano nusikaltėlio gyvenimas, žudėme teisėsaugos darbuotojus, užimdavome bankus,viešbučius ir narkotiku sandėlius. Tačiau viena dieną mūsų vadas nusprendę kad Grove ne mums ir nusipirko vietoj Grove, The Mafia gaują. Tada mano santykiai su vadų buvo geri, bet laikui bėgant tapau jo padėjėju, mes su juo tapome kaip broliai, nieko vienas kitam ne gailėjome kol pritrūko pinigų. Tada nusprendėme kad reikia eiti trumpam į Teisėsauga užsidirbti litų. Simas nuėjo pirmas bet buvo išmestas. Po kelių dienų nuėjome kartu į atranką, aišku direktorius jau buvo kitas ir nežinojo mano praeities. Kaip ir pirma kartą buvau paskirtas į Viešojo Saugumo Tarnybą. Laikui bėgant santaupos banke vis didėjo, o aš jau dirbau Kareiviu. Viena nuostabu vakarą prisijungiau prie Da Nang boys gaujos kai jie puolę Grove Street Families vadas buvo Carl_Salvatore, o prisijungiau dėl to kad pasiilgau savo nusikalstamos veiklos. Dėl to vakaro buvau išmestas iš Teisėsaugos.
      Dabar esu The Mafia gaujoj, gyvenu Los Santos mieste ir matau viska kitaip negu tada kai prasidėjo mano nusikalstama veikla. Dirbu vagiu darbą, varinėju vogtas mašinas į pridavimo punktus kad turėčiau už ką gyvent. Kiekviena diena sutinku nauju žmoniu kurie gali man padėti kai man to reikės. Mano gyvenimas klostosi manau taip kaip aš ir noriu todėl ir parašiau šia istoriją kad jus žinotumėte ką man teko pergyvent. 
     
Komentuokit :)
  • 0

#2
Sancho

Sancho

    Dažnas dalyvis

  • Forumo dalyvis
  • 94 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
Super, man patiko :)
  • 0
Paveiksliukas

#3
Guest_Jokubas_Shadow_*

Guest_Jokubas_Shadow_*
  • Svečias
Dq ;)
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)