Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Greitas konkursas !

- - - - -

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
11 atsakymai į šią temą

#1
Sidexas

Sidexas

    Veteranas

  • Forumo dalyvis
  • 1.544 Pranešimai
Taigi sveiki reikia, kad padėtumet išverst gerai šį teksta už tai atsilyginsiu.


Martin Luther King. Jr.

There were five in Martin's family. Reverend and Mrs. King were his father and mother. Christine was his bis sister, and Alfred was his little brother. Martin was the one in the middle.
Martin's father was a minister. That's why people called him Reverend King.
In church on Sundays Martin liked most to listen to his father preach to the people. He liked the words that his father used.
Martin wasn't a tall boy, but he was strong. He liked to play all the games that boys everywhere like to play. He played football and basketball. He was a fast runner and a good batter. And he always played to win.
When Martin, Christine, and Alfred were little, they played with all children in the neighborhood, both black and white. But when they began to go school, the white children stopped coming to the Kings' house to play.
Martin found out that the white boys and girls didn't go to the same school that he and Christine and Alfred went to.
As he grew older, he learned that there were some places where he and his family couldn't go  because they were black.
All these things made Martin very sad. He wondered what he could do about them. He began to think about what he would become when he grew up. Would he be a doctor? Would he be a lawyer? He wanted to help people.
Martin studied hard in school. He always did more than the teachers asked him to do.
He loved books! He read all the time. Often he spent all his allowance for books because he liked to own them. Martin read more and more books as he grew older. He liked to read about many different things.
He did so well in school that he finished high school when he was only fifteen. He was still fifteen when he went away to college. Martin became a minister like his father and he wanted to change a lot.
Martin Luther King traveled all over the United States and all over the world. He often helped people who were trying to get bad laws changed.
He became so famous that you could read about him every day in the news. You could hear him on radio and see him on television.
One day in 1964 Martin Luther King was given a prize for doing so many things to bring peace and love among people. The prize is called the Nobel Prize. The winner of a Nobel Prize gets a beautiful medal and a large amount of money.
How do you think Reverend King used the money that he received? He didn't keep it for himself or his family. He use it to help more and more people.
Then one day in 1968 a terrible thing happend. Martin Luther King was killed.
People all over the United States and the world were sad. Many, many hundreds of people went to his funeral. Schools and places of business were closed for the day.
Although he is gone, Martin Luther King's words and ideas live on. People can live as he lived, love as he loved, work as he worked. In this way he will never be forgotten.


  • 0

#2
Gedutis_Geduciukas1373384209

Gedutis_Geduciukas1373384209

    Naujokas

  • Forumo dalyvis
  • 8 Pranešimai
taip ? :D

Martinas Liuteris Kingas. Jr.

Yra penkios Martin šeimoje. Kun ir ponia karalius buvo jo tėvas ir motina. Christine buvo jo bi sesuo, ir Alfredas buvo jo mažasis broliukas. Martinas buvo vienas per vidurį.
Martino tėvas ministras. Štai kodėl žmonės pavadino jį kunigas Karalius.
Bažnyčioje sekmadieniais Martin labiausiai patiko klausytis savo tėvo pamokslauti žmonėms. Jam patiko, kad jo tėvas naudojamus žodžius.
Martinas buvo aukštas berniukas, bet jis buvo stiprus. Jis mėgo žaisti visus žaidimus, kad visur berniukai mėgsta žaisti. Jis žaidė futbolą ir krepšinį. Jis buvo greitas bėgikas ir gerai tešlą. Ir jis visuomet vaidino laimėti.
Kai Martinas, Christine ir Alfredas buvo mažai, jie grojo su visais kaimynystėje vaikams, tiek juoda ir balta. Bet kai jie pradėjo eiti mokyklą, baltieji vaikai nustojo artėja prie Karalių namuose žaisti.
Martinas nustatė, kad balti berniukai ir mergaitės nėjo į tą pačią mokyklą, kad jis ir Kristina ir Alfredas nuėjo.
Kaip jis paaugo, jis sužinojo, kad ten buvo keletas vietų, kur jis ir jo šeima negalėjo eiti, nes jie buvo juodi.
Visi šie dalykai Martinas labai liūdna. Jis stebėjosi, ką jis galėjo padaryti apie juos. Jis pradėjo galvoti apie tai, ką jis taptų, kai jis užaugo. Ar jis yra gydytojas? Ar jis yra teisininkas? Jis norėjo padėti žmonėms.
Martinas sunkiai mokėsi mokykloje. Jis visada buvo daugiau nei mokytojai paprašė jam padaryti.
Jis mėgo knygas! Jis perskaitė visą laiką. Dažnai jis praleido visą savo išmoką už knygų, nes jis patiko, kad jie priklauso. Martinas skaityti daugiau ir daugiau knygų, kaip jis paaugo. Jam patiko skaityti apie įvairių dalykų.
Jis padarė gerai mokykloje, kad jis baigė vidurinę mokyklą, kai jam buvo tik 15. Jis vis dar buvo 15, kai jis nuėjo į mokyklą. Martinas tapo kaip ir jo tėvas, ministras, ir jis norėjo pakeisti daug.
  • 0

#3
Gedutis_Geduciukas1373384209

Gedutis_Geduciukas1373384209

    Naujokas

  • Forumo dalyvis
  • 8 Pranešimai
AR TIKS?
  • 0

#4
Sidexas

Sidexas

    Veteranas

  • Forumo dalyvis
  • 1.544 Pranešimai

AR TIKS?


Nice try dude, google translate  ;D

Supranti pats ka parasiai ?
  • 0

#5
Gedutis_Geduciukas1373384209

Gedutis_Geduciukas1373384209

    Naujokas

  • Forumo dalyvis
  • 8 Pranešimai
aga :DDDDD Bet jo translate ir ka ?  NU TU PRASEI ISVERST ISVERCEU O KUR MANO PRIZAS ?
  • 0

#6
Tony Montana

Tony Montana

    Dievas

  • Forumo dalyvis
  • 649 Pranešimai
Dalyvauji konkurse? Ar pamokai? Man ir kažką panašaus reikėjo išverst bet ne tokį. ;D
  • 0


di-3LFE.jpg

Karina ;*


#7
Sidexas

Sidexas

    Veteranas

  • Forumo dalyvis
  • 1.544 Pranešimai

Dalyvauji konkurse? Ar pamokai? Man ir kažką panašaus reikėjo išverst bet ne tokį. ;D


Tavo zvilgsnis konkurse, anglu vertime.
  • 0

#8
Guest_Jokubas_Shadow_*

Guest_Jokubas_Shadow_*
  • Svečias
kiek duotum ?

  • 0

#9
Guest_Ignasijus Chose_*

Guest_Ignasijus Chose_*
  • Svečias
Nerašyk to kas skliaustuose, ten mano pastabos. IR sorry jei yra klaidų, susidėstysi žodžius pagal logiką, nes nelabai susikaupęs rašiau.

Martin Luther King. Jr. (Čia jei ką vardas jo)

Martino šeimoje buvo penki žmonės. Reverend ir ponia King buvo jo tėvas ir mama. Christine buvo jo vyresnioji sesė, o Alfred jo jaunesnysis brolis. Martinas buvo per vidury. (čia tipo pagal amžių)
Martino tėvas buvo ministras. Todėl jį žmonės vadino Reverend King. (nežinau ką Reverend reiškia)
Sekmadieniais Martin'as labiausiai mėgo klausytis kaip jo tėvas pamokslavo žmonėms. Jam patiko žodžiai, kurios naudojo jo tėvas.
Martinas buvo neaukštas, bet stiprus. Jam patiko žaidimai kurie patinka kiekvienam berniukui. Jis žaidė futbolą ir krepšinį. Jis gebėjo greitai bėgti ir gerai (nežinau ką reiškia batter, naudok translate'ą jei dėl vieno žodžio). Ir jis visada žaisdavo tam, kad laimėtų. Kai Martinas, Christine (tipo Kristina) ir Alfredas buvo maži, jie žaisdavo su kaimynų vaikais, tiek su juodaodžiais tiek su baltaodžiais. Bet tada jie pradėjo eiti į mokyklą, o baltaodžiai vaikai nustojo svečiuotis Kings'ų namuose, ir juose žaisti. Martinas išsiaiškino, jog baltaodžiai vaikai nėjo į tą pačią mokyklą į kurią ėjo jis Kristina ir Alfredas. Augdamas, jis sužinojo kad yra keletas vietų kur jo šeima negalėjo eiti, nes jie buvo juodaodžiai. Visi šie dalykai Martiną nuliūdino. Jis galvojo ką su tuo daryti. Jis pradėjo galvoti kuo jis taps kai užaugs. Ar jis bus daktaras? Ar jis bus advokatas? Jis norėjo padėti žmonėms.
Martinas labai stengėsi mokykloj. Jis visada padarydavo daugiau, nei jo prašydavo mokytojai. Jis mėgo knygas! Jis visuomet skaitė. Dažnai jis išleisdavo pinigus knygoms, nes jis jas mėgo turėti. Martin'as skaitė vis daugiau ir daugiau augdamas. Jam patiko skaityti knygas apie daug skirtingų dalykų.
Jis taip gerai mokėsi, kad baigė mokyklą penkiolikos metų. Jam vis dar buvo penkiolika kai jis išvažiavo į koledžą. Martinas tapo ministru kaip ir jo tėvas, ir jis norėjo daug ką pakeisti.
Martin Luther King keliavo po visą JAV ir po visą pasaulį. Jis dažnai padėdavo žmonėm kurie stengėsi pakeisti blogus įstatymus.
Jis tapo toks populiarus, kad apie jį kasdien galėdavai paskaityt žiniose. Galėdavai girdėti jį per radiją ir matyti jį per televiziją.
Vieną dieną 1964 metais Martin'ui Luther'iui King'ui buvo duotas apdovanojimas už tai kiek jis daug padarė, kad atneštų taiką ir meilę žmonėms. Apdovanojimas vadinamas Nobelio Premija. Nobelio Premijos laimėtojas gauna gražų medalį ir didelę sumą pinigų.
Kaip manai, kaip Reverend King panaudojo pinigus, kuriuos gavo? Jis jų nepasiliko nei sau, nei savo šeimai. Jis juos panaudojo padėti daugiau ir daugiau žmonių.
Tada vieną dieną 1968 metais įvyko baisus dalykas. Martin'as Luther'is King'as buvo nužudytas.
Visame JAV ir pasaulyje žmonės buvo liūdni. Daugelis, daugelis šimtų (durnas išsireiškimas kažkoks ;D) žmonių buvo jo laidotuvėse. Mokyklos ir biznio vietos buvo uždarytos tai dienai.
Kad ir jo nebėra, Martin'o Luther'io King'o žodžiai ir idėjos gyvena tarp mūsų ir dabar. Žmonės gali gyventi taip, kaip gyveno jis, mylėti kaip mylėjo jis, dirbti kaip dirbo jis. Šiai dienai jis niekada nebus užmirštas.
  • 0

#10
Guest_Jokubas_Shadow_*

Guest_Jokubas_Shadow_*
  • Svečias
Reverend tipo šventasis man atrodo
  • 0

#11
Guest_Ignasijus Chose_*

Guest_Ignasijus Chose_*
  • Svečias

Reverend tipo šventasis man atrodo


Niažinau, tyngiu googlėj ieškot. :D
  • 0

#12
Guest_Jokubas_Shadow_*

Guest_Jokubas_Shadow_*
  • Svečias
Bet mldc esi kad išvertei nes aš tingėjau :D žiauriai tingėjau :D
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)