Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

LAIMĖTOJAI !


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Mike_Pukuotukas

Mike_Pukuotukas

    Viršila

  • Veteranas
  • 1.367 Pranešimai

Sveiki, skelbiu laimėtojus daug ankščiau, kadangi turiu išvažiuot į klaipedą pas senelius, kurie šiuo metu yra ligoninėj.

 

 

W9dVuxH.png

 

Hailexai, Išrinkau tavė pirmai vietai, nes tavo istorija man pasirodė įdomiausia, ją buvo man įdomiausia skaityti, nebuvo per ilga, nebuvo per trumpa, ją skaičiau neilgai. Tavo istorija man pasirodė nuostabi, matosi esi žmogus turintis ką papasakoti, skaitydamas vieną kartą net nusišypsojau, nes priminei vieną ir mano pirmąją algą. Tavo istorija buvo pati geriausia man ! Taigi, skiriu tau pirmąją vietą.

 

 

___________________________________________________________________

 

 

2mcPlh4.png

 

 

 

Tu būsi kaip antros vietos laimėtojas, kadangi tavo istorija sudomino mane. Patiko paskaityti apie tavo karjiera šiame serveryje, kaip matau viskas pavyko, ko iki šiol norėjai.  Išties keista pasidarė, kad nežinojau jog esi Airidas_Falcone, bet mane tai sužavėjo. Kodėl išrinkau antrai vietai? Kadangi man tavo istorija sudomino veiksmu, susidomėjimu serveriu, jog buvai sąžiningas žaidėjas. Tau skiriama antra vieta.

 

 

___________________________________________________________________

 

 

g1Z4HYy.png

 

Sveikas, Egidijau. Tau skiriu trečiąją vietą, kadangi tavo istorija visad palaike tą linksmą būsena. Tau pavyko sukurti tokia istorija, kurį sužavėjo mane bei dar kelis administratorius, pasitaręs nusprendžiau tau skirti trečiąją vietą. Tavo istorija sužavėjo mane ne tik tuom, jog ji buvo linksma, bet ir tavo noru pasiekti daugiau serveryje, domėjimasis viskuom, tavo aktyvumu serveryje ir viskuom kituom ! Tau skiriama trečia vieta.

 

 

___________________________________________________________________

 

 

aUBRrHE.png

 

Sveikas, Broniau. Mane tavo istorija sužavėjo tuom, jog priminei labai senus laikus, kada žaidėm ir mums patiko žiauriai, kai žaidėm ne dėl pinigų, o dėl gero laiko praleidimo. Esi ištikimas serveriui, tikiuosi toks būsi dar ilgai. Citata šiokia tokia „bet nustojau pyktis su Damien, pamačiau, kad jis visai protingas žmogus“ o manei, kad jis durn*s ?:D. Tau skiriu 4 vietą.

 

___________________________________________________________________

 

1LkuGKc.png

 

Sveikas, Kiprai. Tau skiriu penktą vietą, kadangi mačiau tavo pastangas, kad norėjai laimėt konkursą ir tvirtai labai daug prirašei, bet to buvo negana, kažkodėl sunku buvo pagauti tas dureles, per kurias man būtu daug daug įdomiau skaityti, buvo įdomių dalių tavo istorijoje, bet to nepakako. Tau laimėti didesnes vietas pakenkė gramatika, tavo trumpiniai ir visi kiti dalykai, kadangi buvo paminėta, jog reikia rašyti be klaidų ir be kt.  Tau skiriu penktą vietą! Nenusimink, vistiek turtings esi :D

 

Prizai bus išdalinti šiandiena per pietus arba vakare.

 

 

 


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)