Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Bioshock Trilogija


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Pofke_Sanchez

Pofke_Sanchez

    Dalyvis

  • Forumo dalyvis
  • 49 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius.
  • Darbas:d
  • VIP:n

1. Žaidimo ''traileris'' arba pristatymas.

 

 

2. Aprašymas apie žaidimą, apie ką jis.

 

Norėčiau daugiau aprašyti pačią pirmą bioshok dalį, kuri mano manymu buvo ir bus geriausia. Pirmoji dalis berods buvo sukurta 2007 metais. Tačiau šis senas žaidimas praėjus metams ar keliems po išleidimo susilaukė begalę užsieniečių ovacijų ir kartu su GTA IV buvo paskelbtas geriausiu metų žaidimu. Pačią esmę pamatysite video, tačiau apie bioshock I ir II mažai kas papasakota, dėl to pabandysiu šiek tiek išplėsti. Žaidimas yra yra ilgas ir trumpas kartu. Žiūrint kaip jūs jį išnaudosite, tai nėra paprasta šaudykla, šiame žaidime yra paslėpta begale slaptų kambarių, kambarių užkoduotų kodais ir taip toliau. Tačiau žaidimą galite pereiti ir be jų, tieisog šaudydami priešus, tačiau tai neįdomu. Aš asmeniškai be interneto pagalbos perėjau šį žaidimą pirmą kartą per 2 mėn, pažaisdamas tiek kiek įdomu, viską apžiūrėdamas. Antrą kartą siekiau rekordo, viską žinodamas perėjau jį per 3h. Žaidimas turi neapsakomai gerą istoriją, kuri vis aiškėja bežaidžiant, grafika žaidimo yra neapsakomai gera, tačiau kuo toliau tuo mažiau ja tenka grožėtis, nes spliceriai (džeko, pagridinio veikėjo priešai) tampa vis stipresni, atsiranda vis daugiau įpatingų zombių bei povandenineme mieste Rapture galima rasti ir tikrų žmonių. Tokių kaip miesto įkurėją Andrew Ryan ir amžiną priešą Fontain`ą. Dabar papasakosiu šiektiek apie gameplay. Kiekvieną lygį jūs gausite po naują ginklą, pradžioje tenkinsitės raktu, kuris prieš paprastus splicerius yra tikrai efektingas, po to gausite automatą, shotguną, arbaletą, napalmą, elektro gun, fotoaparatą ir begalę kitokių ginklų. Juos visus galėsite vienu metu nešiotis ir keistis. Žaidime taip pat bus automatai pardavinėjantis būtinas prekes, ginklų automatai bei šiukšlių automatai kuriuose gali išsikeisti reikalingus daigtus į nereikalingus. Žaidimas vyko 1960m, dėl to visas jis bus persmelktas to laikmečio, mano mėgema muzika kiekviename kampa, jazzas ir tt. Antroji dalis mano manymu buvo visiškai nepavykusi, veiksmas vyko ten pat tačiau grafika prastėjo, ir šiaip neįdomu man buvo žaisti.

O dabar apie 2014 metų leidinį Bioshock Infinite, ten veiksmas vyko dangaus mieste Columbia - virš debesų - visada saulė, nelijo. Tačiau šioje žaidimo dalyja pilna psichodelikos (daug nesuprantamų bei skirtingai suvokiamų dalykų), pačio žaidimo nesupratau, bet buvo įdomu galiu tik tiek pasakyti kad visą žaidimą pagrindinis veikėjas Bookeris medžiojo ir bandė nužudyti pats save.

VERTINIMAI: Bioshock - 9.3, Bioshock 2 - 8.3, Bioshock Infinite - 9.4.

 

Taip pat siūlau pažaisti Bioshock Infinite Downloadible Content: Įkalinti jūroje (buried at sea). Ten viskas 3 dalies grafikom bet viskas vyks po vandeniu bus rodoma tas laikmetis kai A.D.A.M dar nebuvo pakeitęs miesto gyventojų. 

 

3. Žaidimo žanras. Pvz: veiksmo, sporto ar kiti.

 

3D Action, FPS, Veiksmo, Shooter.

 

4. Žaidimų rekomendacijos, kompiuterio stiprumas - minimalūs bei maksimalūs reikalavimai.

 

Darbinė atmintis: 2gb

Vieta diske: 8-16gb.

Grafikos darbinė atmintis: 128mb.

Vaizdo plokštė: GeForce 6600 / ATI Radeon X1300

Direct X: 9.0c arba 10.

 

5. Parsisiuntimo nuoroda (nebūtina).

 

Ką sudomino galit į skype kreiptis parsisiuntimui.

Blackhero.14 (nemokamai aišku).


Šį pranešimą redagavo Pofke_Sanchez: 29 sausio 2015 - 09:57

  • 0

#2
Guest_Tony_Martin_*

Guest_Tony_Martin_*
  • Svečias

Šaunu,kad dalinies :) Gražus aprašymas.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)