Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

[Straipsnis] LSGyvenimas iš tikrosios pusės.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Serverio rutina, ir "tinginys" Benas Vercetti.

 

Viskas susidėda iš to, ką mes patys kuriame,tą ir turime, iš mūsų galimybių ir noro. Vieni piktinasi, kad nardydamas į subinę tik pasieksi, ir gausi kokias aukštas pareigas žaidime. Kiti pasišiaušę mėtosi replikomis, kad visur korupciją, nėra ka veikti, reikia atnaujinimų ir t.t

Esmė viso šito yra tokia, kad mes patys tyngim kažką daryti. Tas dalykas, kad už ačiū nieko nebedaroma, pasisitvirtino, ir išryškėjo mūsų serveryje labai stambiai. 

 

Norėdami pakeisti serverio rutina, ateitį, mes tik kartu visi galime. Turime visas galimybes, sukurti veiklos serveryje. Dabartinių veiklų yra tiek sukurtą, kad mūsų visiems serverio žaidėjams užteiktu pareigų. Paiimkime kaip pavyzdy naujokų verbuotojus. Pirmiausia juos reikėtu sujungti su bendruomene. Tuomet, norint pritraukti žaidėjų į verbuotojus, patobulinti ir sukurti palankesnias salygas dirbti su naujokais verbuotojams. 

Kad ir turime laisvo oro direktoriu Bena Vercetti, bet mes negalime ir neprivalome jo šmeižti ir niekinti už tai, kad jis tyngi ir panašiai.

Turime konkursų skiltį, kurioje pilnai galime sukurti savo sugalvotą konkursą. Viskas duotą - prizai, salygos, pareigos ir pagalbą tai daryti. Galų gale, jai nėra ką veikti, tai susiraskite savo savą hėbrą, nusipirkite mašinų tokių pačių, ar motociklų, grobkite kitas gaujas, sankryžas, ar dar kaip kitaip aktyviai dalyvaukit. Saugokit naujokus, globokite juos, auginkite kaip šaulius.

Rodykime savo norą tobulinti serverį, ir jis už tai mums atsidėkos, anksčiau ar vėliau. 


  • 1




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)