Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Jett Martinez


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Jett

Jett

    bella ciao

  • Veteranas
  • 1.506 Pranešimai

1. Vardas_Pavardė žaidime. (išvardinti visus turėtus): Jett Martinez, jokių kitų neturėsiu, neturiu tikslo keistis.

 

2. Kodėl būtent nori prisijunkti prie komandos / kuo išsiskiri iš kitų, kuo esi geresnis? Noriu prisijungti nes čia puikus kolektyvas, noriu turėti dažna užsiėmima bei patirti kažko naujo, lietuvių sekasi puikiai, su rašyba neturiu klaidų bet viena kita klaida padarau kaip ir visi, o kuom aš geresnis galbūt kad, turiu daug minčių sugalvojas, kokius straipsnius rašyti, ir kaip sužavėti skaitytojus.

 

3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai nepasiekimas): Daug ko nesu pasiekęs, nes mano žaidimo istorija neper seniausia tad bandau visus šansus, esu buvęs naujokų verbuotojas.

 

4. Stojamąsis projektas, kurį įgyvendinsite prisijunge prie komandos (t.y jūsų idėja mūsų veiklai tobulinti): Noriu padėti jūsu kolektyvui plėstis, galėčiau ir kažkiek prisidėti prie konkursų, reklamų, bei aprašyti auditorijai akį traukančius straipsnius kaip skandalus arba interviu.

 

5. Papasakokite trumpa pastraipa, apie savo žaidimo istoriją LSGyvenime: Žaidžiu aš čia nuo 2014 metų Rugpjūčio menesio, su slapyvardžiu Jett Martinez, buvo sunki pradžia, bet dirbau kaip ir paprastas žaidėjas, žaideme keliese, buvo begalo įdomu ir tuopačiu sunku, dažnai buvau nušautas "dmeriu" bet neiimiau per daug į galva nes žinojau kad čia tik žaidimas, po biški pradėjau susirasti draugų, įstojau į savo pirmaji darbą automanai, buvo begalo įdomu ir tuo pačiu dar labiau pasidare įdomiau žaisti, ir taip žaidžiu iki dabar 2015 metų Vasario 23 dienos!


  • 0

#2
Guest_Coxenzo_*

Guest_Coxenzo_*
  • Svečias

Skandalų ir intervių mes neberašome. Čia yra naujienų tinklaraštis, čia skelbiamos bus naujienos iš pirmų lūpų visiems. Gerai pagalvok, prieš sakydamas, jog moki lietuvių kalba neblogai, nes dabar drąsiai surasčiau tris gramatines klaidas. 

 

Na, o dabar pažvelkime į teigiamąją pusę. Esi neutralus serveryje, noriu tau suteikti šansą, ir padėti sukurti šviesią ateitį. Suteiksiu tau bandomąjį laikotarpį, sėkmės.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)