Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Adolf_Hitleris


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Heil Hitler

Heil Hitler

    Rimtas

  • Forumo dalyvis
  • 289 Pranešimai
  • Gyv. vietaInternetas
  • Darbas:va
  • VIP:t
  • XP:60'000
1. Vardas_Pavardė žaidime. (išvardinti visus turėtus): Adolf_Hitleris
 
2. Kodėl nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? Noriu būti aktyvesnis forumose, išbandyti save ir taip pat padaryti ką nors gero LSG visuomėniai.
 
3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): Prisipažinsiu, nepaisant tų kelių naujokų, kuriems padėjau, daugiau nesu padaręs ką nors gero visuomėnės labui, ar turėjas kokių nors aukštų pareigų. Kitaip sakant esu naujokas su trylika tūkst. patirties :)
 
4. Idėjos LSG Naujienoms (t.y. jūsų idėjos mūsų veiklai tobulinti): Manau, kad galima pritraukti daugiau žmonių, skaityti LSG naujienas, jei pradėtumėme rašyti apie sandėlių grobimus, bei ginimus. Sandėliai turbūt yra viena iš aktualiausių temų, apie kurią kalba visas serveris, todėl būtų tikrai nuostabu, jei žaidėjai galėtų skaityti straipsnius apie sandėlius, sužinoti kokioms gaujoms jie priklauso ir kaip jiems sekėsi juos užimti/atginti. Surinkus gerą komandą, straipsniai apie sandėlius galėtų būti rašomi mažiausiai 2 kartus per savaitę.
 
5. Parašykite  trumpą pastraipą (5-7 sakinius) apie savo žaidimo istoriją Los Santos Gyvenime: Kaip ir dauguma kitų, mane žaisti LSG privertė draugas, bet aišku dabar aš jam esu labai dėkingas. Kadangi mus abu skiria didžiulis atstumas, LSG mums turbut yra mūsų pagrindinis susisiekimo ryšys, prisijungę prie serverio, mes  randame vienas kitą ir nors mes dirbame visiškai skirtingus darbus, mes visada važinėjame kartu. Žaidziu šiame serveryje daugiau, nei 2 mėnesius, bet jaučiu, kad laikas prabėgo labai greitai, net nepajutau, kada pradėjau dirbti darbus su pakvietimais. Pirmasis mano darbas su pakvietimu buvo kurjeris. Pradirbau išties sąžiningai, visada rinkau naudingus balus, už tai direktorius skyrė man 10 tūkst premijos prie mano algos, kaip paskatinimą. Deja aš tą paskatinimą pralošiau pokeryje, tai buvo mano pirmas kartas, kai netekau 10-ties tūkst...
7. Jūsų skype kontaktiniai duomenys:
dj8ster

  • 0

qGovJrl.png


#2
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Patvirtinta, suteikiamas bandomasis laikotarpis.
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)