Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

[Interviu] Žmonės, kurie yra gavę Perma Ban


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

#1
Guest_Michael'as Mitty's_*

Guest_Michael'as Mitty's_*
  • Svečias

Taigi šio straipsnio herojai du žmonės gavę bent vieną perma ban. Iš tikrųjų jų yra daugiau, bet buvo atrinkti tik du žmonės, kurie yra priešingybės ir vienam perma banas tik pretekstas nežaisti, o štai kitas, netgi mano, kad tai jam yra kaip reklama ir jis dėl tų permų tapo populiaresnis. Pirmasis iš apklausiamųjų yra Marozas.
 

M.Mitty: Kaip perma gavai?
 

Marozas: Pirma perma buvo, kai cheatinau nevaikiškai. Kenkiau žiauriai serveriui ir vieną dieną pamačiau, kad Benas on, atsiteleportavau pas jį ir su Infernusu ore 360 sukinėjausi. Tada nick buvo Gaided Dalback. Bano reasonas buvo: „davai marozas. Cheat“. Tada nusiėmiau aš ban sunkiai, bet per forumą paprašiau ją nuimti pilnai, nes po permos man sampe beveik nickų nerodė, tik iš labai arti. Šiaip buvo sunku žaisti. Tada permą nuėmė.
Antra perma buvo manau kai įsirašiau Crasheri. Crashinau visą servą, pamenu nulėkiau į ginklus ir pamačiau kitą gaują, kai pakrachinau gavau auto permą. Tuomet atėmė TS moderatorių ir pasakė: Benas liepė, nes tu permoje. Tą permą nusiėmiau. Po to buvo Kalėdos, Kūčios. Prisijungiau su nick Kuciu Vakaras ir Italas šiaip sau dėjo perma baną. Užreikė dviejų minučių ir permos nebebuvo.
 

M.Mitty: O kiek esi turėjęs paprastų banų?
 

Marozas: Šiaip gal esu turėjęs apie 3.000 banų, visus nusiėmiau. Pagal save labai kenkiau serverio žaidėjams. Su cheatais sprogdinau jų turtą ir juos pačius. Geriausias buvo su Gozziku.
 

M.Mitty: O kas buvo su juo?
 

Marozas: Matteo Denaro mano draugas, esu real pažįstamas. Jis teigė, kad Gozzikas jam skoloje, todėl su sobeit liepiau Gozzikui atiduodi skolą Denarui. Jis atsisakė, tai Gozziko huntley sprogo, bei buvę pas ji 200k susimažino iki 70k ir jis nuėjo miegoti.

M.Mitty: Kaip manai kuom tau serveryje padėjo permos?
 

Marozas: Šiaip pamenu Nangams visada paimdavau ratus ar dar kažką. Su hydra atskrisdavau į ratus ir visus nešiodavau. Arba nuo cp šluodavau žaidėjus. Taip, aišku, kad padėjo. Tapau labiau žinomas žaidėjas, dauguma manęs nebijo žaidime, bet kai neprisijungia į savo paskyras, tai po to atrašo: nu jo, rimtai kažką čia padarei. Šiaip senai jau esu taip blogai elgęsis žaidime, todėl po permų gavau direktorių ir šiaip užėmiau labai rimtą postą. Ne per seniausiai gavau 5 permas pas Cezarį serveryje. Tiesa pasakius, tai man tas Perma banas kaip paprastas kick už netinkamą nick.
 

M.Mitty: Kaip tu taip moki gerai permikes nusiimti?
 

Marozas: Tam yra geras interneto tiekėjas bei scriptai.

 

Na o dabar antras mūsų pašnekovas, tai Matthew Hilton.
 

M.Mitty: Sveikas
 

Matthew: Sveikas
 

Mitty: Kaip esi gavęs permą?
 

Matthew: Pats užsidėjau ;D
 

Mitty: Kaip?
 

Matthew: Kadangi norėjau leavinti visam laikui, tai reikėjo kažką daryti. Yra daug būdų, su cheatais aš ten kažkaip. Servas turi tokį anticheatą kuris iškart perma ban deda, jeigu bandai kažkaip pakenkti serveriui iš išorės.
 

Mitty: Na ir kiek laiko perma turi?
 

Matthew: Na pusę metų tai tikrai.
 

Mitty Ir nebandei Roko prašyti, kad nuimtų?
 

Matthew: Ne, kažkada man sakė tipo sugrįžk, bet galvoju aš dėl savęs leavinau ir man tas leavinimas tik į gerą išėjo.
 

Mitty: Na aišku. O šiaip jei kurią dieną užsimanytum grįžti į serverį ką veiktum jame?
 

Matthew: Jaučiu cheatinciau kaip ir seniau š malčiau, bet nemanau, kad grįšiu kada nors.
 

Mitty: Bet forume tu tai būni dažnai.
 

Matthew: Nes tiesiog nėra ką veikti dažniausiai ateinu pažiūrėti ką Marozas berašinėja, pastumt ant jo. Šiaip laiką prastumti ;D
 

Mitty: Ačiū už interviu.
 

Matthew: Prašau

Straipsnį rašė: Michael Mitty
Redagavo: @Guaverra


Šį pranešimą redagavo Mantė Guaverra: 09 gegužės 2015 - 16:28

  • 2

#2
Guest_JoalaPlaza_*

Guest_JoalaPlaza_*
  • Svečias

Labai patiko tavo interviu spaudžiu žalia


  • 0

#3
Guest_Michael'as Mitty's_*

Guest_Michael'as Mitty's_*
  • Svečias

Labai patiko tavo interviu spaudžiu žalia

nematau zalia:DDDD


  • 0

#4
Guest_JoalaPlaza_*

Guest_JoalaPlaza_*
  • Svečias

nematau zalia:DDDD

Pamačiau, kad limitas. xd


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)