Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Paulius Hustle


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Don Antonio

Don Antonio

    Veterans.

  • Veteranas
  • 1.266 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Gaisrinės direktorius !
1. Vardas_Pavardė žaidime. (išvardinti visus turėtus): Paulius Hustle, vienas ir vienintelis.
 
2. Kodėl nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? Ieškau ir bandau rasti naujos veiklos serveryje, tai ko dar nepabandžiau, neišmėginau, visgi būtų įdomu kurti įdomius straipsnius, kad turėtų ką LSG'iečiai paskaityt.
 
3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): Gaisrinės direktorius, bei jei tai pasiekimas - seimo narys.
 
4. Idėjos LSG Naujienoms (t.y. jūsų idėjos mūsų veiklai tobulinti): Viskas patinka skaitant straipsnius, o jei ko trūksta iki tobulumo tai įvairaus naujienų patiekimo, kitokių būdų naujienoms pateikti.
 
5. Parašykite  trumpą pastraipą (5-7 sakinius) apie savo žaidimo istoriją Los Santos Gyvenime: Prieš kelis mėnesi, draugai pasiūlė čia užsukti pažaisti. Bet pradžia buvo sunki, mane užblokavo - kuo buvau labai nusivylęs (už lėktuvo sutaisymą. Ten buvo taip, kad skraidžiau su lėktuvu, ir San Fierro mieste tikriausiai buvo degalų papildymo ir lėktuvo pataisymo postas, ir ten man pataisė lėktuvą, tad nežinia kaip ir kodėl gavau baną. Pora draugų man nupirko kreditų atblokavimui, jie skatino mane grįžti, nors buvau paliekąs projektą. Grįžęs nieko nenuveikiau, nes galima sakyti buvau naujokas, tiesiog eilinis serverio žaidėjas po senbuvių. Norėjau mašinos, namo ir viską laikui bėgant įsigijau, tobulėjau, keitėsi mašinos , namai, xp kiekis. Ir taip iki šiol, kol tapau gaisrinės direktoriumi, seimo nariu ir bandau į LSG naujienas.

7. Jūsų skype kontaktiniai duomenys: Žaidime, forume susisieksime ir duosiu.

  • 0

tL7uMTb.jpg


#2
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Patvirtinta, suteikiamas bandomasis laikotarpis, kontaktus į až man parašyk.
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)