Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Straipsnis] Direktorių nuomonė apie Aurimą Azteros.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
16 atsakymai į šią temą

#1
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Taigi nusprendžiau padaryti apklausą apie dabartinį serverio merą Aurimą Azteros. Apklausą darysiu tarp serverio legalių darbų direktorių, žinoma apklausiu ne visus, o tik keletą. Taip sužinosime ar direktoriai patenkinti mero darbu, galbūt vieniems šis meras geras, o kitiems atrodo griežtas ar neteisingas. Tolesnę eigą pamatysite apklausoje. Skaityti bus tikrai nemažai, bet kam įdomu tikrai paskaitys, kadangi apklausiu ne vieną direktorių.

 

Guaverra: Labas, rengiama apklausa apie merą Aurimą Azteros. Taigi apklausiu kelis legalių darbų direktorius, tame tarpe pakliuvai ir Tu. Pradėkim. Ar Jūs patenkintas Aurimo darbu? O galbūt meras atrodo griežtas, neteisingas ir Jums nepatinka jo darbas? Kodėl tokia Jūsų nuomonė?

James_Sawyer: Na mano nuomonė svyruoja tarp teigiamos ir neigiamos..Taip pareigas gan atlieka puikiai, bet jis yra labai griežtas ir nesigilina i direktorių padarytas klaidas ir nušalina direktorių. Artimiausias pavyzdys - Jovita_Takahashi. O kodėl tokia mano nuomonė, tai todėl, kad su juo bendravimo labai daug nebuvo tik iš to mažo bendravimo ir veiksmų susidariau nuomonė..

Guaverra: O prakalbus apie įvairius pakeitimus. Ar Jums jie patinka? Pvz.: Aktyviausias mėnesio direktorius, pakeitimai dėl mini atrankų ir įvairiai?

James_Sawyer: Dėl aktyviausio mėnesio direktoriaus nieko nepasakysiu daug tai tiesiog kaip ir patinka. O dėl mini atrankų gan blogai padarė. Mano nuomonė turėjo leisti mini atrankas daryti pirmadieniais/penktadieniais. Nes kai vasara dabar tai virš pusės darbuotojų būna neprisijungusių ir iškvietimai nebūna taip stipriai imami o mini atrankos tai pakeistų. O kita pusė gal ir gera nes kai kito darbo mini atrankos būna iš tavo firmos kas nors išeina..

Guaverra: O kaip reagavot į tai, kad reikia pranešti kiekvieną smulkmeną merams? Na pavyzdys Jovita. Tiesiog žaidėjas prarado pakvietimą, užpildė šabloną ir ji jį paėmė atgal į darbą to nepranešus merams, pasekmės matosi – atėmė direktorės postą. Galbūt reikėtų reaguoti švelniau ir visų pirma išsiaiškinti su direktoriumi situaciją?

James_Sawyer: Kaip ir minėjau "jis yra labai griežtas ir nesigilina i direktorių padarytas klaidas". Na suprantu nėra šablono užpildyto ir nepraneša merams..Tuo atveju 1/2 bet tikrai ne 2/2. O jeigu yra šablonas tai manau merams nereikia pranešti jau tikrai. Tai taip reikėtu reaguoti švelniau ir išsiaiškinti su direktoriumi situacija.

Guaverra: Na iš tavo pusės supratau, kad Aurimas galėtų būti šiek tiek švelnesnis ir sugrąžinti mini atrankas bent vasarai. Taip?

James_Sawyer: Žinoma, tik mini atrankas ne kiekviena diena leistų daryti.

Guaverra: Ačiū Tau, už atsakymus. Sėkmės.

James_Sawyer: Prašom, Jums taip pat.

 

 

Guaverra: Labas, rengiama apklausa apie merą Aurimą Azteros. Kokia tavo nuomonė apie jį? Galbūt gera, o gal bloga? Kodėl? Ar meras priima teisingus sprendimus? Galbūt yra per griežtas?

Aiste_Horan: Labas. Žiūrėt į jį galima iš dviejų pusių - kaip į administratorių ir kaip į merą. Būdamas administratoriumi jis ieško veiklos, tačiau turint merą - ją stabdo. Jo pertvarkymai turi daug minusų ir jis turbūt pats to nė nesuvokia.

Guaverra: Kas būtent iš pertvarkymų nepatiko? Mini atrankų uždraudimas ar tai, kad jei nepranešus mažos smulkmenėlės gali netekti direktoriaus? Pavyzdys Jovita_Takahashi, manau dėl šios direktorės žinai visas detalės kaip ir kas.

Aiste_Horan: Jis nori, kad kiti būtų atsakingi, nors pats toks nėra. Pvz., pasakius jam, kad išeini atostogų, jis pamiršdavo papeikimuose prirašyti (atostogauja iki xx.xx), bet čia smulkmena. Dėl mini atrankų.. Mano manymu, nesąmonė. Būna, kad į atranką ateina daug žmonių, bet įsidarbina tik pusė, o po to dar ir pereina į kitą darbą. O dėl Jovitos, tai jis tikrai nesąžiningai padarė. Tai gal dar padarykim, kad patvirtinus NP reikia pranešt merui, kad to asmens nemesi iš darbo? Atrodo, kad jis tik nori palikti daugiau savo pėdsakų, nesuvokdamas, kad tai ne į gerą.

Guaverra: Dėl nusiskundimų kaip ir viskas aišku, o kas patinka Aurimo darbe? Galbūt dar neįžvelgei didelių pliusų?

Aiste_Horan: Džiaugiuosi, jog jis atsakingai prižiūri direktorius bei jų veikla. Taipogi džiugina premijos - tai šiokia tokia dalis paskatinimo ubagaujantiems direktoriams. Žinoma, džiugina ir tokios smulkmenos kaip minučių nepradirbimas, nb nesurinkimas, darbinės uniformos nevilkėjimas, tačiau geriau pagalvojus - direktoriai yra pavyzdys darbuotojams, todėl turi laikytis lygiai tokių pačių taisyklių, kurias pateikia darbuotojams.

Guaverra: Ačiū, sėkmės.

 

 

Guaverra: Labas, Jezau. Tai apklausa apie merą Aurimą Azteros. Ar tu patenkintas jo darbu? Kas patinka, o kas nepatinka? Galbūt meras labai geras, o gal kaip tik atvirkščiai? Kodėl?

Jezus_Kristus: Sveiki, šiaip nesiskundžiu jo darbu, tuo labiau sutinku su viskuo ką jis įnešė būdamas meru, bet kai kuriais jo pasirinkimais, kuriuos padarė nesutikčiau.

Guaverra: Būtent su kuriais jo pasirinkimai nesutiktumėte? Papasakokite plačiau.

Jezus_Kristus: Pagrinde sakyčiau direktorių rinkimais, kai kurie iš jų tikrai to nebuvo verti. Taip pat ir kai kurių direktorių pašalinimu, kurie buvo pašalinti už menkniekius, o tuo labiau, kad visą darbą atliko puikiai ir tokių kandidatų daugiau nėra.

Guaverra: Ar Jums patiko pakeitimai dėl mini atrankų, dėl visko pranešimo merams? Kaip vertinate tai, kad nepranešus kažko merams galite būti skaudžiai nubaustas?

Jezus_Kristus: Tiesa pasakius direktoriai turi patys žinoti kada daryti, o kada ne ir susitvarkyti su viskuo patys, reikia tik atrinkti tokius direktorius, kurie susiprotėtų kada tai daryti, o kada ne ir nebūtų taip prižiūrimi merų.

Guaverra: O ar patiko, kad įvedė direktoriams premijas kaip pavyzdžiui už aktyviausias mėnesio direktorius?

Jezus_Kristus: Taip, tai tik paįvairina direktoriaus privilegijas, bei pakelia direktorių aktyvumą ir sakyčiau, kad tų premijų galėtų būti ir daugiau arba didesnė suma, bet aišku privaloma nusipelnyti, nes kartais direktoriaus darbas nėra toks lengvas ir kaip minėjau tai tik pakeltų aktyvumą, kurio tikrai daugumos darbų direktoriaus postas reikalauja.

Guaverra: Ačiū už pokalbį.

Jezus_Kristus: Prašom.

 

 

Guaverra: Labas, Tomai. Rengiu apklausą apie merą Aurimą Azteros. Kaip vertini jo darbą? Teigiamai ar neigiamai? Kodėl?

Tomas_Like:  Labas, Mante, na, Aurimo darbą vertinu dviprasmiškai, negaliu sakyt, kad vien tik  neigiamai, nes jis padarė daug naujovių palankių mums t.y. direktoriams ir ne tik. Tačiau, kai kuriose situacijose Aurimas per daug griežtai vertindavo susiklosčiusias situacijas ir elgdavosi labai griežtai, visko gerai neapgalvojęs, tai būtų vienintelis jo neigiamas dalykas, kurį pastebėjau. Kaip bebūtų visi esame žmonės, darome klaidų, nesame idealūs, kad sugebėtume viską puikiai atlikti ir visiems įtikti.

Guaverra: Na o patiko įvairūs pakeitimai? O galbūt vieni patiko, kiti ne? Pavyzdžiui kaip mini atrankų uždraudimas, aktyviausiam direktoriui premijos, paskatinimai ir apie viską pranešinėjimas, t.y. jei kažko nepraneši merams, tai gali skaudžiai nukentėti. Ką manai apie tai?

Tomas_Like: Man patiko, tai, kad padarė jog nuo šiol nereikia direktoriams dirbti kiekvieną algą ir taip pat, kad buvo sumažintas aktyvumo reikalavimas vasaros metu, tai labai puiku. Tačiau nepatiko, mini atrankų uždraudimas, taip pat per griežtai yra vertinama pranešimai merams, kai ką nors keiti firmoje, mano nuomone, nereikėtų į viską taip griežtai žiūrėti ir taip rimtai bausti.

Guaverra: Šiam kartui tiek, ačiū ir sėkmės.

Tomas_Like: Nėra už ką, sėkmės.

 

 

Na kadangi mano apklaustieji jau išsisakė, tai ko gero galiu jiems pritarti ir tuo pačiu pati pasisakyti kaip direktorė. Tai tiesiog į daugumą klausimų būčiau atsakiusi panašiai. Aurimas tikrai atsakingas ir griežtas, bet kartais truputį per daug. Jo darbe yra ir pliusų ir minusų. Konkrečiau tai būtų pliusai – atlygis direktoriams už gerą darbą, paskatinimai ir panašiai. O minusai, tai griežtas prižiūrėjimas ir greitas nušalinimas, galbūt tiesiog reiktų direktoriams leisti labiau patiems tvarkytis su savo firma arba bent suteikti ½ už menkas klaideles, o 2/2 už rimtus nusižengimus kaip nelegalios programos ar panašiai. Na ir dar vienas minusas, tai mini atrankų uždraudimas. Pati tai patyriau kas nepatiko, šeštadienį dariau 2 atrankas, bet žaidėjai ėjo nenoriai, tai firmoje liko mažai darbuotojų. Tai būtų galima paskirti bent 1-2 dienas dar mini atrankoms ir jas sugrąžinti. Tiek iš mano pusės. Ačiū dalyvavusiems apklausoje ir skaičiusiems.

 

Straipsnį rašė: @Guaverra


Šį pranešimą redagavo Mantė Guaverra: 06 liepos 2015 - 22:38

  • 4

#2
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai
Good job.
  • 0

#3
Jesse

Jesse

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Elitas
  • 6.110 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • Geriausias 2016 metų:Teisėsaugos direktorius!
Pirmiausiai noriu padėkoti redakcijai už pastangas, o antra nesusilaikysiu nepakomentavęs :D Tas griežtas baudimas atsirado po to, kai direktoriai nebevertino savo pareigų, 1/2 galima gauti tik už labai smulkius pažeidimus, kaip jau ir minėjau kažkuriame pranešime direktoriams. Dėkui už nuomones ;)
  • 0

#4
Guest_Shuftaki._*

Guest_Shuftaki._*
  • Svečias

draugus apklause, susitare ka kalbet ir typo valio


  • 0

#5
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

draugus apklause, susitare ka kalbet ir typo valio

O tu kaip visada nusišnekėjai, valio. 


  • 0

#6
asite

asite

    dont care didnt ask also youre a male

  • Veteranas
  • 2.789 Pranešimai

draugus apklause, susitare ka kalbet ir typo valio

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD parašė apeliaciją, draugą pasikvietė, susitarė ką kalbėt ir typo valio. gaila, nieko nepaėjo tau. dink.


  • 0

tumblr_pb24kbu4ro1xqv0llo1_400.png


#7
Marko Popovich

Marko Popovich

    love is a drug, and I only get bad trips

  • Garbės moderatorius
  • 4.437 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Medikų direktorius !

draugus apklause, susitare ka kalbet ir typo valio


Ko tu verki? Norėjai, kad tave apklaustu? Aij.. pl tu ne drk.
  • 0

tumblr_mugmfpLHQY1sjvnm3o1_500.gif


#8
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Pirmiausiai noriu padėkoti redakcijai už pastangas, o antra nesusilaikysiu nepakomentavęs :D Tas griežtas baudimas atsirado po to, kai direktoriai nebevertino savo pareigų, 1/2 galima gauti tik už labai smulkius pažeidimus, kaip jau ir minėjau kažkuriame pranešime direktoriams. Dėkui už nuomones ;)

Aj beja, o tau Aurimai irgi ačiū, bei nėra už ką.


  • 0

#9
Eimantas Deleon

Eimantas Deleon

    Unknown

  • Elitas
  • 2.748 Pranešimai

Pirmiausiai noriu padėkoti redakcijai už pastangas, o antra nesusilaikysiu nepakomentavęs :D Tas griežtas baudimas atsirado po to, kai direktoriai nebevertino savo pareigų, 1/2 galima gauti tik už labai smulkius pažeidimus, kaip jau ir minėjau kažkuriame pranešime direktoriams. Dėkui už nuomones ;)

 

 

Visada reikia jausti ribas su savo griežtumu, bet griežtumo visada reikia. :)

 

 

Puikiai padirbėjai Mantė!


  • 0

#10
Laura_Verone

Laura_Verone

    Senbuvis

  • Forumo dalyvis
  • 796 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas

O tu kaip visada nusišnekėjai, valio. 

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (y)


  • 0

hdEoZpn.png

 

kvjx8L0.gif


#11
*Frankas Varsketis*

*Frankas Varsketis*

    Asas

  • Veteranas
  • 1.056 Pranešimai
  • XP:1

Sandriaus snukis kaip visada plytos prasos


  • 1
kvk

#12
Captain

Captain

    Naujokas

  • Forumo dalyvis
  • 12 Pranešimai
  • Darbas:b

Pirmiausiai noriu padėkoti redakcijai už pastangas, o antra nesusilaikysiu nepakomentavęs :D Tas griežtas baudimas atsirado po to, kai direktoriai nebevertino savo pareigų, 1/2 galima gauti tik už labai smulkius pažeidimus, kaip jau ir minėjau kažkuriame pranešime direktoriams. Dėkui už nuomones ;)

 

Kaip direktoriai gali vertinti savo pareigas, kaip meras pušį gaudo sau atsisėdęs į tokias pareigas. Pats tu pareigų nevertini, nes iš tavo visu sprendimu gaunasi šūdas, va ta situacija su Jovita akivaizdus tavo sprendimas, kad nesąmones išdarinėji... ;)

Tikiuosi mano amžinas buvęs kolega Mats_Gangsta sutvarkys šita betvarke kuria tu padarei su mero pareigomis...

P.S dar galiu pasakyt, kad gali manęs nebaninti forume vėl už nesantaikos skurstyma serveryje ar nepagarbą administracijai, nors man, tai pofik, bet juokinga būtų jei ir šitas acountas mano forume būtų užblokuotas visam laikui už mano kai kuriuos komentarus forume, kurie įsake visa tiesa, tai tiek :D


  • 0

#13
Jesse

Jesse

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Elitas
  • 6.110 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • Geriausias 2016 metų:Teisėsaugos direktorius!
Tuoj tu pušį pagausi ant id ir ant ip, nes acc neužteko
  • 0

#14
Captain

Captain

    Naujokas

  • Forumo dalyvis
  • 12 Pranešimai
  • Darbas:b

Tuoj tu pušį pagausi ant id ir ant ip, nes acc neužteko

 

Tu man grasini dar, kad ant ip ar ant id užblokuosi? :D, kažkaip juokinga geriau ką nors geresnio sugalvok. Aišku pušį gaudai, manau puse serverio žaidėju ta žino, tik nenori pripažinti, nes turi gan aukštas pareigas ir gali bet ką nusodinti serveryje... iki ko nusirito LSG, kaip tokie klounai valdo serveri...  ;)


Šį pranešimą redagavo Naujas acountas Klimas: 07 liepos 2015 - 18:36

  • 1

#15
Jesse

Jesse

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Elitas
  • 6.110 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • Geriausias 2016 metų:Teisėsaugos direktorius!
Nuo tada kai tokį obuolį išmetė
  • 0

#16
Captain

Captain

    Naujokas

  • Forumo dalyvis
  • 12 Pranešimai
  • Darbas:b

Nuo tada kai tokį obuolį išmetė

 

Tu čia apie save?, o pamiršai praeiti, kaip buvai administratorius su bandomuoju laikotarpiu ir jo neišbuvai? :D Tai pagalvok kuri čia, kaip obuolį išmetę lauk, dabar, tai nieko negaliu pasakyt, nes jau gal ilga laiką esi administratorius, bet toks administratorius kuriam niekada nesikeikiu jo pareigas ir pušį gaudantis...  ;)


  • 0

#17
Jesse

Jesse

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Elitas
  • 6.110 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • Geriausias 2016 metų:Teisėsaugos direktorius!
Neišbuvau, nes aktyvumas kojas kišo, o tave išmetė už nekompetenciją :3 pakartok savo klausimą ir jeigu daktarai jau pagelbėjo - atsakysi teisingai.
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)