Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Mindaugas_Stasiulis


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
﷽﷽﷽

﷽﷽﷽

    cyter

  • Užblokuotas
  • 552 Pranešimai
1. Vardas_Pavardė žaidime. (išvardinti visus turėtus): Esu Mindaugas_Stasiulis , šis nick yra nuo pat mano žaidimo pradžios , tad kitų nėra buvę.
 
2. Kodėl nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? Na tiesiog nelabai yra ką veikt , norėčiau kažką kurti , galėčiau daugiau laiko praleisti forume , negu žaidime .
 
3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): Esu turėjąs nelegalių darbų direktoriu keleta kartų , esu rašęs daug pasiulymu , vienas iš jų labai sudomino daugeli LSG žaidėjų , net ir administracija , tik kolkas ideja nera įgyvendinta.
 
4. Idėjos LSG Naujienoms (t.y. jūsų idėjos mūsų veiklai tobulinti): Turiu keleta smulkių idėju , bet nelabai noriu jas čia dėstyti , jei užimsiu šias pareigas , pagalvosiu kažką ir  daugiau , ir žinoma bandysiu įgyvendinti.
 
5. Parašykite  trumpą pastraipą (5-7 sakinius) apie savo žaidimo istoriją Los Santos Gyvenime: Pradėjau žaisti čia, kai draugas parodė šį projekta , jis buvo man pats pirmas iš "samp" projektų. Žaidžiu čia jau trejus metus , anksčiau nuolat dirbdavau kontrabandoje , man buvo pats įdomiausias darbas , net nemėgindavau kitų , nebūdavau gaujose  , tik kiek veliau pradejau eiti i kitus darbus , gaujas ir t.t  Didele dalį žaidime praleisdavau lošdamas pokerį , esu nemažai tuo pasiekęs , bet tai ne amžina , dabar esu ubagas .  Na kadangi nelabai yra serveryje ka veikt ,pagalvojau kad reik man nauju pareigų , todel rašau šią anketa :)

6. Jūsų skype kontaktiniai duomenys: Mano skype yra :  marius.grybas

  • 0

#2
Mantė H.

Mantė H.

    Velnias

  • Veteranas
  • 2.031 Pranešimai
  • Gyv. vietaTelšiai
  • Geriausias 2018 metų:2015 metų geriausia korespondentė

Suteikiu bandomąjį laikotarpį. Tik pastaba, prieš kablelį ar tašką nedėk tarpo. Patvirtinta.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)