Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Jessica_Gutierrez


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Jessica.

Jessica.

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 908 Pranešimai
1. Vardas_Pavardė žaidime. (išvardinti visus turėtus): Jessica_Gutierrez, Jessica_Freihman, Dziile_Freihman.
 
2. Kodėl nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos?  Žinoma noriu naujos veiklos kaip ir daugelis. Prisijungti prie jūsų komandos, nes vien paskaičius jūsų straipsnius -  matosi, kad nenuobodžiaujat ir veiklos pas jus yra.
 
3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): 
× Buvusi naujokų verbuotoja
× Buvusi baikerių direktorė 1x
 
4. Idėjos LSG Naujienoms (t.y. jūsų idėjos mūsų veiklai tobulinti): Rašyti įdomius straipsnius apie serverio veiklą, galbūt daryti apklausas, imti interviu  iš žaidėjų apie nepasitenkinimus serveryje, kodėl jiems darosi nuobodu žaisti serveryje ir ką reikėtų pakeisti, kad jiems būtų geriau? 
 
5. Parašykite  trumpą straipsniuką  apie dabartines Los Santos Gyvenimo aktualijas:  Vasara. Žaidėjų serveryje apmažėję, daugiau jų susirenka šeštadieniais ir trečiadieniais t. y. per sandėlius ir atrankas - tada ir žaidėjams daugiau veiksmo. Visi gaujose sunerimę, kad apgintų savo sandėlį(kiti, kad užimtų jį). Kiekviena gauja turi savo "TeamSpeak" kanalą, kuriame gaujos dažniausiai susirenka per sandėlius aptarti visų kėslų. Po sandėlių - atrankos į serverio darbus. Gali patekti į bet kurį darbą jei turi pakankamai patirties taškų ir jei moki taisykles.
Įprastomis dienomis žaidėjai "stumdo" laiką dirbdami, važinėdami po visą Los Santos miestą ir toliau už jo. Kiti susiranda veiklos tokios kaip "Chebrovežis"(įkūrėjas - mūsų meras Mats_Gangsta), kelionės su draugais, šaudymai ir t. t.
Kalbant apie patį serverį, mano nuomone jis yra vienas iš geriausių, visiems rekomenduoju čia žaisti!
 
6. Jūsų skype kontaktiniai duomenys: gkalevatova12

  • 0

#2
Tomas_Like

Tomas_Like

    Tursis

  • Veteranas
  • 2.942 Pranešimai

Patvirtinta!


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)