Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Interviu] Apie Tony_Martin


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
♡Denzel'is♡

♡Denzel'is♡

    Elitaz

  • Elitas
  • 2.314 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:Kobra11
  • VIP:Taip
  • XP:90.000

                                                          Sveiki Skaitytojai,

 

Šiandien bandysime paimti interviu iš mūsų gerai žinomo žaidėjo Tony_Martin(Serverio Administratorius, bei Mechanikų garbės Direktorius)

 

a5298aa85b9beb34fb09c0b3cce2e4ac.gif

 

Martin vos pradėjas žaisti jau ir merginą turėjo:D

 

c7dcce158d5326b56406c96bbf3320f4.gif

 

 

4b0199e83d0f785459ed9d657a033751.gif

 

Daniel_Morello: Kaip atradote Los Santos Gyvenimą ir kiek laiko žaidžiate LSG?

 

Tony_Martin: Los Santos serveryje žaidžiu jau gal apie 4-etverius metus. O patį serverį radau per savo brolį. Jis pradėjo žaisti šitame serveryje,aš tuo tarpu žaidžiau kitame serveryje, ir viena dieną pabandžiau pradėti žaidimą šitame serveryje ir man labai patiko! :)

 

Daniel_Morello:  Kaip sekėsi žaidimo pradžioje? Ar lengvai įsivažiavote?

 

Tony_Martin: Žaidimo pradžia buvo tikrai itin sunki, aš neieškojau draugų,pradėjau nuo mini darbų,ir vis pasikeldamas xp patirties keisdavau darbus. Pamenu,kad labai taupydavau pinigus,20 pinigų arbatpinigių man tikrai buvo verti. Vis su kiekviena diena labiau įsivažiavau į patį serverį,pradėjau bendrauti su žaidėjais,dalyvauti  renginiuose ir kitoje veikloje.

 

Daniel_Morello:  Ar nesinorėjo palikti serverio dėl sunkios pradžios su kuria susiduria visi naujokai?

 

Tony_Martin: Tuo metu kaip pradėjau žaisti serveryje,aš visai nepažinojau šio miesto. Man pirmiausiai reikėjo apsiprasti su pačiu žemėlapiu,per visą savo sa-mp karjerą žaidžiau tik San Fierro mieste,o čia šioks toks įšukis,o įšūkiai man patinka,todėl norėjau vis labiau susipažintu su šiuo serveriu,todėl mane turbūt ir pastūmėjo likti šiame serveryje. Šiame serveryje naujokų gyvenime tikrai yra ką veikti,tad man tokios minties net nekilo.

 

Daniel_Morello:  Taigi dabar norėčiau paklausti apie jūsų karjerą, kaip prasidėjo jūsų karjera, kaip pasiekėte ką turite dabar? Gal esate pripažintas garbės direktoriumi?

 

Tony_Martin: Taip, paragintas vieno iš  serverio žaidėjų užpildžiau anketa į mechanikų direktorius. Laukiau 6 mėnesius ir viena netikėtą diena kaip jau buvau praradęs aktyvumą ir norą žaisti serveryje,meras Patvirtino mano anketą į direktorius. Taip aš ir toliau nesustojęs žaidžiau ir direktoriavau mechanikų firmoje. Per 9 mėnesius direktoriavimo buvau išrinktas Metų direktoriumi,bei patekau į garbės direktorių sąrašą. Gavus šias pareigas supratau,kad pasiekiau tikrai daug,bet galiu ir dar daugiau!

 

Daniel_Morello: Kaip sekėsi direktorių postuose? Ar jį turėjote tik vieną?

 

Tony_Martin: Taip. Per visą savo kajerą turėjau tik mechanikų direktorių,ir prieš kelias dienas dar vygdžiau laikinas 2 savaičių mechanikų direktoriaus pareigas. Kurias gavau gavęs metų direktorių.

 

Daniel_Morello: Išvardinkite mums visus turėtus Gaujų Vadus ir Pavaduotojus.

 

Tony_Martin: Esu buvęs visų gaujų vadas,bei pavaduotojas ;)

 

Daniel_Morello: Kaip sekėsi praeituose sandėliuose ir kaip manote, tarp ko yra didžiausia konkurencija? Ar jūs nedalyvavote sandėliuose?

 

Tony_Martin: Praeituose nebuvau,buvau tik užpraeituose. Konkurencija gali sudaryti visos gaujos. Tik tam reikia turėt planus,vadą,kurį gerbtu visi gaujos nariai ir jo klausytų. Šiuo metu didelės konkurencijos tarp gaujų nematau, Kelios gaujos yra konfiskuotos dėl taisyklių pažeidimų,todėl iškart sumažėja konkurencija. Pagrindinės gaujos su kuriomis būtų galimą konkuruoti,tai tos,kurių vadai tikrai žino ką daro,ir to nepaleidžia. Visi vadai turi savo planus ir ne visi juos žino.

 

Daniel_Morello: Papasakokite kaip ir už ką gavote Administracijos pareigas?

 

Tony_Martin: Dalyvavau įvairiuose projektuose,kūriau gidus,padėjau žaidėjams. Aktyviai laikiau savo turėtus projektus. Užpildžius anketą į administracija išties susilaukiau didelio žaidėjų palaikymo,turbūt žaidėjai įvertino mano pastangas ir padėjo gaut šias pareigas,išties esu labai dėkingas visiems žaidėjams,kurie mane giria. Ši administratoriaus kadencija man yra antra. Prieš 4 ar 5 mėnesius aš buvau pasitraukęs. Pirmoje kadencijoje debiutavau debatuose ir tarp 4 debiutantų mane taip pat paskyrė į administracijos pareigas,kurias laikiau 7 mėnesius. Ši kadencija man yra jau antra :)

 

Daniel_Morello: Ačiū, tau už išsamius, įdomius, suprantamus atsakymus!

 

Tony_Martin: Nėra už ką :) Dėkui jums taip už įdomius klausimus. Sėkmės

 

 

Tony_Martin (Mechanikai) - už ilgą bei kantrų darbą, naujovių ieškojimą mechanikų darbe, atsakingumą, žaidėjų palaikymą ir pagyras.
Tony_Martin Mechanikų Garbės Direktorius!
 
Ačiū, kad skaitėte. Sėkmės.
 

  • 4

3ff408844ce4d59edb446b0b9c38b839.png

c473c49b278acd8efc4dc9129e4cb7bb.png

Serverio Administratorius nuo 2017-04-02 - 2018-09-02
Atsakingas už ban apeliacijas nuo 2017-04-23 - 2017-07-24

Forumo Administratorius nuo 2017-07-24 - 2017-11-03
Forumo Administratorius nuo 2018-01-23 - 2018-04-18
Meras nuo 2018-04-18 - 2018-08-22

Serverio Administratorius nuo 2020-04-15 - 2020-06-24


#2
Tony_Martin

Tony_Martin

    Administratorius

  • Veteranas
  • 3.020 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • T.Martin#5370
  • Darbas:Traktoristas
  • VIP:aktyvuotas
  • XP:250.000xp
  • Geriausias 2016 metų:mechanikų direktorius!

Dėkui tau dar kartą už šį puikų straipsnį :)


  • 2

Martin_parasas.png

Dabartines pareigos - Administratorius |  Golivefm Dj | Rageout narys.

Žvejys

 

qS6jvY3.png

unknown.png

 

 





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)