Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Kaip sudaryti savo asmeninio tobulėjimo planą ir sėkmingai jo laikytis?


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Guest_J.Tron'as_*

Guest_J.Tron'as_*

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.935 Pranešimai
  • Darbas:TEPALINIS
  • VIP:Yra
  • XP:Kaupiasi
  • Beibis
Praktiniai asmeninio efektyvumo mokymai "Kaip sudaryti savo asmeninio tobulėjimo planą ir sėkmingai jo laikytis?"
 
Kodėl verta sudaryti savo asmeninio tobulėjimo planą? Sutaupysite aibe valandų ir aibę pinigų įvairiom mokymų programoms, sistemoms, nes po šių mokymų aiškiai žinosite, kuria kryptimi toliau judėti ir kur investuoti savo laiką ir energiją, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai.
 
Mokymų programa:
 
I. Aiškiai įsivardinsite savo asmenines vertybes. Žinantis savo vertybes žmogus gali užtikrintai pasakyti, kas būtent jam yra svarbiausia ir net sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis išlaiko tvirtybę ir vidinį stabilumą. 
 
II. Atrasite svarbiausias savo užduotis, kurių atlikimas neša didžiausią naudą. Prioritetų sudėliojimas padeda optimizuoti, organizuoti ir struktūrizuoti gyvenimo laiką, sutelkti dėmesį į svarbesnius klausimus ir nukreipti jėgas reikalinga kryptimi.
 
 III. Išsikelsite ilgalaikius tikslus asmeniniam ir profesiniam gyvenimui. Nusistatę tikslus mes nustojame blaškytis. Nuo tos akimirkos, kai aiškiai apsibrėžiame ir išsikeliame savo tikslus, mūsų energija ir mintys įgauna kryptį.
 
IV. Įsivertinsite gyvenimo balansą ir išmoksite kelti labiausiai dėmesio reikalaujančių gyvenimo sričių kokybę. Kiekvienas, nors ir mažas žingsnis gyvenimo balanso link, jums priduos vis daugiau energijos, veržlumo ir džiaugsmo tuo, ką veikiate kasdien.
 
V. Išmoksite sudaryti paprastus, bei lengvai įgyvendinamus planus. Žmogus, kuris leidžia sau vėjais paleisti vieną savo gyvenimo valandą, dar nesuprato tikrosios gyvenimo vertės
 
VI. Sudarysite asmeninę, geriausiai poreikius atitinkančią laiko planavimo metodiką. Nuo to, kaip Jūs paskirstysite savo laiką, priklausys Jūsų savijauta, sveikata, finansinė bei socialinė gerovė. Viskas priklauso nuo Jūsų pačių įdėtų pastangų.
 
VII. Suvoksite, kaip veikia efektyvūs aplinkinių įtakos metodai. Lyderiai aiškiai suvokia, kad įtaka – viena iš būtinų lyderio savybių.
 
 
Šie mokymai išskirtiniai ir tuo, kad gausite net tik metodikas, bet ir atsakymus į esminius klausimus, kurie padės suprasti:
- kodėl po seminarų motyvacija anksčiau ar vėliau išblėsta, o norimus rezultatus pasiekti būna itin sunku; - su kokiomis išorinėmis ir vidinėmis kliūtimis susiduria kiekvienas tobulėjantis žmogus ir kaip to išvengti; - kaip nepaskęsti teorijos vandenyne ir sugebėti atsirinkti būtent tai, kas svarbiausia asmeniškai Jums; - kaip iš šimtų mokymų ir mokytojų išsirinkti geriausius; - kokias savybes reikia ugdyti, jei norime gyvenime sukurti ilgalaikius pokyčius; - kaip susikurti asmeninį tobulėjimo planą, kuris padėtų maksimaliai efektyviai Jums pasiekti tai, ko Jūs norite. Jei branginate savo laiką ir ieškote patikrintų, puikiai praktikoje veikiančių sprendimų – šie mokymai skirti būtent Jums.
 
Ačiū, kad skaitėte, manau patiko. :)

  • 1

DbY1dK8.gif

Negalima sukontroliuoti kitų žmonių liežuvių, tačiau mūsų geras gyvenimas leidžia jų nepaisyti.

NTA DIREKTORIUS - 2021-12-08 - 2022-01-05


#2
Guest_J.Tron'as_*

Guest_J.Tron'as_*

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.935 Pranešimai
  • Darbas:TEPALINIS
  • VIP:Yra
  • XP:Kaupiasi
  • Beibis
Tema neaktyvi, rakinu.
  • 0

DbY1dK8.gif

Negalima sukontroliuoti kitų žmonių liežuvių, tačiau mūsų geras gyvenimas leidžia jų nepaisyti.

NTA DIREKTORIUS - 2021-12-08 - 2022-01-05





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)