Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Vice] Ben_Stiller, Ben Stiller


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

Apklausa: [Vice] Ben_Stiller, Ben Stiller (2 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar norite mane matyti LSG Naujienų Viceprezidentu?

  1. Taip. (2 balsai(-ų) [100.00%] - rodyti)

    Balso procentinis santykis: 100.00%

  2. Ne. (0 balsai(-ų) [0.00%])

    Balso procentinis santykis: 0.00%

Balsuoti

#1
Lukas Martinez

Lukas Martinez

    NAGATO

  • Forumo dalyvis
  • 1.367 Pranešimai
  • Darbas:b

Sveiki.  

 

Šiame serveryje žaidžiu apie 3-4 metus.  Pilnai išžaidžiau apie 2 metus. Kitą laiką žaidžiau tarpais. Šiuo metu serveryje neesu ypatingai aktyvus. Kodėl buvau neaktyvus, neminėsiu. Bet manau, jog aktyvumas neužilgo padidės. Taip pat pridėsiu, jog ne vieną kartą esu buvęs LSG Naujienų korespondentu, bet deja niekuomet neteko redaktoriauti LSR Laikraštyje.

 

Prie LSG Naujienų noriu prisijungti dėl kelių paprastų priežasčių. Pirma, tai noras pakeisti ir suaktyvinti LSG Naujienas. Antra, tiesiog noras pakilti laipteliu aukščiau ir kažko pasiekti. Atėjęs į kolektyvą visų pirma bandysiu įnešti aktyvumą. Jį skatinsiu kaip ir buvo skatinta anksčiau. Taip pat kolektyve būtina tvarka, bei bendravimas, bendradarbiavimas. Galbūt įvesti tokį dalyką, kaip bendras straipsnis. T.y. straipsnį rašo keli žmonės. Na o ar senąjį kolektyvą palikti ar visą perrinkti, bus matyti pagal situaciją. Taip pat esu sugalvojęs naują santvarką laikraštyje. Labai trumpai papasakosiu apie ją, kadangi tai idėja kuria galima įgyvendinti keliais skirtingais būdais, tad norint išrinkti geriausią būdą reikės eksperimentuoti arba visiems nuspręsti. Pagrindinė esmė: Kelios atskiros temos (Nežinau ar aiškiai parašiau, bet pavyzdys iš žinių realybėj: Kriminalai, Sportas, Orai. Na ir kažką panašaus pritaikyt čia). Kokia nauda iš to? Na mano manymų, pagrindinė nauda, tai, jog turėtų būti daugiau straipsnių, kadangi dauguma straipsnių istorijas reikės išgalvoti. Su šios idėjos įgyvendintu pamažėtų straipsnių su tikrais įvykiais, kurių yra mažai, kadangi kiek didesnis įvykis įvyksta kas savaite. Na ir tai jis dažniausiai būna išrinktas direktorius ar administratorius, gaujos „Drug King‘as“.

 

Šiuo metu turiu Pradinį išsilavinimą. T.y. esu baigės 4 klases. Metinis vidurkis iš lietuvių kalbos praeitais mokslo metais (2015-2016) buvo 9. Kalbant apie mane realybėje. Esu Matas. Esu linksmas, draugiškas, komunikabilus. Jokių hobių šiuo metu, gaila, bet neturiu.  

 

Skype kontaktas:  matsaz123

 

Jei pastebėjote, anketa rašiau kiek kitaip. Viską surašiau pastraipomis (arba punktais, nežinau kaip tiksliai pavadinti). Manau dėl to nekils jokių bėdų. Apačioj nurodžiau kaip viskas surašyta, ir pagal kokį šabloną parašytą.

Spoiler

Šį pranešimą redagavo Ben Stiller: 24 rugpjūčio 2016 - 14:05

  • 0

#2
Jesse

Jesse

    Iškalbingiau už 1000 žodžių

  • Elitas
  • 6.110 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Darbas:b
  • Geriausias 2016 metų:Teisėsaugos direktorius!

Patvirtinta, sėkmės kitame etape ! :)


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)