Turbūt čia tik tu taip ir manei kad aš ant rimto kažką rašiau. Nieko nesakau iš pradžių dėl to kicko gruzas buvo bet vėliau pamačius tave kažkaip atvirai gaila pasidarė, nes realiai sudaužyt tave man daugiau nuostolio būtų nei naudos. Gal tu čia kažką kitiem ir knist protą gali su tuo kaunu bet jei užšpktum ant naglesnio vieitinio manau per mažai nepasirodytų.
Žiūrėk, dabar tikrai labai draugiškai sakau, jau vakar pastebėjau, kad su lietuvių kalba nelabai sueini, o šiandien tuo pilnai įsitikinau, tad norėdamas padėti tau suradau tau lietuvių kalbos mokytojų numerius tavo mieste jų net yra, davai pasiskambink, apsilankyk, tikrai pamatysi, kad lietuvių kalboje nėra tokios raidės kaip ''W'', o vietoje jos naudojama yra ''V'' raidė.
Va tau link'as : http://www.mokytojod...=35&dalykas=36
Ir dabar tikrai čia nebandau išsipisinėti, o noriu tau padėti, nes vakar pats gyreisi, kad esi kolegijos antrame kurse, bet matau, kad dar iki šiol lietuvių kalbos nemoki, tai man tavęs gaila... Prigriebk ir savo draugelius kurie čia bando tave ginti ir kažkaip išvartyti, nes jiems taip pat matau su lietuvių nekažką...

Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta
Į viršų