Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Marčius Hoperis ''Grasintojas'' ir Henrio Tomasino čhatas.

- - - - -

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
51 atsakymai į šią temą

Henry_Tomasino

Henry_Tomasino

Administratorius

• Veteranas
  • 1.793 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • Darbas:Visų galų meistras
  • VIP:Vipas
  • XP:100000

Turbūt čia tik tu taip ir manei kad aš ant rimto kažką rašiau.  Nieko nesakau iš pradžių dėl to kicko gruzas buvo bet vėliau pamačius tave kažkaip atvirai gaila pasidarė, nes realiai sudaužyt tave man daugiau nuostolio būtų nei naudos. Gal tu čia kažką kitiem ir knist protą gali su tuo kaunu bet jei užšpktum ant naglesnio vieitinio manau per mažai nepasirodytų.

Žiūrėk, dabar tikrai labai draugiškai sakau, jau vakar pastebėjau, kad su lietuvių kalba nelabai sueini, o šiandien tuo pilnai įsitikinau, tad norėdamas padėti tau suradau tau lietuvių kalbos mokytojų numerius tavo mieste jų net yra, davai pasiskambink, apsilankyk, tikrai pamatysi, kad lietuvių kalboje nėra tokios raidės kaip ''W'', o vietoje jos naudojama yra ''V'' raidė. :) Va tau link'as : http://www.mokytojod...=35&dalykas=36 

Ir dabar tikrai čia nebandau išsipisinėti, o noriu tau padėti, nes vakar pats gyreisi, kad esi kolegijos antrame kurse, bet matau, kad dar iki šiol lietuvių kalbos nemoki, tai man tavęs gaila... Prigriebk ir savo draugelius kurie čia bando tave ginti ir kažkaip išvartyti, nes jiems taip pat matau su lietuvių nekažką...

• 0

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai
  • VIP:Taip
  • XP:77000
Ant kiek sillpni nervai turi but, kad taip pradet grasint:DD
  • 0

Lukas M.

Lukas M.

Old School

• Forumo dalyvis
  • 951 Pranešimai
  • Darbas:b
  • VIP:t
Suprasciau, jei butu desimtmetis naglas vaikas tas Hoperis, bet dabar, tai.. :D Kaip suaugusiam bicui, tai neturetu taip but.. :D Gal tiesiog zmogus pernelyg nervuojas daug, gal su galva (tikraja ta zodzio prasme) negerai.. :D Man irgi yra grasines, bet nekreipiau demesio ir ignoravau, tuo ir baiges.. :D
  • 0

sig.php?player=23CM%20Skausmo

Guest_Hoperis_*

Guest_Hoperis_*
  • Svečias

Juokdariai jūs juokdariai :D savo galvas pirma pasitikrinkit poto apie kitus rašykit.

• 0

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai

Juokdariai jūs juokdariai :D savo galvas pirma pasitikrinkit poto apie kitus rašykit.

apie ką tu čia?

• 0

Guest_Hoperis_*

Guest_Hoperis_*
  • Svečias

Tai skaityk ir pamatysi apie ką aš. O tau Henry tik tiek noriu parašyt jog visų pirmą pasinaudojai admin komanda galima sakyt free kad parodyt koks tu verchas, o vėliau keli chatus kad gautum keletą rep taškų dėl kurių turbūt ir b* pačiulptum. Man tai giliai vienodai visi pasikarščiuoja, tik juokinga yra tai, kad tu pats vienas už save pastovėt nemoki ir iškart tai parodei. Tu man kažkokį patarimą davei apie lietuvių kalbą nors aš ypač sampe nesistengiu rašyt taisyklingai nes nematau prasmės, o aš tau duosiu patarimą kad išmok pats pastovėt už save nes vieną kartą draugelių šalia nebus ir teks pačiam atsakyt, tai tiek.

• 0

Henry_Tomasino

Henry_Tomasino

Administratorius

• Veteranas
  • 1.793 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas

Tai skaityk ir pamatysi apie ką aš. O tau Henry tik tiek noriu parašyt jog visų pirmą pasinaudojai admin komanda galima sakyt free kad parodyt koks tu verchas, o vėliau keli chatus kad gautum keletą rep taškų dėl kurių turbūt ir b* pačiulptum. Man tai giliai vienodai visi pasikarščiuoja, tik juokinga yra tai, kad tu pats vienas už save pastovėt nemoki ir iškart tai parodei. Tu man kažkokį patarimą davei apie lietuvių kalbą nors aš ypač sampe nesistengiu rašyt taisyklingai nes nematau prasmės, o aš tau duosiu patarimą kad išmok pats pastovėt už save nes vieną kartą draugelių šalia nebus ir teks pačiam atsakyt, tai tiek.

Nu tu visiškai nesigaudai matau, pats pradėjai su tais atlėkimais į Kauną, kad atlėksi, sulaužysi, taigi viskas aiškiai matosi čhatuose, tai niekada nesikeikiu tu pagalvok, tau 23 metai, man 16 ir atvažiuoja manęs laužyti, tai kokia prasmė man eiti ir gauti į kuprą? Aš pasakiau, kad būčiau ne vienas, kad tau tai nebūtų staigmena, o garantuoju būčiau tavo metų tai tylus sedėtum dar padėkotum už tą kick'ą, negaliu pakesti tokių... Beto, rašydamas šią žinutę vien tik mažiausiai 4 klaidas padarei... Tai tikrai vertėtų apsilankyti.

• 0

nnnn

nnnn

niekada nesikeikiantis

• Garbės moderatorius
  • 1.601 Pranešimai

Nepalaikau nei vieno, bet už kick'ą rašyt į pm, kad tau ragas, aš šito taip nepaliksiu, tai tikrai juokinga :D 

o henry, su tokių chatų dalinimaisis, tai atsargiau, nes kitas, rimtesnis ims ir atvažiuos, sudaužys, apšiks veidą ir viską nufilmuos ir įkels į vaizdo medžiagas, tai tada teks gailėtis :D

• 0

nandul

nandul

Viceprezidentas

• Veteranas
  • 785 Pranešimai
  • Darbas:vs
  • VIP:n
  • XP:12

Nu ir nafik, čia visiems protas sukasi dėl to sampo. Nemaniau, jog Marčius toks apgailėtinas...

Nesupranti prikolų.

• 0

Guest_Hoperis_*

Guest_Hoperis_*
  • Svečias

Tame ir diela kad žmonės prikolų nelabai supranta, pirmiausia tai turėjau omenį kad žaidime pakenksiu už tą kicką, bet neesmė Vokietis tiesą sako vieną kartą praslysi ant vietinio su tokiu savo naglumu ir poto kelio atgal nebus. Čia tau tik patarimas į ateitį, o mano lietuvių kalbos žiniomis mažiau domėkis, nes tikriausiai nustebtum kiek tavo metų būdamas imdavau įvairių konkursų mokykloj, o dbr man tai neaktualu ir ypač žaidime.

Šį pranešimą redagavo Marcius_Hoperis: 19 sausio 2016 - 13:21

• 0

Dom Harris

Dom Harris

conscious

• Veteranas
  • 1.691 Pranešimai

Nesupranti prikolų.

Man atrodo tu jau per daug nolifini ir protas perdego bšk.
  • 0

nandul

nandul

Viceprezidentas

• Veteranas
  • 785 Pranešimai
  • Darbas:vs
  • XP:12

Man atrodo tu jau per daug nolifini ir protas perdego bšk.

Nenolaifinu,žiūrėk pačiam ,kad protas neperdegtų.

• 0

ImpossibleDip

ImpossibleDip

Rimtas

• Veteranas
  • 310 Pranešimai

Jo jo, sitas man irgi grasino nedgi kelis kartus.. :D

• 0

Henry_Tomasino

Henry_Tomasino

Administratorius

• Veteranas
  • 1.793 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas

Nepalaikau nei vieno, bet už kick'ą rašyt į pm, kad tau ragas, aš šito taip nepaliksiu, tai tikrai juokinga :D

o henry, su tokių chatų dalinimaisis, tai atsargiau, nes kitas, rimtesnis ims ir atvažiuos, sudaužys, apšiks veidą ir viską nufilmuos ir įkels į vaizdo medžiagas, tai tada teks gailėtis :D

Lai važiuoja :)

• 0

Glen_Davis

Glen_Davis

#2020/03 Never forget

• Elitas
  • 5.937 Pranešimai
  • Geriausias 2020 metų:Gaujos Vadas
  • Geriausias 2016 metų:Skelbėjų direktorius!

... koks tu adminas :D 20h pokeri zaidi... :D

• 0

Guest_Pazha_Langfordas_*

Guest_Pazha_Langfordas_*
  • Svečias

+++

• 0

бутырка

бутырка

Pažengęs

• Forumo dalyvis
  • 177 Pranešimai
  • Darbas:b

Nu duodat čiūdu.. :lol: :lol:

• 0

NMQxTJc.gif

Grantas

Grantas

g funk

• Forumo dalyvis
  • 756 Pranešimai
  • Gyv. vietaPo tiltu
  • Darbas:sk
  • XP:64k

abu dauzti, vienas del sampo pizdi nori duot kitas prisibazarines netyli po lapais pasislepes o dar atmazina

• 0

Gali isvaryt zmogu is LSG bet LSG is zmogaus ne  

515201603342868407.jpg

Amaru.

Amaru.

Rimtas

• Senbuvis
  • 367 Pranešimai

Man net juokinga kai tokie apie zonas kalba :D. Pats toj zonoj nežinotu ką daryt ir gautu bimbalą į rurą pirmą dieną.

• 0

man p iks

Deagle🦜 Johnny🦜 Deagle🦜

Deagle🦜 Johnny🦜 Deagle🦜

Auksarankis

• Garbės moderatorius
  • 3.646 Pranešimai
  • XP:285,000
  • 2022 Metų moderatorius:Žaidimo pagalba & Gidai

tu irgi su savo tokia šukuosena.

Turi ką nors prieš mano šukuoseną?

• 0

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)