Nenolaifinu,žiūrėk pačiam ,kad protas neperdegtų.
Tu geriau patylek, protingesnis atrodysi ![]()
Nenolaifinu,žiūrėk pačiam ,kad protas neperdegtų.
Tu geriau patylek, protingesnis atrodysi ![]()
šitas irgi iš nežinia kur išlindęs, jis visąlaik su Augis Intelis nicku sėdėdavo, ar turėjęs kitų? nes labai greit iš urvo išlindo su daug xp

keista, kaip šitas negrasina atvažiuot sudaužyt?
šitas irgi iš nežinia kur išlindęs, jis visąlaik su Augis Intelis nicku sėdėdavo, ar turėjęs kitų? nes labai greit iš urvo išlindo su daug xp
Rimtai negrasina? Maniau, kad grasina
Gi sakė, kad jau pas kažko mokykloj buvo
... koks tu adminas
20h pokeri zaidi...
Į dešimtuką ![]()
Guest_o ne_*
tegu nejuokina tas džiuvesėlis niekada nesikeikiu. "Mažiau ėsk šustrų morkų"
turbūt pats prisirijas jų, kad toks drasuolis.

Negalima sukontroliuoti kitų žmonių liežuvių, tačiau mūsų geras gyvenimas leidžia jų nepaisyti.
NTA DIREKTORIUS - 2021-12-08 - 2022-01-05
As tai visada taip visiems kirsdavau i PM. Man patinka pvz gasdint zmones ir t.t. sakyt, kad surades dantis ismusiu ar dar kazka.
Duok man jo draugo FB.
Kažkada buvau įtaręs jį už nusižengimus sampe tą Hoperį tai pradėjo grasinti "nebegrįši iš mokyklos"
Guest_Laurynas._*
Buciau zinojes , kad cia taip bus idomu ziureti tas nuotraukas, ir skaityti komentus , tai buciau cipsu pasiemes..
Beleka vps ![]()
Buciau zinojes , kad cia taip bus idomu ziureti tas nuotraukas, ir skaityti komentus , tai buciau cipsu pasiemes..
Beleka vps
Nevlalgyk cipsų, jie nesveika..
Guest_Laurynas._*
Nevlalgyk cipsų, jie nesveika..
Bet skanus ![]()
Bet skanus
zn, kad skanus, bet nuo ju lengvai atprantama, ir galima valgyt tik viena karta per savaite:)
0 members, 1 guests, 0 anonymous users